- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #15.341
Kızlar ben de hiç gece hissetmiyorum bebişi gündüz uzanınca anca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınnnGünaydın canım hamişler
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir
Bugün tetanoz aşısı oldum, şimdilik ağrı acı yok şükür inşallah olmaz. Onun dışında sanki iyice ağırlaşmaya yavaşlamaya başladımsizlerde durumlar nasıl?
Ay benimki de öyle bide sabah çok erkenden tepikliyor uyandırıyor cinsiyeti ne seninkininkızlar bizim bebiş gece vakti hareketleniyor gece 11-12den sonra acaba doğduktan sonra da bu saatlerde mi uyanacak? Deneyimli annelerin yorumu nedir![]()
Geçmiş olsunBana perinatologum 12e 8 sınır üstü cukarsa direk en yakın acile git demişti. Ben 3 sene evvel hipertansiyon teşhisi verildi. 2 sene hap kulanfıö sonra bi kontrılde dr bana dana kim koydu bence senin yok dedi rapor yazılsın demiştim bence yazmayalım ömğr boyu denle gelir bu dedi den takibini yine yap yüksek çıkarsa iöersin dedi ve fark ettimki hap içsemde içmesemde 12.9 13.8 rvet 11 e düşmüyor ama düşünce bende belirtiler başlıyor bünye buna alışmış sanırım![]()
Canım detaylı temiz çıktı. Alt ve ast de. Benim tansiyon çok düşmedi hiç. Ama 3. Trimester olunca endişeliyim.canım bence gidin doktora belki de çok çok basit bir sebep ve çözecek. Bir de en son alt ve ast değeriniz iyi miydi? Ya da detaylıya girdiniz mi damar direnci vs çıktı mı?hilda01
munzevimsi
Bugün daha iyiyim. Hem hastalığım hem tansiyon açısından. Birazdan yine kontrol edicem. Çok sağolasınCanım nasılsın? Şimdi okudum yazdıklarını. İnşallah hiç birimizin tansiyon problemi olmaz ya, benimde en korktuğum şeylerden biri
Tuza vs ara mı versen acaba bi süre? Direnç görmemiş doktor çok şükür, belki anlık bişeydir olabilir mi?
İyi çok şükür canım. Artık bol bol kontrol edicez. İnsalalh daha fazla yükselmeden bu süreç geçerGeçmiş olsunsordurdum doktora 14 e 10 olursa gidersin demiş. Tansiyon ve belirtileri yoksa demiş. Hayırlısı. Kaygı bozukluğum var. O tetikleniyor.
Bende bekliyorum ağrıcak diye şu an hazırlıklıyımGünaydınnn
Bende geçen hafta oldum bu muymuş ya hiç bi şey yok dedim 3-4 gün aşırı bi kol ağrım oldu korkutmak istemem ahahahah kolu kaldırırken falan zorlandım biraz
Benim hala göbüşüm çıkmadı ya neden böyle acabaBu cumada İzmir’de perinatolog randevum var onun heyecanı bastı. Gün sayıyorum resmen öyleee
İnşallah gripten kaynaklıdır yaBugün daha iyiyim. Hem hastalığım hem tansiyon açısından. Birazdan yine kontrol edicem. Çok sağolasıntuz olayına dikkat etmem lazım ama benim en sevdiğim şeyler tuzlu şeyler nasıl yapcaz bilmiyorum. Tatlıyı o kadar sevmiyorum
anlık mı bilmiyorum. Takip edicem. Sabah iyiydi bakalım
İyi çok şükür canım. Artık bol bol kontrol edicez. İnsalalh daha fazla yükselmeden bu süreç geçer![]()
Ayyy teşekkür ederim canımmmBende bekliyorum ağrıcak diye şu an hazırlıklıyım
İç karnın geniştir belki ya, öyle oluyormuş ya. Benim çok darmış bence çünkü daha 11-12 haftalık çıktı resmen. Bir de kilo aldım baya, onunda etkisi var
Oy çok heyecanlı ya, inşallah güpgüzel sonuçlarla çıkarsın![]()
Her dr farklı diyor sanırım ama dikkat etmek gerekirGeçmiş olsunsordurdum doktora 14 e 10 olursa gidersin demiş. Tansiyon ve belirtileri yoksa demiş. Hayırlısı. Kaygı bozukluğum var. O tetikleniyor.
Benim de ilk gün bir şey yoktu ama sonraki iki gün çektirdi birazBende bekliyorum ağrıcak diye şu an hazırlıklıyım
İç karnın geniştir belki ya, öyle oluyormuş ya. Benim çok darmış bence çünkü daha 11-12 haftalık çıktı resmen. Bir de kilo aldım baya, onunda etkisi var
Oy çok heyecanlı ya, inşallah güpgüzel sonuçlarla çıkarsın![]()
Hastalıktan çıkıp yaptırdım şimdi, ateş vs yapar mı acaba diye bi korktum sadece ama pek yapmıyormuş sanırım.Benim de ilk gün bir şey yoktu ama sonraki iki gün çektirdi birazsonra geçiyor ama korkmayın
Ay evet ama çok güçlü tekmelerle değil sanırım canı öyle istiyorNaptın hissediyor musun küçük adamı![]()
Evet ya çok şükür hafif hafif hissediyorum ama işte insan yine de evhamlanıyorumCanım hiç panik olmak benimki dün 21+1 deyim ben şu an o kadar hareketliydi ki kendim de şaştım durmadı bugün yürüyüşe falan çıktım yok yarısı kadar bile hareket yoktu. Panik olma bence. Bazen çok hareketlenip bazen hiç hareket etmeyebiliyorlar
Yok ateş yapmadı bende, hazırlıklı olmak iyidir çok geçmiş olsunHastalıktan çıkıp yaptırdım şimdi, ateş vs yapar mı acaba diye bi korktum sadece ama pek yapmıyormuş sanırım.
Ağrılara alıştım artık ya, bir de teşhirli gitmiştim zaten çok acıcak falan diye![]()
Geçmiş olsun canım ben de cuma oldum anca bugün hafifledi ağrısı ama hala devam ediyorGünaydın canım hamişler
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir
Bugün tetanoz aşısı oldum, şimdilik ağrı acı yok şükür inşallah olmaz. Onun dışında sanki iyice ağırlaşmaya yavaşlamaya başladımsizlerde durumlar nasıl?
yaa benimki de öyle o kadar tatlı bi hismiş ki buAyyyy kızlar bu ne güzel bi duygubi uyandım pıt pıt içerde bişiler oluyo oğluşum da uyanmış kalk der gibi hareketler yapıyo
![]()
Çok sevindim keyfi yerinde demekki iyi düşün her zamanAy evet ama çok güçlü tekmelerle değil sanırım canı öyle istiyor![]()
Sana da çok geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım ben de cuma oldum anca bugün hafifledi ağrısı ama hala devam ediyor
yaa benimki de öyle o kadar tatlı bi hismiş ki bu![]()
Teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsunYok ateş yapmadı bende, hazırlıklı olmak iyidir çok geçmiş olsun![]()