Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
İnşallah guzel haberlerle gel canım. Cihazlara göre fark çok gerçekten onlar takılmamak lazım benm kzıım da önde ckıordu ama son haftada o farklar kapanacak mühim olan gelişim geriliği olmaması. Sırtustu olsa da perınatolog goreblyor cogu sayı ole bir muayene edyor ki bana dedi hatta benm aldgm gorntulerı hc bı kadın dogumcu alamaz nokta atışı bastryo buluyor heryerini

Ben bu gideceğim doktorun peşinde 2 haftadır koşturuyorum iyi diyorlar ama gidip deneyimlemeden yorum yapamıcam tabi. Sen şimdi yüzünü gözünü tamamen gördün mü ? O tam oluşmuş oluyor mu ? Burdaki bazı fotoğraflar maşallah çok net çıkmıs kime benzediği bile belli olcak ahahhaha

Normal canım benim de 18 de başladı geçen gün detaylıda perinatolog a gitmiştim o da akacak yani normal dedi

Bende öyleyim. Çoğalıyormuş gibi geliyor hatta boşalmıyor resmen. Ve dediğin gibi herkes hasta bi şekilde.
Sen nasılsın? Tansiyonun ne alemde?
Evet benimde öyle oluyor. İki gündür gündüz daha iyiyim. Ama gece yine çok doluyor. Burnum tam anlamıyla aksa rahatlıcam. Akmıyor bir türlü. Ama geçen haftaya göre daha iyiyin en azından. İnşallah sende iyilesirsin. Ciddi bir salgın var. Butun salgınlar bize uğruyor. Eşim öğretmen çocuklarda okullu olunca
Tansiyonum 127/7 ydi. Ama nabzım baya iyiydi. 75 ti. Şuan ne alemde bilmiyorum. Birazdan bakıcam. İnşallah bundan fazla yükselmez. Limonlu su içicem artık bol bol.. bir de sarımsak mı yutsam günlük diyorum. ? İşe yarar mı ki ?

Bütün organlarını gösterdi göz Lensleri de mevcut dedi suratında burun dudaklar gözler lensler. Ama benim detaylım devletteydi üç boyutlu veya 4 boyutlu ultrasonla görmedik normalde ultrasonla suratını gösterdi resmen nasıl yaptı bilmiyorum ama çok değişik bastırarak muayene ediyor Yani suratını gösterdi iki gözü göründü bak bu göz çukurları gözlemleri burun delikleri alt dudak üst dudak falan sanki bana bakıyordu bakarken tabii onların eğitimi farklı oluyor normal kadın doğumculardan adam bayağı uzmandı yani çok net gösterdi her şeyi benim durumum çok karışık Ben henüz doktor bulamadım kendimi hamileliğimi öğrendiğimde sakarya'daydım şimdi Güneydoğu görevimiz var o yüzden mardin'deyiz kendi evimiz Sakarya'da tatillerde gidiyoruz evimiz falan bozmadık burada da iki tane özel hastane var Ben ssvd istiyorum yani Sezeryan sonrası vajinal doğum hem bu yüzden hem de devlete karşı biraz güvenemediğim için özel istiyorum Ama ne zaman gitsem devlete çok çok güzel ilgilendiler şaştım kaldım dedikleri gibi değilmiş önce başka bir ilçede özel doktora gittim doktorun tatlı dili çok güzel ama istediğim elektriği alamadım. Suanda ssvd yaptıran evime 2 kilometre yakında özel bir hastane buldum yani orada bir doktor var Hazal Erdoğan sürekli normal doğum yaptırıyor daha önce sezeryan yapanları iki şehir arası git gel olduğu için bir türlü denk gelemedi biri aydır kendisine başlayamadım dün de detaylı olduğu için 24 haftada İnşallah 4 boyutlu göreceğim bebeğimi ilk defa ama 7 yıl önce bile Ben kızımı 3 boyutlu görüyordum çok net belli oluyor gerçekten Biraz uzun oldu kusura bakma Bu arada buradaki özellerde kötünün iyisi öyle söyleyeyim ikili üçlü ve detaylı ultrasonda devletteki uzmanları öneriyorlar hatta dün bana devletteki bir notolog hangi doktor seni yönlendirdi bana dedi oradan anladım zaten doğruymuş İnşallah hazır Erdoğan'la anlaşırız ve bana normal doğum yapabileceğimi söyler

Bu sefer hepten düşmesin tansiyonun. Her şeyin fazlası da zarar biliyorsun. Bence önce tuzu azalt, seviyorsun ama biraz dayan, limonlu su hem c vitamini de olmuş olur. Bi dene bakalım 2-3 gün. Baktın değişiklik yok o zaman denersin ne dersin?

