- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #15.021
24.hafta özelliği olmasını çok isterdimTiroide baktır bence ben tiroid ilacı kullanıyorum bende çok hızlı kilo aldım
Gebelik şekerinde bu şekilde oluyormuş sanırım baktırdınız mıKızlar bugün 23+4üm ben, bu hafta resmen her sabah yarım kilo almış olarak uyandım.
Bebekler 2 gün önce ikisi de 600-605 gramdı. Yani onlar 1200 gram ben bundan çok çok daha fazla kilo aldım. Aynı da yiyorum aslında ama aşırı hızlı depolamaya başladım gibi acaba T4 düşüklüğü ya da trioid falan mıdır ...
güne ekşınla başlamışsın geçmiş olsun canımKızlar günaydın
Ben bu aşıyı oldum şimdilik bir sıkıntı yokta yan etki size yaptı mı hiç ?
Birde tiroid falan baktırayım dedim ilaç kullanıyorum ben benim damarlar çok ince bayıldım ahahahaha bulamadı damarı kolum koptu resmen
Güne böyle başladım neyse iyiyiz elhamdulillah çok şükür devam ahahaha
Agahahahha teşekkür ederim beybigüne ekşınla başlamışsın geçmiş olsun canım
aşıyı ilk oldum hiç bişe yok ya bu muymuş falan diyorum ertesi gün kolumda ciddi ağrı yaptı 2 gün sürdü ağrısı
Günaydın canımKızlar günaydın
Ben bu aşıyı oldum şimdilik bir sıkıntı yokta yan etki size yaptı mı hiç ?
Birde tiroid falan baktırayım dedim ilaç kullanıyorum ben benim damarlar çok ince bayıldım ahahahaha bulamadı damarı kolum koptu resmen
Güne böyle başladım neyse iyiyiz elhamdulillah çok şükür devam ahahaha
Ben özelde yaptırdım 20 dkdan az sürdü. Bebeğin pozisyonu ile de alakalı biraz. Hafif hareketliydi ve istediği pozisyonları verdi. Bakmak istediği şeylere bakabildi doktor. Çok hareketli olunca da zorlanıyorlar tamamen hareketsiz olunca da zor oluyor. Ama ilk gebeliğimde doktor dönsün diye ara verip yürüyüp gel kahve iç falan demişti o yüzden totalde 45 dkmızı falan aldı ama aslında baktığı aktif süreç yine aynıydıGünaydın kızlar. Ben detaylı ultrasonu üniversite hastanesinde yaptırdım 21. Haftada yani geçen hafta. Doktor bize her şey yolunda sıkıntı yok dedi. Resim falan da vermedi. En fazla 10 dakika inceledi. E nabıza düşer her şey dedi fakat yazılı bir sonuçtan başka bir şey düşmedi maalesef. Hiç memnun kalmadım. Özelde yaptıranlara doktor ne verdi onu merak ediyorum.
ay umarım yapmaz bana duş almayın demişlerdiAgahahahha teşekkür ederim beybi
Valla ben de şu an bi şey yok muhtemelen bana da bi ağrı yapar gibi geliyor ama bakalım inşallahta yapmaz ama ..
Aşı vuruldugunuz gün duş falan alabildiniz mi
Bebeklere 2.ay yapılan verem aşısı dışında diğer aşılarda duş aldırılabiliyor. Bundan yola çıkarak tetanozda da alınır diye düşünüyorumAgahahahha teşekkür ederim beybi
Valla ben de şu an bi şey yok muhtemelen bana da bi ağrı yapar gibi geliyor ama bakalım inşallahta yapmaz ama ..
Aşı vuruldugunuz gün duş falan alabildiniz mi
Ben sormayı unuttum ama ben de almam neyse bi günden bi şey olmazay umarım yapmaz bana duş almayın demişlerdi
Aman bi gün almazsam bi şey olmaz ya idare ederim riske atmayayım hiçBebeklere 2.ay yapılan verem aşısı dışında diğer aşılarda duş aldırılabiliyor. Bundan yola çıkarak tetanozda da alınır diye düşünüyorum
5 yıl içinde olmadıysan ol demişti doktorumGünaydın kızlar uzun zamandır bende yoktum buralarda bugün 24 Hafta oldum Geçen hafta aşı için aramışlardı da unutmuştum Bugün aşıya gideceğim aşı için sizce geç kalmış mıyımdır bir de bu benim ikinci gebeliğim ikinci gebeliğine de aşı olan var mı ilk gebeliğim 8 sene önceydi iki doz olmuştum
son 10 yıl içinde olduysan hatırlatma dozu yapılsa yeterli diye biliyorum benİki doz tetanoz zorunlu mu acaba?
Ben 6 sene önce falan 2-3 doz olmuştum.
2 doz mu olmam gerekiyor? Sağlık ocağı göremedi sistemde. Doktoruna sor kaç doz yapalim diye dedi
Bizim ilk isim belli ikinci isim karar veremiyoruz.
Yüksek ihtimal İnci koyacağız. İkinci isim olarak aklımızda Sare var. Ama net değil.
Eşimin 14 yaşında vefat eden bir ablası var kayinbabam da ısrarla o ismi koymamızı istiyor. Benim inancimda ise başkası adına düşünülen ismi koymak onun hayatını yaşamakmış gibi geliyor. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Eşimin vefat eden ablasının ismi de Pınar. İnci Pınar olsun diyor kayinbabam.
evet evet gebelik şekerime bakıldı benim çok şükür o iyiydiGebelik şekerinde bu şekilde oluyormuş sanırım baktırdınız mı
Ben bio oil in sarı olanını kullanıyorum ama daha çok Hindistan cevizi yağı ile nemlendiriyorum bence en güzeli de oKızlar merhaba çatlak oluşumunu engellemek için kantoron yağı kullananınız var mı kimi iyi geliyor diyor kimi zararlı diyor doğal annemin yaptığı yağdan var bı kerelik kullandım ama yorumları okuyunca bir tereddütte kaldım önceki gebeliginde kullanan faydasını gören ya da ne bileyim bı yakınınız kullanmiştir doktor önermiştir vs. bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim bio oil de var ama onun hakkında da kötü şeyler yazıldı ne kullancaz biz lilerac da pahalı geliyor açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?