Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Geçmiş olsum çok yatış yapıldı mı?

Canım geçmiş olsun nasılsın

Tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz 24.haftayı geçtim doktorum ol dedi ama sağlık ocağındanda çağırmadılar içimden olmak gelmiyor açıkçası

Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür. Güvende hissediyorum hastanede. Güzel sonuçlar alıp çıkarım inşallah
Çoook geçmiş olsun sağlıkla bir an önce evinize dönersiniz inşallah dediğiniz gibi hastanede güvendesiniz, dinlenmenize bakın yalnızca

Teşekkür ederim. Evet yatış yapıldı. 4-5 gün buradayım sanırım. İnşallah her şey yolunda olur.k geçmiş
Çok geçmiş olsun
Tansiyona odaklanmamaya çalışın, stres tetikliyor
Birkaç gün güvenli ellerde izlenip sağ Salim döneceksiniz Allah’ın izniyle

Kızlar ya ben her zaman değil ama mesela bugün bebeği oldukça aşağıda hareketlerini hissettim . Yarın detaylı ultrasonun var bi doktora sorcam ama böyle bi şey yaşayan var mı ?
Bazen tam göbek kısmında daha yukarı da hissediyorum ama bugün baya baya kasık bölgemde hissettim.

Benimde tekmeleri hep kasıkta. Gerçi daha ben 20+4 deyim ama. Kafası bazen yuksrıda oluyor onu da mutfakta anlıyorum tezgaha değince ağrıyor canım. Bir bakıyorum gerginleştirmiş kafası ile. Öyle.

Benimde tekmeleri hep kasıkta. Gerçi daha ben 20+4 deyim ama. Kafası bazen yuksrıda oluyor onu da mutfakta anlıyorum tezgaha değince ağrıyor canım. Bir bakıyorum gerginleştirmiş kafası ile. Öyle.
Ben tam kafası nerde bilmiyorum ama 19. Haftada baş aşağı duruyor diye not almış doktor. Şimdi mesela hareket ediyor ama daha yukarda bugün ilk defa böyle kasıklarda hissedince korktum . İlk başlarda orda oluyordu ama bildiğin kadarıyla artık daha yukarıda hissetmemiz lazım

Az önce uzandım sakin moda geçtim müzik açtım güzelce bekledim ve pıtır pıtırdı allahım şükürler olsun hissetmeyince çok endişe ediyorum
Ay bende sabahtan beridir hic hissetmedim uzaninca aksam evde hissetmeye basladim baya konustum bebisimle hareketlensin diye sen de oyle yap canim

Bende 20+6 da detaylı için gittiğimde doktor bebek kasıklarda kendini saklıyor demişti ama ilk başta yüzünü gösterdi hep kasıklarımda mı olacak dedim hayır zamanla yukarı çıkar hiçbir problem yok normal demişti. Kafası sol alt kasıkta ayakları göbek deliğinin oradaydı zaten yer değiştiriyor çok fazla kıpırdanıyor artık bazen bacakları kasığıma gelip hareket ettiğinde hemen tuvaletim geliyor normal merak etme

Ayyy evet evet
Ay şükür rahatladım. Teşekkür ederimmm

Bulunduğun şehirde şartlar hastaneler güzelse iyi yapmışsın burada da paket var ama ben doktorumu değiştirdiğim için detaylı ultrason oldum bu yüzden bir ay sonra gideceğim yeni doktora sürekli muayeneye gerek yok. Umarım beklentimi karşılarlar ah kendi şehrimde olsaydım yine kızımdaki doktoruma gdecektm kısmet,

Bana da geçen hafta bir gün falan öyle oldu şaşırdım belki yer değiştirmiştir o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…