• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kızlar sizce ilk aylarda geniş bir şifonyer bebiş eşyaları için yeterli olur mu? İleriki zamanda dolap yaptırmayı düşünüyorum da fikir almak istedim 🥰

Merhaba Kayserideyim ben Prof Tuncay Özgün e aldım
Kayseri’den yazdığınızı görünce yazdım ben de. Tahmin ettim , geçenlerde ben de aradım ayrıntılı için randevu istediğimi düşündü 28 kasım deyince şok oldum . Ertesi gün tekrar aradım serklaj olmam gerekiyor nasıl olacak geç olmaz mı vs deyince anlaşabildik ancak . Hakikaten çok yoğun. 18 kasıma aldım randevumu . Ayrıntılı ultrason normal özeller yapmıyor mu ki acaba ? İlk gebeliğimde Tuncay hocama yaptırmıştım bunda hala düzenli doktor bile bulamadım 🥹 siz hangi doktora gidiyorsunuz peki ve memnun musunuz

Kayseri’den yazdığınızı görünce yazdım ben de. Tahmin ettim , geçenlerde ben de aradım ayrıntılı için randevu istediğimi düşündü 28 kasım deyince şok oldum . Ertesi gün tekrar aradım serklaj olmam gerekiyor nasıl olacak geç olmaz mı vs deyince anlaşabildik ancak . Hakikaten çok yoğun. 18 kasıma aldım randevumu . Ayrıntılı ultrason normal özeller yapmıyor mu ki acaba ? İlk gebeliğimde Tuncay hocama yaptırmıştım bunda hala düzenli doktor bile bulamadım 🥹 siz hangi doktora gidiyorsunuz peki ve memnun musunuz
Yaa iyi çok şükür çok sevindim sağlıklı sonuçlar alın inşallah 😍🤲 ben ilkinde Mustafa Başbuğ o da profesördü çok bakmamıştı çok şükür sıkıntı yoktu ama çok da sevmememiştim onu 20dk da bitirmişti detaylıyı. Ben Acıbadem’e gidiyorum oğlumu doğurmuştum fatma Kutlusoy’da yine ona gidiyorum tavsiye ederim 🥰🤗

Arkadaşlar ben çatlak için bio oil in turuncu olanını kullanıyordum ama a vitamini ve retinoid içeriyormuş gebelere uygun değil dedi bugün bir arkadaşım bıraktım şimdilik lierac dışında öneriniz var mı
Bende onu kullanıyordum sonra bi video izledim ve bende bıraktım :(
Keşke hiç kullanmasaydım. Sarı açık renk olanı varmış ona iyi dediler ama onuda almadım bende henüz ben de önerilere açığım

Kızlar bebek hareket ettiğinde bazen karnım sepsert oluyor taş gibi sanırım kendini ittiriyor 🥹 ama bazen ağrı da oluyor hafiften. Ağrı olması normal mi acaba

Bebek arabası ne Almayı düşünüyorsunuz hanımlar
İkizler için de fikir alabilirim

Bu arada İstanbul da yaşayanlar için tekli bebek arabası doona müdaili var 8 bin tl ye öneririm
Selam canım ben bikaç gün önce bunu aldım Kasım indiriminden ikili bebek arabası artı 2 şer puset. Hastaneden çıkarmak için puset zorunlu dediler hem.

Eklentiler

• Screenshot_20251107-124631_Trendyol.webp
    Screenshot_20251107-124631_Trendyol.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar dün gece de bebeğimin doğduktan sonra kaçırıldığını gördüm uyandım karnımda diye şükrettim benim rüyalar full hd artık😂
Ben de rüyamda bebeklerimi kaybettiğimi gördüm bizim bilinçaltları mı bunlar nedir ya 😂 bu full HD rüyalarımız magnezyumum eseriymiş doktorum verirken daha demişti hazır ol diye 😂😂

Ben de saçma ve biraz ürkütücü rüyalar görür oldum :-) Bir de gece 2'de uyandım ve 4'e kadar uyuyamadım. Ben bu sola yatma mevzusuna çok kafayı taktım. Sola yatınca kalbim sıkışıyor, en iyi sağda uyuyorum. Uyanıp bebeği de hissedemeyince ben bebeğe zarar mı veriyorum düşüncesinden 2 saat oturup bebek hareketlerini bekledim. Çok sinirlerim bozuldu. Analık zormuş :110:

Back
X