- 15 Şubat 2024
- 849
- 734
- 23
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #14.701
Kızlar sizce ilk aylarda geniş bir şifonyer bebiş eşyaları için yeterli olur mu? İleriki zamanda dolap yaptırmayı düşünüyorum da fikir almak istedim 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pıt pıt vuruyodu çektim denk geldiNasıl kaydettin ya ben kamerayı açınca oynaması duruyor![]()
Ben öyle yaptim ikea nin komodinleri ve düzenleyicileri simdilik yeterli diye dusunup aldim. Dolabi acelesi yok gibiKızlar sizce ilk aylarda geniş bir şifonyer bebiş eşyaları için yeterli olur mu? İleriki zamanda dolap yaptırmayı düşünüyorum da fikir almak istedim![]()
Yetiyor.kiyafetler oyle minikki:)Kızlar sizce ilk aylarda geniş bir şifonyer bebiş eşyaları için yeterli olur mu? İleriki zamanda dolap yaptırmayı düşünüyorum da fikir almak istedim![]()
Ben öyle yaptim ikea nin komodinleri ve düzenleyicileri simdilik yeterli diye dusunup aldim. Dolabi acelesi yok gibi
Süperr içim rahatladı şu an zaten erkek olacağı için asacağım elbise de yokYetiyor.kiyafetler oyle minikki:)
Merhaba hangi doktora aldınız acaba ?Hayırlı olsun canım sevindimdarısı bize ben 21+4 e gün aldım gideceğim doktor çok yoğun taa 15.haftada aradığım halde o zamana gün randevu bulabildim
![]()
Merhaba Kayserideyim ben Prof Tuncay Özgün e aldımMerhaba hangi doktora aldınız acaba ?
Kayseri’den yazdığınızı görünce yazdım ben de. Tahmin ettim , geçenlerde ben de aradım ayrıntılı için randevu istediğimi düşündü 28 kasım deyince şok oldum . Ertesi gün tekrar aradım serklaj olmam gerekiyor nasıl olacak geç olmaz mı vs deyince anlaşabildik ancak . Hakikaten çok yoğun. 18 kasıma aldım randevumu . Ayrıntılı ultrason normal özeller yapmıyor mu ki acaba ? İlk gebeliğimde Tuncay hocama yaptırmıştım bunda hala düzenli doktor bile bulamadımMerhaba Kayserideyim ben Prof Tuncay Özgün e aldım
Yaa iyi çok şükür çok sevindim sağlıklı sonuçlar alın inşallahKayseri’den yazdığınızı görünce yazdım ben de. Tahmin ettim , geçenlerde ben de aradım ayrıntılı için randevu istediğimi düşündü 28 kasım deyince şok oldum . Ertesi gün tekrar aradım serklaj olmam gerekiyor nasıl olacak geç olmaz mı vs deyince anlaşabildik ancak . Hakikaten çok yoğun. 18 kasıma aldım randevumu . Ayrıntılı ultrason normal özeller yapmıyor mu ki acaba ? İlk gebeliğimde Tuncay hocama yaptırmıştım bunda hala düzenli doktor bile bulamadımsiz hangi doktora gidiyorsunuz peki ve memnun musunuz
Bende onu kullanıyordum sonra bi video izledim ve bende bıraktımArkadaşlar ben çatlak için bio oil in turuncu olanını kullanıyordum ama a vitamini ve retinoid içeriyormuş gebelere uygun değil dedi bugün bir arkadaşım bıraktım şimdilik lierac dışında öneriniz var mı
tatlı badem yağıArkadaşlar ben çatlak için bio oil in turuncu olanını kullanıyordum ama a vitamini ve retinoid içeriyormuş gebelere uygun değil dedi bugün bir arkadaşım bıraktım şimdilik lierac dışında öneriniz var mı
Weleda çatlak yağı kullanıyorum ben lierac dışında canımArkadaşlar ben çatlak için bio oil in turuncu olanını kullanıyordum ama a vitamini ve retinoid içeriyormuş gebelere uygun değil dedi bugün bir arkadaşım bıraktım şimdilik lierac dışında öneriniz var mı
Selam canım ben bikaç gün önce bunu aldım Kasım indiriminden ikili bebek arabası artı 2 şer puset. Hastaneden çıkarmak için puset zorunlu dediler hem.Bebek arabası ne Almayı düşünüyorsunuz hanımlar
İkizler için de fikir alabilirim
Bu arada İstanbul da yaşayanlar için tekli bebek arabası doona müdaili var 8 bin tl ye öneririm
Bende aşırı rüya görüyorum bu ara ama hiç birinde oğlan yokKızlar dün gece de bebeğimin doğduktan sonra kaçırıldığını gördüm uyandım karnımda diye şükrettim benim rüyalar full hd artık![]()
Ben de rüyamda bebeklerimi kaybettiğimi gördüm bizim bilinçaltları mı bunlar nedir yaKızlar dün gece de bebeğimin doğduktan sonra kaçırıldığını gördüm uyandım karnımda diye şükrettim benim rüyalar full hd artık![]()