Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Günaydın canım,
Aile hekiminde ebe hemşirenin vurduğu aşı o iki çeşidi var biri sadece tetanoz oluyor diğeri 3lü olan (tetanoz, boğmaca ve difteri) bana da doktorum 3lü olandan tek doz olacaksın dedi aile hekiminden yaptırdım. Herhangi bir yerden ilaç vs almadım ödeme de yapmadım. Hastaneler değil aile hekiminde yapıyorlar.

Son düzenleme:
Ben de artık her gün hissediyorum gün içinde hafif hafif bebişi, bugün 19 hafta olduk Nerden nereye valla kızlar ya transfer sonrası test günü beklemelerden şimdi bebek tekmesi beklemeye Maşallah maşallah
Çok şükür çok şükür gerçekten ne kadar şükretsek az rabbime sağlıkla dünyaya getirip öyle de konuşmamızı nasip etsin

aile hekimi tetanoz diye çağırmış sizi ama tetanoz difteri boğmaca üçlü o sağlık bakanlığı zorunluluk getirdi.

Tamam canım çok sağ ol bende bu hafta içi gideyim de olayım diyorum. Ben direk tetanoz olacaktım doktor 3 lü ol dedi. Tek doz yetiyormuş zaten. Duruma göre 2. Doz dedi

Merhaba benimde 20+3 te 342 gr zayıf mı acaba? size doktormu söyledi
Canım valla bana ne çok cılız ne çok toplu dedi . Zaten bi kaç gün benim geriden geliyor artık ayrıntılı ultrasonda daha da belli olur diye düşünüyorum. Biraz kızlar sağ olsun güzel önerilerde bulundular o tarz bi beslenmeye geçicem belki biraz daha kilo alır

Yani o zaman puset toplasak 6 ay kadar kullanılır gibi geliyor bana ya bu sektör çok bilmediğim ve cahili olduğum bir yermiş meğer ben de arabayı 1 yaşa gelince alırım diyordum.

Selam kizlarrr bende 19+4 oldum ama hala hissedemedim normal mi acaba ilk gebelikte
O hareketleri hissetme işi çok değişken. Eğer doktorun muayene sırasında her şey yolunda diyorsa bence çok takılma derim. Zamanla rutinleşecek ve belirginleşecektir hareketlilik. İlerleyen haftalarda takip etmek daha önemli hâle gelebiliyor ama şu an biraz gri alanda kalınıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…