• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Baby plus safe side
Annelerden daha istekli babalar harika :-) Teşekkür ederim canım. Evim katta dubleks. İn çık nasıl yapacağım bilemedim, o yüzden bir inceleyeceğim. Valla çook belirginleşecek hareketler inan bana. Her gün mutlaka hissedeceksin belli saatleri olacak hatta. Hatırlarsan ben hissedemiyorum karnım da yok diyordum. Şimdi karnım çıktı ama dışarıdan sadece kilo almışım da göbeklenmişim gibi saçma duruyor. Aynada baktığımdaysa bayağı hamile karnı :KK16:

Annelerden daha istekli babalar harika :-) Teşekkür ederim canım. Evim katta dubleks. İn çık nasıl yapacağım bilemedim, o yüzden bir inceleyeceğim. Valla çook belirginleşecek hareketler inan bana. Her gün mutlaka hissedeceksin belli saatleri olacak hatta. Hatırlarsan ben hissedemiyorum karnım da yok diyordum. Şimdi karnım çıktı ama dışarıdan sadece kilo almışım da göbeklenmişim gibi saçma duruyor. Aynada baktığımdaysa bayağı hamile karnı :KK16:
Ayyy inşallah inan nasıl bekliyorum anlatamam 💖
Bugün arkadaşımı gördüm kaç aylık 3 var mı diyor ahahahja dedim 5 beeeşşşş ahahahha şoka girdi önden hiç yok yana dönünce az buçuk belli oluyor 🤭
pazartesi kontrol onu da bi sorayım doktora

kizdan kalan besik araba vs zaten vardi.kiyafetide 2 arkadasin birinin bebek 2 birinin 3 yasinda.3 yasa kadar ne var ne yok getirdiler.hicbirsey almadim🤣herseyi tamamlandi🤣
ohh ne güzel en sevdigim😂 benim de besik öyle oldu arkadas verdi. Ilk etapta onu kullanirim 6 aydan sonra yeni bakarim diye simdilik konuyu kapamis oldum

Merhaba hamiş anneler,
Ben de detaylıya girdim çok şükür bebeğim sağlıklı, hiç bir sıkıntısı yok. Gelişimi biraz önde 22+6 haftalığım 627 gr kilosu, boyu da 30 cm çıktı, tospik yüzünü de zar zor gösterdi çok güzeldi😍
Benim bebek dönmedi bir türlü 4 saat doktorda bekledik🙄 çikolata yedim kahve içtim yemek yedim anca döndü.
Detaylıya girecek arkadaşlara tavsiyem kesinlikle tok karna gidin, hatta Türk kahvesi için ve yanınızda muhakkak çikolata olsun ve tabiki en önemlisi kafa olarak rahat olun ben çok stres yaptığım için bir köşede toplanmıştı.
Hepimizin güzel sonuç almasını diliyorum 😍❤️
hic bisey yemeyince göstermiyorlarmı 🥹

hic bisey yemeyince göstermiyorlarmı 🥹
Ben kahvaltı yapıp gitmiştim aslında ama doktorun randevuları uzayınca benimki de sarktı süre iyice uzadı, acıktım herhalde o süreçte. Uyuyordu, uyanmak istemedi doktor ne yaptıysa fayda etmedi, kalbine yüzüne bakamadı bir türlü 4 saat sonunda anca istediği pozisyonu verdi ama benimki genel olarak uykucu bir tip sanırım 😂
Elma mantıklı enerji verir güzel sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum.😍😍

Kızlar sizce ilk aylarda geniş bir şifonyer bebiş eşyaları için yeterli olur mu? İleriki zamanda dolap yaptırmayı düşünüyorum da fikir almak istedim 🥰

Arkadaşlar ben çatlak için bio oil in turuncu olanını kullanıyordum ama a vitamini ve retinoid içeriyormuş gebelere uygun değil dedi bugün bir arkadaşım bıraktım şimdilik lierac dışında öneriniz var mı

Arkadaşlar ben çatlak için bio oil in turuncu olanını kullanıyordum ama a vitamini ve retinoid içeriyormuş gebelere uygun değil dedi bugün bir arkadaşım bıraktım şimdilik lierac dışında öneriniz var mı
Bende onu kullanıyordum sonra bi video izledim ve bende bıraktım :(
Keşke hiç kullanmasaydım. Sarı açık renk olanı varmış ona iyi dediler ama onuda almadım bende henüz ben de önerilere açığım

Benim bugün 18. Hafta bugün ilk kez belirgin bi hareket hissettim galiba 😊
Bir gerginlik ve çıkıntı gibi hissiyattı tekme değil dönüyordu sanki tam bilemedim

Back
X