Kızlar farkında mısın bilmiyorum ama tetonoz aşısı sonrası bişeyler oldu bize yada ben öyle hissediyorum bilmiyorum grip degil sanki bu virüs gibi bişe ya tat alma duyumda kayboldu resmen
Benn tetanoz oldum 18 haftalıkken. 1 yıl önceden aşım vardı diye karmalı tetanoz oldum. Bende bu tarz olmadı cok hafif kol ağrısı hafif halsizlk 1 günlül okdr senin salgın sanrm canm dra git istersen çok geçmiş olsun

Haklısın öyle yapayım en güzeli. Bazen insan hemen her şey hallolsun istiyo kısa yoldan.
Sen ilaç falan kullanıyor musun hastalığın için. Ben arada ıhlamur falan içtim ama sanki reflüyü tetikledi. O gecelerde uyuyamadım. Normalde reflum olmaz hiç

Doktor 1 fincan ıhlamur 1 fincan nane limonla hayatta başarılar dedi ilaç milaç vermedi tabi bi burun spreyim var en başından beri kullandığım o kadar
hay allah, benim reflüm yok ama bu ara inanılmaz mide yanmam var. Bilimsel olarak saçlı bi çocuk olacağını düşünüyorum hhahahah

Ayyy işte bölgeye göre çok farkediyor. Bizim burda da devlet hastanesinde doğru düzgün doktor yok. Bakalım yarın ki doktor da prof. Ama inşallah iyidir amiiinnn

Ayyy işte bölgeye göre çok farkediyor. Bizim burda da devlet hastanesinde doğru düzgün doktor yok. Bakalım yarın ki doktor da prof. Ama inşallah iyidir amiiinnn
Yani burada imkan olanaklar çok kötü benim kendi memleketime göre..bana iyi doktorlar denk geldi resmen özel hastanelerde gerçekten pek güvenilmez ama mecburuz devlet hastanesinde ssvd var mı henüz sormadım eğer varsa parayla tutuluyor odalar en kötü eğer bana ssvd olur derse devlet orda özel oda tutarım dye dusundum bu ozeli de begenmezsem

Kızlar iyi akşamlar. Ben evde tansiyonumu 15 e 10 ölçtüm. Korkuyla hastaneye geldim. Bebek iyi. Bende nefes alma problemi ve tansiyon olunca yatıracaklar beni. Göğüs doktorları da bakacakmış. Burda defalarca ölçtüler. 13 e 7 çıktı. Ama bilmiyorum ki. İnşallah geçici bir şeydir. Dua bekliyorum. Şeker yükleme sonucundan korkarken bu çıktı. Şeker yükleme sonucum iyiymiş.

Valla ben direk özel hastaneden paket almıştım daha mantıklı geldi bize doktoru da arkadaşlarımın önerisiyle seçtim doğum konusunda iyi diyorlardı şu zamana kadar da sağ olsun iyi gidiyor ama bakalım. Onlarda insan işte şaşar beşer ama kimseye kötü olay kötü doktor denk gelmesin. Herkesin kolaylıkla geçsin inşallah süreci

Yemektten Hemen sonra ölçmedim gün içinde az da olsa burnumdan kan geldi normalde bnm tansiyonum 13lerde idi nadir 12 nin altına düşerdi küçük 8den aşaga düşünce anlardım baş dönmesi olırdı dr bünyen buna alışmış demişti ama gebelikte 11e 7n, 11e 6 cıkıyordu bazen 10 hatta çok baş dönmesi yaşadım kalkamadım yerimden ama gebelikte olması gerek diye bişey yapılamadı dünde baş ağrısı ve burnumdan hafif kan gelince eve gittiğimde ölçtüm 1saat fikan dinlendim sofra filan el sürmedim sonra aklıma geldi öyle ölçtüm baş ağrım filan geçmişti aslında 13 cıkınca bi 10 dk sonra bidaha ölçtüm 125e 75 çıktı sonrqda yattıö uyudum zaten

Kızlar farkında mısın bilmiyorum ama tetonoz aşısı sonrası bişeyler oldu bize yada ben öyle hissediyorum bilmiyorum grip degil sanki bu virüs gibi bişe ya tat alma duyumda kayboldu resmen
Ben aşı olmadım ama öyleyim koronanın bi versiyonu imiş salgın annemler üst katımda evde 7 kişiler ve hepsi aynı hasta ben gebe olmama rağmen benden kötü annem. Bnm bugun tam 1 hafta oldu buhun ufaktan koku geldi ama tat pek yok gibi. Bugun bi arkadas sey dedi 2 haftadır bu sekildeyim tam geçiyor 2.3 gün sonra tekrarlıyor dikkat et dedi

Ben bu sekildeyim annemde öksürük var bende tat kokuda yok ve nefes darlığı iğrenç bişey yaa

Bizdede eşim hasta değil sadece ben kayınvalidem hastayız oda çalışıyor fabrika ortamında bana bulaştırdı o kadar sinirim bozuldu ki maske takmıyor hamile olduğumu bile bile öksürüp duruyor Allah yardımcımız olsun

Şimdi baktım 121 e 77 sınırkarda gezicez gibi bi kaç gün daha takip edim ben gidim dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…