Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Bende feleket griptim canım geçiyor şükür 15 gün falan oldu geçmek üzere dikkat edin usutmeyin ilaç kullanmadığımız için limon la arkadaş oldum resmen 15 gündür..boğaz ağrısına limonu kabuğuyla doğra ince ince sık suyunu sonra sulandir iç aşırı fayda ediyor boğaz ağrısına birebir

Ben yaşıyorum Benim 11 -14 haftası çok kötüyüm sonradan düzeldi bağırsaklarım rahatım şükür

Ben en başından beri yiyorum bunları ve bir tık kilomuz önde gidiyor sen de ye canın istediği sürece aşkom
Mecbur yicem benim bebe azıcık geriden geliyor çünkü en önemlisi detaylı ultrason bakalım onu böyle yüreğim pır pır bekliyorum valla senin bebeye de kocaman bi maşallah sağlıkla gelsin

Ne dedi tarih için

Ne dedi tarih için
16 Mart dedi
Aklımdan geçen de oydu ama tabi hayırlısı ne zamansa sağlıkla o zaman gelsin istersen 2 gün ileri geri yaparız o zaman ki duruma göre dedi. Bizim ailede astrolog çok günü verince saatine kadar ne zaman iyiyse onu söylüyorlar ahahaha Rabbim sağ salim o zamana gelmeyi nasip ederse 16-18 Mart inşallah

Sağlıkla gelsin inşallah benim de muhtemelen sezeryan olacak bize mi Seçtiriyorlar

Çok teşekkür ediyorum, baş parmağın devamındaki bilek eklem kısmında. Çok ağrı var. Perşembe doktora gideceğim sorarım. İnşallah önemli bir şey değildir.

Yaa ben de onu düşünüyordum güzel miymiş sen beğendin mi? Videolarda baya güzel duruyodu

Güle güle kullanın canım 35smyrna35 puset ne kadar süre kullanılıyor? Biz de daha araba almadık alırız diye ama bi tereddütte kaldım
Puset ilk aylar mecbur kullanılıyor canım o yüzden puseti arabaya geçirmeli en mantıklısı yoksa taşımak çok zor oluyor eşler taşısa da ağır bi şey

Kızlar günaydın
Daha önce konuşmuştunuz sanırım ama bazı konuşmaları kaçırdım
Doktorum 3 lü aşı önerdi hangisi oluyor o ? Hastanelerde oluyor mu eczaneden mi temin ediyoruz ?
Beş aile hekiminden tetanoz için aramışlardı ama 3 lü dedi bu doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…