Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Canım evet aslında çok mantıklı sağlıcakla kucağımıza alalım da insan şuan sadece bunu düşünğyor. Bide canım baxen ben kendimi hamilr gibi hissetmiyorum sende de oluyor mu
Ben de hiç hissetmiyorum daha hissetmemiz için zaten çok erken ama ultrasonda biraz daha insan şeklinde görünce moda gireriz sanırım ya da kusmalar başlarsa umarım başlamaz da

Y yesilelma13 canım nerelerdesin sesin çıkmıyor iyisin inşallah
Canım sün yazdım aslında ama arada kaynıyor henüz dr gitmedim cumartesi kalp atışı için randevum var. Herşey yolunda gibi kan tahlili yaptırdım aile hekiminde crp 33 cıktı biraz ona kafamı taktım ama 5+5 olduk cok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor

Ben kullanıyorum, geçen hafta lekelenmem oldu. Şu an yok ama daha önce bir düşüğüm olduğu için doktor fitil olarak kullan dedi. Sizde de böyle bir durum olduysa ondan olabilir. Arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı. O en baştan beri progesteron kullandı mesela. Gebeliği destekliyor. Zararı yok.

Benimde yüksek çıktı. Ama işin tuhaf kısmı 25 Haziran'da test verdiğimde alt ve ast normal sınırdaydı. Gebeliği öğrendiğimde doktor idrar yolu enfeksiyonu için Aksef diye bir antibiyotik verdi. Birde progesteron. 15 gün sonra yaptığım kan tahlilinde alt 80 çıktı mesela çok yüksek yani. Hiçbir şey anlamadım. Siz ilaç kullanıyor musunuz?
İlaca bağlı da çıkabiliyormuş

Bana enfeksiyon için antibiyotik verdi.7 günlük Aksef diye bir ilaç

Benimde 10 gun arayla yatirdigim 2 test inanilmaz farkli ikk yaptirdigim cok cok normalndegerlerde 14 e 15 bugun yaptirdim alt 91 ast 45 cikti ilac vs de kullanmadim son zamanlarda anlamadim hamilelige baglimi yukseldi diyet onerdi suan icin

Mrb Doğum tarihim 16 mart olarak görünüyor. Kızım 7 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. Tüp bebek ile oldu şimdi de sürpriz bir gebelik hem mutluyum hem şoktayım iki bebekli inşallah güzel geçer. Haftaya doktora gitcem hayırlı sağlıklı gebelik olsun

Eklentiler

• 1000051584.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar ben 6+3üm doktora randevuma da daha 5 gün var. 2 gündür ishalim 3 4 kez gidiyorum. Bu da bulantı halsizlik yapıyor. Hasta değilim, yediklerime de dikkat ediyorum. Bir sorun mu var normal mi gebelikte böyle şeyler

Kızlar ben 6+3üm doktora randevuma da daha 5 gün var. 2 gündür ishalim 3 4 kez gidiyorum. Bu da bulantı halsizlik yapıyor. Hasta değilim, yediklerime de dikkat ediyorum. Bir sorun mu var normal mi gebelikte böyle şeyler
Geçmiş olsun bende iki gün önce ishaldım cok kötü şekilde halsizlik ve bas ağrısı yapınca acile gittim serum taktılar bol serum muhtemelen ondan sonra biraz olsun geçmişti halsızlıgım ve bas ağrım onun barıcı bol bol su iyi gelir inşallah

Öyle bir şey ki bulantı da yaptığı için su içemiyorum. Şu an her şeyden midem bulanıyor

Benim 2,48 üst sınırda

Günaydınlar kızlar
4+5ten bildiriyorum ne mide bulantısı ne kasık ağrısı ve göğüs acısı. Sadece göğüs dolgunluğu var. Hamile olduğumu unutuyorum bazen.

Ağzında sürekli kötü tat olan var mı bu tat nasıl geçecek ? Hayattan soğudum açım bişey yiyemiyorum normalde çok su içerim onu da içemiyorum kızıma bakamıyorum neden hep böyle olmak zorunda

Ağzında sürekli kötü tat olan var mı bu tat nasıl geçecek ? Hayattan soğudum açım bişey yiyemiyorum normalde çok su içerim onu da içemiyorum kızıma bakamıyorum neden hep böyle olmak zorunda
Çünkü canım hormonlar ben de çocuklarla ilgilenemiyorum. Benim sorunum ise çabuk yorulup halsiz olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…