Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Evet tansiyon meselesini bende de takıntı oldu. Evde sürekli takipteyim ama 12 8 gördüm en fazla. Acilde bile ölçtüremedim stres yaptıkça daha da yükseliyor anlık olarak.

Evet tansiyon meselesini bende de takıntı oldu. Evde sürekli takipteyim ama 12 8 gördüm en fazla. Acilde bile ölçtüremedim stres yaptıkça daha da yükseliyor anlık olarak.
16 10 geldiği gün beni de yarım saat falan beklettiler. Ama ona rağmen düşmedi. En son evde 1 hafta takip edip not et dediler öyle gönderdiler. Evde her şey normal. Hayırlısıyla zamanında gelse şu bebişler rahatlasak

Hayatımın 29 senesi zayıf geçti birazda tombik geçsin diyorum ben boşver kabullen ve devam et

Kızlar yarın kontrole gideceğim şeker yüklemesi yapar diye düşünüyorum o yüzden sabah aç gidicem ama akşam tatlı yedim ya etkiler mi acaba ?

Kızlar 2.doz tetonoz aşısı olan var mı kafam karıştı benim vurdursam mı acaba bilgi verir misiniz?

Aynen bi sor canım. Bende cumartesi yaptırdım şekeri o gün sordum doktora. Diğer randevumda 28.haftada. Randevuya gidip sonra aşıyı yaptırırım diye düşünüyorum
Tamam canım, şeker yüklemesi mi yapıldı direkt, yoksa açlık tokluk durumuna göre mi ilerledi? Bende önce açlık tokluk bakılacakmış eğer risk varsa yükleme yapcaz dedi doktor

Yaa teşekkür ederim aynı haftalarda kontrole gitmemizde güzelmiş ben yeni doktor değiştirdim. Kalpte çıkan parlaklık için bana 22+1 de ya fetal dna yaptır ya da aldırmak için 2 haftan kaldı doğuma kadar down mı değil mi diye düşünüp durucaz sürpriz olmasın bize demişti. Moralimi psikolojimi çok bozmuştu. Bu doktordan memnunum. Senin doktorunla aynı adımları izlemesi de beni mutlu etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…