Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Bunu ben de fark etmiştim.
Ama bebeklerde Loa pozisyonu varmış en rahat ettikleri duruşlardan biriymiş

Bu akşam uzun süredir ilk defa dışarıya çıkıp vakit geçirdim ama geldiğimde çamaşırım bayağı bi ıslaktı akıntı da olmuş ama daha çoğunluğu bayağı ıslaktı yarına randevu aldım bu haftalar gerçekten ilk haftalardan daha tedirgin edici. Daha çok korkutuyor beni.

Kaç haftalık oldun

Dışarıda tuvalete falan girdin mi ?
Ben dısarda tuvalete girdiğin zaman evdeki gibi rahat olamadığımdan peçete vs de düzgün kullanamadığımdan böyle şeyler olabiliyor.

Kaç haftalık oldun
25+5
Dışarıda tuvalete falan girdin mi ?
Ben dısarda tuvalete girdiğin zaman evdeki gibi rahat olamadığımdan peçete vs de düzgün kullanamadığımdan böyle şeyler olabiliyor.
Yok hiç kullanmadım ama kalın giyinmiştim havada oldukça sıcaktı bayağı terledim. Harekrtleri hissediyorum ama su konusunda tedirgin oldum.

25+5

Yok hiç kullanmadım ama kalın giyinmiştim havada oldukça sıcaktı bayağı terledim. Harekrtleri hissediyorum ama su konusunda tedirgin oldum.
Geçen bende terleyince oldu. Korkutma hiç kendini. Bende bir keresinde bundan korkmuştum doktorum onu anlarsın merak etme balon patlaması gibi düşün demişti. Ama sen yine de için rahat etsin bi doktoruna danış canım. Ben sona yaklaştıkça daha da stres oluyorum.

Ben en başından beri sürekli aşağıda hissediyorum. Arada bir yukarıda hissediyorum. 22+1 iz . Hala aynı.

Evet şu 20 li haftaları tamamlayabilsek Allah’ın izniyle. Yarın sabah randevum vardı zaten şükğr yoksa scile gidecektim.

Ben bu sekildeyim annemde öksürük var bende tat kokuda yok ve nefes darlığı iğrenç bişey yaa
Gerçekten öyle. Sürekli ağzımdan nefes alıp veriyorum özellikle geceleri daha çok artıyor gibi. Ablamda 2 hafta sürdü dedi. Muhtemelen böyle suruyor. Benimde 2 hafta oldu. Bugün diğer günlere göre daha rahatım. Sizede çok geçmiş olsun
Bazen benimde terleyince ve dısardayken idrarımı tuttuğumda oluyor. Öyle bir şey olmuş olabilir. İlk gebeliğimde suyum geldiği için doğum oldu. Gerçekten balon yırtılması hissini hissettim. Bir anda çok suyum geldi zaten. Ama az az gelme ihtimali de var her zaman. O yüzden dikkatli olmak lazım.

Ay aman Allah korusun , Rabbim kimseye yaşatmasın. Hele erken zamanlarda ..
İyi düşünelim iyi olsun ama tabi tedbiri de elden bırakmamakta fayda var.

Canm dha yerleri geniş çok normal ben de öyle oluyorum akşam üstü idrar torbama vuruyordu resmen kız ama 1 saat kdr önce de göbek delgmde vurdu durdu tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…