- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #15.601
Geçmiş olsum çok yatış yapıldı mı?Kızlar iyi akşamlar. Ben evde tansiyonumu 15 e 10 ölçtüm. Korkuyla hastaneye geldim. Bebek iyi. Bende nefes alma problemi ve tansiyon olunca yatıracaklar beni. Göğüs doktorları da bakacakmış. Burda defalarca ölçtüler. 13 e 7 çıktı. Ama bilmiyorum ki. İnşallah geçici bir şeydir. Dua bekliyorum. Şeker yükleme sonucundan korkarken bu çıktı. Şeker yükleme sonucum iyiymiş.
Teşekkür ederim. Evet yatış yapıldı. 4-5 gün buradayım sanırım. İnşallah her şey yolunda olur.Geçmiş olsum çok yatış yapıldı mı?
Canım geçmiş olsun nasılsınKızlar iyi akşamlar. Ben evde tansiyonumu 15 e 10 ölçtüm. Korkuyla hastaneye geldim. Bebek iyi. Bende nefes alma problemi ve tansiyon olunca yatıracaklar beni. Göğüs doktorları da bakacakmış. Burda defalarca ölçtüler. 13 e 7 çıktı. Ama bilmiyorum ki. İnşallah geçici bir şeydir. Dua bekliyorum. Şeker yükleme sonucundan korkarken bu çıktı. Şeker yükleme sonucum iyiymiş.
Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür. Güvende hissediyorum hastanede. Güzel sonuçlar alıp çıkarım inşallahCanım geçmiş olsun nasılsın
Kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evine dön inşallahTeşekkür ederim canım iyiyim çok şükür. Güvende hissediyorum hastanede. Güzel sonuçlar alıp çıkarım inşallah
Beslenme kaynaklı ya da stres kaynaklıysa o ortaya çıkar, inşallah en makul sebeple en kısa zamanda evine dönersin çok geçmiş olsunTeşekkür ederim canım iyiyim çok şükür. Güvende hissediyorum hastanede. Güzel sonuçlar alıp çıkarım inşallah
Ay bende sabahtan beridir hic hissetmedim uzaninca aksam evde hissetmeye basladim baya konustum bebisimle hareketlensin diye sen de oyle yap canimKızlar ben bugün hiç hareket hissetmedim 22+4 endişelenmeli miyim?
Çoook geçmiş olsunTeşekkür ederim canım iyiyim çok şükür. Güvende hissediyorum hastanede. Güzel sonuçlar alıp çıkarım inşallah
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim. Evet yatış yapıldı. 4-5 gün buradayım sanırım. İnşallah her şey yolunda olur.k geçmiş
Benimde tekmeleri hep kasıkta. Gerçi daha ben 20+4 deyim ama. Kafası bazen yuksrıda oluyor onu da mutfakta anlıyorum tezgaha değince ağrıyor canım. Bir bakıyorum gerginleştirmiş kafası ile. Öyle.Kızlar ya ben her zaman değil ama mesela bugün bebeği oldukça aşağıda hareketlerini hissettim . Yarın detaylı ultrasonun var bi doktora sorcam ama böyle bi şey yaşayan var mı ?
Bazen tam göbek kısmında daha yukarı da hissediyorum ama bugün baya baya kasık bölgemde hissettim.
Ben tam kafası nerde bilmiyorum ama 19. Haftada baş aşağı duruyor diye not almış doktor. Şimdi mesela hareket ediyor ama daha yukarda bugün ilk defa böyle kasıklarda hissedince korktum . İlk başlarda orda oluyordu ama bildiğin kadarıyla artık daha yukarıda hissetmemiz lazımBenimde tekmeleri hep kasıkta. Gerçi daha ben 20+4 deyim ama. Kafası bazen yuksrıda oluyor onu da mutfakta anlıyorum tezgaha değince ağrıyor canım. Bir bakıyorum gerginleştirmiş kafası ile. Öyle.
Ay bende sabahtan beridir hic hissetmedim uzaninca aksam evde hissetmeye basladim baya konustum bebisimle hareketlensin diye sen de oyle yap canim
Bende 20+6 da detaylı için gittiğimde doktor bebek kasıklarda kendini saklıyor demişti ama ilk başta yüzünü gösterdiKızlar ya ben her zaman değil ama mesela bugün bebeği oldukça aşağıda hareketlerini hissettim . Yarın detaylı ultrasonun var bi doktora sorcam ama böyle bi şey yaşayan var mı ?
Bazen tam göbek kısmında daha yukarı da hissediyorum ama bugün baya baya kasık bölgemde hissettim.
Ayyy evet evetBende 20+6 da detaylı için gittiğimde doktor bebek kasıklarda kendini saklıyor demişti ama ilk başta yüzünü gösterdihep kasıklarımda mı olacak dedim hayır zamanla yukarı çıkar hiçbir problem yok normal demişti. Kafası sol alt kasıkta ayakları göbek deliğinin oradaydı zaten yer değiştiriyor çok fazla kıpırdanıyor artık bazen bacakları kasığıma gelip hareket ettiğinde hemen tuvaletim geliyor normal merak etme
Bulunduğun şehirde şartlar hastaneler güzelse iyi yapmışsın burada da paket var ama ben doktorumu değiştirdiğim için detaylı ultrason oldum bu yüzden bir ay sonra gideceğim yeni doktora sürekli muayeneye gerek yok. Umarım beklentimi karşılarlar ah kendi şehrimde olsaydım yine kızımdaki doktoruma gdecektm kısmet,Valla ben direk özel hastaneden paket almıştım daha mantıklı geldi bize doktoru da arkadaşlarımın önerisiyle seçtim doğum konusunda iyi diyorlardı şu zamana kadar da sağ olsun iyi gidiyor ama bakalım. Onlarda insan işte şaşar beşer ama kimseye kötü olay kötü doktor denk gelmesin. Herkesin kolaylıkla geçsin inşallah süreci
Bana da geçen hafta bir gün falan öyle oldu şaşırdım belki yer değiştirmiştir o anKızlar ya ben her zaman değil ama mesela bugün bebeği oldukça aşağıda hareketlerini hissettim . Yarın detaylı ultrasonun var bi doktora sorcam ama böyle bi şey yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?