- 1 Aralık 2022
- 1.371
- 611
- 53
- 29
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #15.621
Bana da öyle geldi. Yani öyle çok kötü bi şey olduğunu düşünmedim ama anlık bi tedirgin olmuştum. Bakalım doktor yarın bi şey der diye düşüyorumBana da geçen hafta bir gün falan öyle oldu şaşırdım belki yer değiştirmiştir o an
Bunu ben de fark etmiştim.Kızlar ya ben her zaman değil ama mesela bugün bebeği oldukça aşağıda hareketlerini hissettim . Yarın detaylı ultrasonun var bi doktora sorcam ama böyle bi şey yaşayan var mı ?
Bazen tam göbek kısmında daha yukarı da hissediyorum ama bugün baya baya kasık bölgemde hissettim.
Analarının guzularıBunu ben de fark etmiştim.
Ama bebeklerde Loa pozisyonu varmış en rahat ettikleri duruşlardan biriymiş
Evet ya. Amin.Analarının guzuları
Nasıl rahat ediyorlarsa öyle dursunlarda bizi de çok korkutmasınlar ahahaha
Kaç haftalık oldunBu akşam uzun süredir ilk defa dışarıya çıkıp vakit geçirdim ama geldiğimde çamaşırım bayağı bi ıslaktıakıntı da olmuş ama daha çoğunluğu bayağı ıslaktı yarına randevu aldım bu haftalar gerçekten ilk haftalardan daha tedirgin edici. Daha çok korkutuyor beni.
Dışarıda tuvalete falan girdin mi ?Bu akşam uzun süredir ilk defa dışarıya çıkıp vakit geçirdim ama geldiğimde çamaşırım bayağı bi ıslaktıakıntı da olmuş ama daha çoğunluğu bayağı ıslaktı yarına randevu aldım bu haftalar gerçekten ilk haftalardan daha tedirgin edici. Daha çok korkutuyor beni.
25+5Kaç haftalık oldun
Yok hiç kullanmadım ama kalın giyinmiştim havada oldukça sıcaktı bayağı terledim. Harekrtleri hissediyorum ama su konusunda tedirgin oldum.Dışarıda tuvalete falan girdin mi ?
Ben dısarda tuvalete girdiğin zaman evdeki gibi rahat olamadığımdan peçete vs de düzgün kullanamadığımdan böyle şeyler olabiliyor.
Geçen bende terleyince oldu. Korkutma hiç kendini. Bende bir keresinde bundan korkmuştum doktorum onu anlarsın merak etme balon patlaması gibi düşün demişti. Ama sen yine de için rahat etsin bi doktoruna danış canım. Ben sona yaklaştıkça daha da stres oluyorum.25+5
Yok hiç kullanmadım ama kalın giyinmiştim havada oldukça sıcaktı bayağı terledim. Harekrtleri hissediyorum ama su konusunda tedirgin oldum.
Ben en başından beri sürekli aşağıda hissediyorum. Arada bir yukarıda hissediyorum. 22+1 iz . Hala aynı.Kızlar ya ben her zaman değil ama mesela bugün bebeği oldukça aşağıda hareketlerini hissettim . Yarın detaylı ultrasonun var bi doktora sorcam ama böyle bi şey yaşayan var mı ?
Bazen tam göbek kısmında daha yukarı da hissediyorum ama bugün baya baya kasık bölgemde hissettim.
bende de çok akıyor normal bence bu akıntılar su gibi akıyor bazen bayada ıslak oluyorum25+5
Yok hiç kullanmadım ama kalın giyinmiştim havada oldukça sıcaktı bayağı terledim. Harekrtleri hissediyorum ama su konusunda tedirgin oldum.
Evet şu 20 li haftaları tamamlayabilsek Allah’ın izniyle. Yarın sabah randevum vardı zaten şükğr yoksa scile gidecektim.Geçen bende terleyince oldu. Korkutma hiç kendini. Bende bir keresinde bundan korkmuştum doktorum onu anlarsın merak etme balon patlaması gibi düşün demişti. Ama sen yine de için rahat etsin bi doktoruna danış canım. Ben sona yaklaştıkça daha da stres oluyorum.
Gerçekten öyle. Sürekli ağzımdan nefes alıp veriyorumBen bu sekildeyim annemde öksürük var bende tat kokuda yok ve nefes darlığı iğrenç bişey yaa
Bazen benimde terleyince ve dısardayken idrarımı tuttuğumda oluyor. Öyle bir şey olmuş olabilir. İlk gebeliğimde suyum geldiği için doğum oldu. Gerçekten balon yırtılması hissini hissettim. Bir anda çok suyum geldi zaten. Ama az az gelme ihtimali de var her zaman. O yüzden dikkatli olmak lazım.Geçen bende terleyince oldu. Korkutma hiç kendini. Bende bir keresinde bundan korkmuştum doktorum onu anlarsın merak etme balon patlaması gibi düşün demişti. Ama sen yine de için rahat etsin bi doktoruna danış canım. Ben sona yaklaştıkça daha da stres oluyorum.
Bende daha 21+5 . Ama bakalım yarın doktora sorucam çok merak ettimBen en başından beri sürekli aşağıda hissediyorum. Arada bir yukarıda hissediyorum. 22+1 iz . Hala aynı.
Rutin kontrol mü yoksa ayrıntılı falan mı var ?Evet şu 20 li haftaları tamamlayabilsek Allah’ın izniyle. Yarın sabah randevum vardı zaten şükğr yoksa scile gidecektim.
Ay aman Allah korusun , Rabbim kimseye yaşatmasın. Hele erken zamanlarda ..Gerçekten öyle. Sürekli ağzımdan nefes alıp veriyorumözellikle geceleri daha çok artıyor gibi. Ablamda 2 hafta sürdü dedi. Muhtemelen böyle suruyor. Benimde 2 hafta oldu. Bugün diğer günlere göre daha rahatım. Sizede çok geçmiş olsun
Bazen benimde terleyince ve dısardayken idrarımı tuttuğumda oluyor. Öyle bir şey olmuş olabilir. İlk gebeliğimde suyum geldiği için doğum oldu. Gerçekten balon yırtılması hissini hissettim. Bir anda çok suyum geldi zaten. Ama az az gelme ihtimali de var her zaman. O yüzden dikkatli olmak lazım.
Bize de haber verBende daha 21+5 . Ama bakalım yarın doktora sorucam çok merak ettim
Amiiin. Tüm bebeklerimiz zamanında sağlıkla hayırla gelsin dünyaya.Ay aman Allah korusun , Rabbim kimseye yaşatmasın. Hele erken zamanlarda ..
İyi düşünelim iyi olsun ama tabi tedbiri de elden bırakmamakta fayda var.
Ayyy inşallah canım ya o kadar heyecanlıyım ki bakalımBize de haber verİnsallah güzel haberler bekliyoruz
Canm dha yerleri geniş çok normal ben de öyle oluyorum akşam üstü idrar torbama vuruyordu resmen kızKızlar ya ben her zaman değil ama mesela bugün bebeği oldukça aşağıda hareketlerini hissettim . Yarın detaylı ultrasonun var bi doktora sorcam ama böyle bi şey yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?