Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Bu arada ben rüyalarımda çok yiyecek görüyorum siz de görüyo musunuz
İlk gebeliğimde bu kadar sık gördüğümü ve bu kadar erken haftalarda gördüğümü hatırlamıyorum

Çünkü canım hormonlar ben de çocuklarla ilgilenemiyorum. Benim sorunum ise çabuk yorulup halsiz olmak
Ama herkeste olmuyor ki. Hiç bulantı yaşamayanlar var. Kızıma üzülüyorum sürekli ağlak moddayım. İstemeden oldu zaten bu gebelik onunda etkisi var hiç daha karnımdaki bebeği sevemedim konuşamadım.

Öyle bir şey ki bulantı da yaptığı için su içemiyorum. Şu an her şeyden midem bulanıyor
Çok geçmiş olsun
Su içmek gerekiyor, sizi toparlayacak şey su ama su da mide bulantısını artırıyor
Böyle bir sarmal
Çok su kaybı yaşarsanız gidip serum almayı ihmal etmeyin
O sizi toparlayacaktır

Kızlar ben de bugün 5+4yim, çok şükür bulantım vs yok annem kızlar annelerine çeker benim de hiç olmamıştı dedi ama bilmiyorum ben de bazen endişeleniyorum ama bazen kaşık ağrılarım oluyor hafif hafif gerildiğini hissediyorum bu rahmimin genişlediğine işaretttir diye düşünüyorum bir de idrarda yanma bana da oldu birkaç gün önce, dün su içmeyi artırdım yaklaşık 3,5 a yakın içtim geçti havalar sıcak olduğu için suyun çoğunu terle attığımızdan idrar yolunda yanma olabilir su içmeye dikkat edelim

Ayy kusura bakmayın bencilce oldu bulantıdan ötürü içememeyi düşünemedim bir üst yorumda fark ettim şimdi

Bu arada dün pazara gitmiştim, tam 5 çeşit biber aldım normalde aşırı yemem ama sanırım biber aşerdim şimdi kahvaltıda yemek için sabırsızlanıyorum

Şu an kustum ve rahatlayamadım. Çubuk krakerle uzanıyorum kalkmaya bile cesaret edemiyorum. Su falan imkansız geliyor şu an
Soğuk su biraz daha rahat içiliyor. Salatalık tercih edebilirsiniz hem su içeriği yüksek. Sürekli yatmak istiyorum ama maalesef çalışıyorum da.. Allah kolaylık versin tüm gebelerimize zorlu bi süreçmiş :)

Ben de yaz tatilindeyim, öğretmenim. çalışmaya denk gelmedi iyi ki diyorum ya. Size de Allah kolaylık versin o kadar hissediyorum ki istediğiniz şeyi. Dinlemek istemenizi... ben de çok pembe hayaller kurmuşum ama tabiki bebişlerimiz iyi olsun oyyy hala tuhaf geliyor anne olacak olmak

Ben de hocam çok şükür okullar tatil olur olmaz hamile kaldım öncesinde de denemiştik.

Ben de hocam çok şükür okullar tatil olur olmaz hamile kaldım öncesinde de denemiştik.
Ben de okul kapandığı gibi farkettim hamile olduğumu hocam ama allahtan yaza denk geldi evde atlatırız bunları okul açıldığında daha rahat oluruz. Bu şekilde nasıl çalışırdım hiç bilmiyorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…