- 28 Şubat 2025
- 802
- 871
- 18
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #15.061
Benim doktorum prizin vermişti 1 kere bile kusmadım ama midem bulanmasa da o aylarda her gece 1 tane içtimMerhabalar ,8+2 yim ben belki cozum bulmussunuzdur diye sormak istedim. 2 haftadir bulantim var ve bu 2 gundur cok siddetli yedigim krakeri bile çikartiyorum affedersiniz. Prilam sonra da onxyd yazdi doktorum ama ise yaramiyor. Bir cozumu olan var mi ? Gercekten yemek yemeyi ve su icmeyi ozledim daha simdiden
Yaa gerçekten mi çok rahatladımCanım benim doktorum bana, tekil gebelikler de 20.haftadan sonra haftada 500 gr alınmasını normal karşılıyoruz demişti. Bu hesaba göre senin ikiz oldugu için bence senin de normal ilerliyor
Tesekkur ederim deneyecegimmBenim doktorum prizin vermişti 1 kere bile kusmadım ama midem bulanmasa da o aylarda her gece 1 tane içtim
Canım valla öncelikle aç gitmen gerek en azından 8 saatlik bir açlık ya da 10 saat. Biraz iç bayıyor ama gidiyor bence dikmedim ben kafama azar azar içtim hiçbir sorun olmadı. O arada su içme değişmesin değerin dediler. Sonra koştum tuz lambam vardı evde onu bile canım çekti tuzlu şeyler yedim afiyetleKızlar yarın şeker yükleme testi yapılacak çok korkuyorum baygınlık geçirmekten falan nedenseYaptıranlar deneyimlerini paylaşabilir miiii
İnstagramda bir uzman doktor saf yağın işe yaramadığını yağ ve nemin ayrı şeyler olduğunu söylemişti. Saf yağın işlenmesi ve nemlendirici özelliği kazanması gerekiyormuş. Uygun ürünlerden eczaneden alıp kullanın.Kızlar merhaba çatlak oluşumunu engellemek için kantoron yağı kullananınız var mı kimi iyi geliyor diyor kimi zararlı diyor doğal annemin yaptığı yağdan var bı kerelik kullandım ama yorumları okuyunca bir tereddütte kaldım önceki gebeliginde kullanan faydasını gören ya da ne bileyim bı yakınınız kullanmiştir doktor önermiştir vs. bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim bio oil de var ama onun hakkında da kötü şeyler yazıldı ne kullancaz biz lilerac da pahalı geliyor açıkçası
Yine gitmek istersen git ama benim doktorum çok pozitif yaklaşıyor ve dert etmemem gerektiğini vuruluyor her defasında. Zaten sağlıklı besleniyoruz illa kilo alıncak. Şöyle düşün tek gebelikte min 12.5 kilo net alınıyormuş, ben de suan 7 kilo aldım bir çocuk benimki. 21.haftadayım. Sen ikiz gebesin senin 10 kilo alman sağlıklı görünür 2 bebe için birden çalışıyor vücudun hayatım harika bir iş çıkarıyorsunYaa gerçekten mi çok rahatladımbenim doktorum biraz yavaşlamaya çalış istersen diyetisyene git falan diyor da diyetisyen bakıyordum.
Şu mesajı doktoruma bile göstermek istiyorumYine gitmek istersen git ama benim doktorum çok pozitif yaklaşıyor ve dert etmemem gerektiğini vuruluyor her defasında. Zaten sağlıklı besleniyoruz illa kilo alıncak. Şöyle düşün tek gebelikte min 12.5 kilo net alınıyormuş, ben de suan 7 kilo aldım bir çocuk benimki. 21.haftadayım. Sen ikiz gebesin senin 10 kilo alman sağlıklı görünür 2 bebe için birden çalışıyor vücudun hayatım harika bir iş çıkarıyorsun
Tamamdır çok teşekkürlerİnstagramda bir uzman doktor saf yağın işe yaramadığını yağ ve nemin ayrı şeyler olduğunu söylemişti. Saf yağın işlenmesi ve nemlendirici özelliği kazanması gerekiyormuş. Uygun ürünlerden eczaneden alıp kullanın.
Bugün 20 olmuşsunuz 6 ekliyoruz 7 değilkizlar bugün 19+7 yim yarın 20 oluyorum. 20ye 1 kala oğluşum yarım saate yakın tekmeledi öyle güçlüydüki dışarıdan hafiften belli bile oldu çok mutluyum sonunda rahatladım
Benim 4.5 ayda +9 kilo tek bebiş bide seninki normal bence rahim büyüyor göğüsler büyüyor amniyon sıvısı artıyor plasenta zamanla agirlaşiyor sadece yenilen şeylerin kilosu değil ki aldiklarimiz mesela benim bebeğim için mango büyüklüğünde diyor uygulamada yaklaşık 300 gr felandir aldığım kilo 9 göbeğimi görsen 7 aylık gibi resmenevet evet gebelik şekerime bakıldı benim çok şükür o iyiydiİlk 21 hafta 6 kilo aldım, 22 ve 23te haftada 1 hatta 1,5 kilo oldu işte. Bir kaç gün sonra 6 ay bitiyor 8-9 kilo olmuş olcak. Bebekler 1200 gram ediyor gerisi benim
Göster hayatım sana karışan herkese haddini bildir sen harikasın iki can birden taşıyorsun hepimiz mucizeler getiricez dünyaya. Sağlıklı beslendikten sonra 20 kilo da alsak geri veririz. Doktor da aile bireyleri de pozitif olmak zorunda senin huzurun eşittir bebişlerin içerde rahat olmasıŞu mesajı doktoruma bile göstermek istiyorumpozitif yüklendim şuan teşekkür ederimmm
Hahahaha ben de sen gibiyim, magnezyum ve karbonat oranına dikkat ettiğin sürece sade sodanın zararı yok yararı var. Bebeğin kas ve iskelet gelişimine destek veriyor. Avoya, Sırma markaları gebeler için idealNormalde ağzıma sürmedigim sade soyayı içmeden duramıyorum artık yemek yerken bile aklımda soda icme fikri dolanıyorinşallah zararı olmaz her gün içmenin sizin de var mı böyle hamilelikle değişen zevkleriniz
Ayy hiç markaya ve içeriğe bakmadan içtim şimdiye kadar ya hatta şuan Beypazarı var elimdeHahahaha ben de sen gibiyim, magnezyum ve karbonat oranına dikkat ettiğin sürece sade sodanın zararı yok yararı var. Bebeğin kas ve iskelet gelişimine destek veriyor. Avoya, Sırma markaları gebeler için ideal
Sen dediklerimden al onlardan iç canım sodyum yüksek oluyo diğerlerininAyy hiç markaya ve içeriğe bakmadan içtim şimdiye kadar ya hatta şuan Beypazarı var elimdebı dahakine dikkat edeyim bari bebeğin canı istiyo herhalde
Yarasınnnnn can olsun kan olsun prenseseO sırada tek gebelikte +11 kg alan ben A Aysenaysen94
Bazen kg alasın oluyor cidden şekerinizde bi problem yoksa çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?