Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kızlar günaydın
Ben bu aşıyı oldum şimdilik bir sıkıntı yokta yan etki size yaptı mı hiç ?
Birde tiroid falan baktırayım dedim ilaç kullanıyorum ben benim damarlar çok ince bayıldım ahahahaha bulamadı damarı kolum koptu resmen
Güne böyle başladım neyse iyiyiz elhamdulillah çok şükür devam ahahaha

Gebelik şekerinde bu şekilde oluyormuş sanırım baktırdınız mı

güne ekşınla başlamışsın geçmiş olsun canım
aşıyı ilk oldum hiç bişe yok ya bu muymuş falan diyorum ertesi gün kolumda ciddi ağrı yaptı 2 gün sürdü ağrısı

güne ekşınla başlamışsın geçmiş olsun canım
aşıyı ilk oldum hiç bişe yok ya bu muymuş falan diyorum ertesi gün kolumda ciddi ağrı yaptı 2 gün sürdü ağrısı
Agahahahha teşekkür ederim beybi
Valla ben de şu an bi şey yok muhtemelen bana da bi ağrı yapar gibi geliyor ama bakalım inşallahta yapmaz ama ..
Aşı vuruldugunuz gün duş falan alabildiniz mi

Günaydın canım
Gün baya hareketli başlamış senin için ben daha olamadım aşı ya, haftaya olcam inşallah

Ben özelde yaptırdım 20 dkdan az sürdü. Bebeğin pozisyonu ile de alakalı biraz. Hafif hareketliydi ve istediği pozisyonları verdi. Bakmak istediği şeylere bakabildi doktor. Çok hareketli olunca da zorlanıyorlar tamamen hareketsiz olunca da zor oluyor. Ama ilk gebeliğimde doktor dönsün diye ara verip yürüyüp gel kahve iç falan demişti o yüzden totalde 45 dkmızı falan aldı ama aslında baktığı aktif süreç yine aynıydı

Günaydın kızlar uzun zamandır bende yoktum buralarda bugün 24 Hafta oldum Geçen hafta aşı için aramışlardı da unutmuştum Bugün aşıya gideceğim aşı için sizce geç kalmış mıyımdır bir de bu benim ikinci gebeliğim ikinci gebeliğine de aşı olan var mı ilk gebeliğim 8 sene önceydi iki doz olmuştum

Agahahahha teşekkür ederim beybi
Valla ben de şu an bi şey yok muhtemelen bana da bi ağrı yapar gibi geliyor ama bakalım inşallahta yapmaz ama ..
Aşı vuruldugunuz gün duş falan alabildiniz mi
Bebeklere 2.ay yapılan verem aşısı dışında diğer aşılarda duş aldırılabiliyor. Bundan yola çıkarak tetanozda da alınır diye düşünüyorum

5 yıl içinde olmadıysan ol demişti doktorum

İki doz tetanoz zorunlu mu acaba?
Ben 6 sene önce falan 2-3 doz olmuştum.
2 doz mu olmam gerekiyor? Sağlık ocağı göremedi sistemde. Doktoruna sor kaç doz yapalim diye dedi

Kızlar merhaba çatlak oluşumunu engellemek için kantoron yağı kullananınız var mı kimi iyi geliyor diyor kimi zararlı diyor doğal annemin yaptığı yağdan var bı kerelik kullandım ama yorumları okuyunca bir tereddütte kaldım önceki gebeliginde kullanan faydasını gören ya da ne bileyim bı yakınınız kullanmiştir doktor önermiştir vs. bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim bio oil de var ama onun hakkında da kötü şeyler yazıldı ne kullancaz biz lilerac da pahalı geliyor açıkçası

Ben ölen birinin adını çocuğa verme işini hiç sevmiyorum Bende babamı çok küçükken kaybettim ve oğlum olacak aklımın ucundan geçmedi babamın ismi ki halalarım babamın adını koyacağımı söylüyorlar sağa sola. annemin ailesinde adı Fatma olan herkesin çocuğu 5-6 yaşında yetim kalmış. Benimde annemin adı Fatma. Bende aynı yaşta babamı kaybettim. O yüzden bunu ben istesem bile annem asla ne kendi ne babamın adını koymama izin vermezdi

Benim özelde yapıldı detaylı ultrason nerdeyse 2 saat uğraştık yürüdüm yattım kalktım döndüm ama dönmedi kızımız doktorumuz kendi hastanesine çağırdı en son devlete orda ki cihazla yeniden deniycez. Dualarınızı bekliyorum inşallah sağlıklı çıkar sonuçlar 2 gündür içim içimi yiyor özellikle defalarca sordum neden oraya çağırıyorsunuz bir sorun mu var diye ama sorun yok diye üst üste tekrarladı yarın belli olacak bakalım.

Ben bio oil in sarı olanını kullanıyorum ama daha çok Hindistan cevizi yağı ile nemlendiriyorum bence en güzeli de o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…