Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
herşeye heves ediyorum ya abartmakta istemiyorum şaştım kaldım mesela 6-7 takım olsa 0-3 ay abartmış mı olurum sence yenidoğanı çekim için bir set alıcam hediye de gelir diye ona çok girmiyorum
Bence 0 3 için 6 7 takım ideal çünkü sık üst baş değişiyor bazen kakalar taşıyor falan.. yenidogan yani 0-1 3 4 tane olsa yeter bence fazla bile. Ben alt üst 0-3 olarak 6 7 adet, tulum olarak da 6 7 parça almayı düşünüyorum, aynı şekilde zıbın kisa kol uzun kol karışık alırım yenidoğanlar var diğer kısma hâlâ geçmedim

ben eve gidip bir bakayım ne almışım diye en iyisi güleceksiniz ama genelde hep kışa hazırlık yaptım kalın kıyafettler 6-9 aylık falan hatta 1 yaş bile var

Kızlar bebiş hareketlerini ne zaman hissedeceğim diyordum, şimdi bebeği durduramıyorum 26+1'deyim. Bu haftalarda var mı benim gibi olan, sanki bebek hep hareket halinde. Sürekli dışa vuran tekmeler, sürekli idrar torbama vuruyor. Gece uyuyorum uyanıyorum o hep uyanık sanki. Bu çocuk ne zaman uyuyor? Hiperaktif olacak galiba

daha bu iyi günlerimiz sanırım sonra nefesini bile kesiyormuş tekmesiyle

ben eve gidip bir bakayım ne almışım diye en iyisi güleceksiniz ama genelde hep kışa hazırlık yaptım kalın kıyafettler 6-9 aylık falan hatta 1 yaş bile var
Olsun kuzucum ama ileri aylar için alma ya ben bu giysiyi illede üstünde görmem lazım diyorsan birkaç parça neyse olur okey. Ben kızıma almış olsam giydirebilirmişim hep tam beden giydi ama arkadaşım mesela hep 2 beden büyük almak zorunda kalıyordu o yüzden çok açılmayı tavsiye etmiyorum

Hahahaha ay bu kabullenmişsin çok şeker geldi gözüme ardından ben de geliyorum 80le doğururum diyordum 90a doğru gider diyorum artık
66 ile hamile kaldım, 29 yaşıma kadar 50-55 arası gidip geldim 60 bile hiç görmedim
Bi ara çok üzüldüm dert ettim kendime, şimdi saldım amaaan çocukum iyi olsun yeter verilir kilo

Kızlar bende her kontrolde tartıya çıkıyorum aman hocam şu kilo olmuşum boşverin öylede böyle de doğurcam diyorum ultrason kağıdı ve randevu kağıdımı alıp odadan fırlıyorum laf demesin diye

Benim doktorum da diyetisyene gönderirim diye tehdit ediyor
Dedim benim kaderimde yokmuş yani öyle 7-8 kilolarla doğuma gitmek yapacak bişey yok
7-8 kiloyu zaten 15-16. Haftada aldım hauqhwhw 7-8 kilo neey
Yav yemiyorum öyle çokta doktor hanım dedim, yalan söyleme bari dedi hauqhahw

7-8 kiloyu zaten 15-16. Haftada aldım hauqhwhw 7-8 kilo neey

Yav yemiyorum öyle çokta doktor hanım dedim, yalan söyleme bari dedi hauqhahw
Onlarda biliyor bizim ne olduğumuzu valla daha 19 una gittim 64 çıktı kilom gripsin ya ondan almamışsın kilo dedi bende galiba dedim halbuki 2 kilo almışım ama önemsemedibir sonraki randevu 18 Aralık bakalım kaç gelcem

Amaaan boşver, stres kilodan daha zarar
He bu kiloya bu çocuk 3.5 falan doğmazsa doğumhanede papaz oluruz şimdiden söyliyim hauqhahah

66 ile hamile kaldım, 29 yaşıma kadar 50-55 arası gidip geldim 60 bile hiç görmedim
Bi ara çok üzüldüm dert ettim kendime, şimdi saldım amaaan çocukum iyi olsun yeter verilir kilo
Ben de 1.70 boy 55-57 kilo arasında hep S beden biriydim. 63le hamile kaldım ki tam da cok kilo aldım evlenince tribine girip spora başlamıştım ama bebiş ben burdayım dedi ve 4 ay yatırdılar beni düşük tehdidi nedeniyle şimdi kilo almayı kabullenme evresindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…