Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Benim doktorum prizin vermişti 1 kere bile kusmadım ama midem bulanmasa da o aylarda her gece 1 tane içtim

Canım benim doktorum bana, tekil gebelikler de 20.haftadan sonra haftada 500 gr alınmasını normal karşılıyoruz demişti. Bu hesaba göre senin ikiz oldugu için bence senin de normal ilerliyor
Yaa gerçekten mi çok rahatladım benim doktorum biraz yavaşlamaya çalış istersen diyetisyene git falan diyor da diyetisyen bakıyordum.

Kızlar yarın şeker yükleme testi yapılacak çok korkuyorum baygınlık geçirmekten falan nedense Yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilir miiii
Canım valla öncelikle aç gitmen gerek en azından 8 saatlik bir açlık ya da 10 saat. Biraz iç bayıyor ama gidiyor bence dikmedim ben kafama azar azar içtim hiçbir sorun olmadı. O arada su içme değişmesin değerin dediler. Sonra koştum tuz lambam vardı evde onu bile canım çekti tuzlu şeyler yedim afiyetle umarım sen de sonuçlarının güzel çıktığını paylaşırsın. Çok çok nadir oluyor bayılan vs

İnstagramda bir uzman doktor saf yağın işe yaramadığını yağ ve nemin ayrı şeyler olduğunu söylemişti. Saf yağın işlenmesi ve nemlendirici özelliği kazanması gerekiyormuş. Uygun ürünlerden eczaneden alıp kullanın.

Merhaba kızlar bugün 3lu asi yaptırdım doktor kontrolüm vardı hersey yolunda çok şükür tek sıkıntı detaylı ultrason da rahim ağzı uzunluğu 34mm ve plasenta rahim ağzına yakınmış sonra yukarı çıkabilir dedi böyle olup daha sonra yukarı çıkan var mi bir de 25 haftada şeker yüklemesi icin test vermem gerekiyormuş bunu sağlık ocağında yapıyorlar mi özel hastaneye gittiğim için ekstra ücret ödemek istemiyorum

Yaa gerçekten mi çok rahatladım benim doktorum biraz yavaşlamaya çalış istersen diyetisyene git falan diyor da diyetisyen bakıyordum.
Yine gitmek istersen git ama benim doktorum çok pozitif yaklaşıyor ve dert etmemem gerektiğini vuruluyor her defasında. Zaten sağlıklı besleniyoruz illa kilo alıncak. Şöyle düşün tek gebelikte min 12.5 kilo net alınıyormuş, ben de suan 7 kilo aldım bir çocuk benimki. 21.haftadayım. Sen ikiz gebesin senin 10 kilo alman sağlıklı görünür 2 bebe için birden çalışıyor vücudun hayatım harika bir iş çıkarıyorsun

Şu mesajı doktoruma bile göstermek istiyorum pozitif yüklendim şuan teşekkür ederimmm

Benim 4.5 ayda +9 kilo tek bebiş bide seninki normal bence rahim büyüyor göğüsler büyüyor amniyon sıvısı artıyor plasenta zamanla agirlaşiyor sadece yenilen şeylerin kilosu değil ki aldiklarimiz mesela benim bebeğim için mango büyüklüğünde diyor uygulamada yaklaşık 300 gr felandir aldığım kilo 9 göbeğimi görsen 7 aylık gibi resmen bı arkadasim 7.5 aylık hamile toplam 23 kilo almış şimdiye kadar ve doktor herhangi bi sıkıntı olur ya da diyet yap vs dememiş bebek de normal olması gereken haftaya uygun öyle olduktan sonra bı sorun olacagini zannetmiyorum senin içinde bebislerin ve sen sağlıklı ol yeter ki

Normalde ağzıma sürmedigim sade soyayı içmeden duramıyorum artık yemek yerken bile aklımda soda icme fikri dolanıyor inşallah zararı olmaz her gün içmenin sizin de var mı böyle hamilelikle değişen zevkleriniz

Şu mesajı doktoruma bile göstermek istiyorum pozitif yüklendim şuan teşekkür ederimmm
Göster hayatım sana karışan herkese haddini bildir sen harikasın iki can birden taşıyorsun hepimiz mucizeler getiricez dünyaya. Sağlıklı beslendikten sonra 20 kilo da alsak geri veririz. Doktor da aile bireyleri de pozitif olmak zorunda senin huzurun eşittir bebişlerin içerde rahat olması

Hahahaha ben de sen gibiyim, magnezyum ve karbonat oranına dikkat ettiğin sürece sade sodanın zararı yok yararı var. Bebeğin kas ve iskelet gelişimine destek veriyor. Avoya, Sırma markaları gebeler için ideal

Hahahaha ben de sen gibiyim, magnezyum ve karbonat oranına dikkat ettiğin sürece sade sodanın zararı yok yararı var. Bebeğin kas ve iskelet gelişimine destek veriyor. Avoya, Sırma markaları gebeler için ideal
Ayy hiç markaya ve içeriğe bakmadan içtim şimdiye kadar ya hatta şuan Beypazarı var elimde bı dahakine dikkat edeyim bari bebeğin canı istiyo herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…