- 7 Ekim 2020
- 2.724
- 3.655
- 83
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #1.601
İnşallah canım.Evet bana zorunlu diyet yolları göründü neyse en azından değerlerimi düşürmek için zorunlu hisseder az yerim kac hafta kilo almadan goturebilsek kârdırenfeksiyon kötü ya umarim ciddi derecede degildir hemen atlatirsin
Merhabaa kasıklarımda batma adet olacakmışım gibi ağrılar oldu belim ağrıdı çok oturunca. hatta gece test yaptım silik çıktı.erken gebelik testiydi. Kan verdim ertesi gün o 2.7 çıktı gebelik bile gözükmüyordu. Doktorum sağ olsun gebe değilsin demedi dikkat et gebe gibi davran dedi iyi ki. Çünkü tatile gittik ertesi gün hep dikkat ettimAy merhabasonunda buldum çok erken öğrendiğini okumuştum bulamadım bir daha bir belirti olmuş muydu adetten önce öğrenmeden önce yani belirtiyle mi test yapmıştın? Bir de erken gebelik testi mi direk kan mı? Çok soru sordum
Progestanı genelde ilk 3 aydan sonra kesiyorlar düşük tehdidi yoksa benim de lekelenmelerim 7-8. Hafta gibi bitmişti ama 12. Haftaya kadar kullandımMerhaba kızlar, bugün tekrar kalp atışlarını dinlemeye gittim şükür düzelmiş 140 a çıkmış., 3 gün önce yavaş olduğunu söylemişti doktorum. Ama progestan kullanmaya devam etmemi söyledi aslında lekelenmem hiçbişey yok neden progestan kullanıyorum sürekli? İçinizde progestan kullanan var mı ?
Yakın zamanda hastalık atlattın mı alt ast bu durumda da yükseliyormuş .Kızlar benim karaciger enzimlerim yüksek çıkmıştı doktor tekrar test verdi ama oyle boyle bir yükseklik değil saglik ocaginda bekletiyorlarmis kanlari vs neyse kafama takıldı özelde kan verdim saglik ocaginda 2 kat fazla cikmis degerler ya yanlis cikmis ama biraz yaglanma varmış yedigime ictigime dikkat etmem lazım alt ast degerlerimi dusurmem lazım,onun dışında bebişin kalp atışlarını daha guclu duymak için çağırmıştı doktor gümbür gümbür çok şükür 7 haftalık minnosum 10 mm olmuş
Ay merhabaErken olması mümkün mü yumurtlamanın çünkü ben adetimden çok önce öğrendim. 14 haziran sat. Beklenen 12 temmuzdu. Ben 3ünde pozitif gördüm 2.7 ile.
Çoook teşekkür ederim cevap içinMerhabaa kasıklarımda batma adet olacakmışım gibi ağrılar oldu belim ağrıdı çok oturunca. hatta gece test yaptım silik çıktı.erken gebelik testiydi. Kan verdim ertesi gün o 2.7 çıktı gebelik bile gözükmüyordu. Doktorum sağ olsun gebe değilsin demedi dikkat et gebe gibi davran dedi iyi ki. Çünkü tatile gittik ertesi gün hep dikkat ettim
Bence bekleyin kesin öğrenirsiniz en azındanAy merhabasonunda buldum çok erken öğrendiğini okumuştum bulamadım bir daha bir belirti olmuş muydu adetten önce öğrenmeden önce yani belirtiyle mi test yapmıştın? Bir de erken gebelik testi mi direk kan mı? Çok soru sordum
Çoook teşekkür ederim cevap içinben de adet düzensizliği var pkos görünümü dedi doktor da bu ay ovulasyon ile takip ettim. 10 Temmuz'da yumurtlama gördüm döngümün 31.günü birkaç gündür kasık ağrısı batma tarzı bir şey oldu bugün biraz akıntı başladı ama kasıktaki olay devam ediyor. Test yapasım var ovulasyon testi yanında gönderildi iki gebelik testi kendimi zor tutuyorum
Öyle bir durumda olmadı aslında cok yağlı vs de beslenmedim belki hamilelikten oynamistir degerler yaYakın zamanda hastalık atlattın mı alt ast bu durumda da yükseliyormuş .
4+4 canım cihazdan cihaza değişiyormuş evet doktora sordumKaç haftalık gebelik canım, cihaz eskidir Allah korusun düşük yapsan görürdün daha küçükse eğer her cihaz görüntüleyemeyebilir. İçini ferah tut
Tsh değerin normal mi benim 3.6 çıkmış bugün tahlil yapıldı.normalde de bu seviyede zaten gebelikte ilk trimesterde max2.5 olmalı diyorlar ya . Gebelikte hipotiroidin şiddetli mide bulantısı ile ilişkisi vardır diyordu Kağan Kocatepe bugün bir videoda izledim.yarın doktora sorucamBenim bulantılar da arşa çıktızofer kullandım bir süre idare etti ama tekrar başladı
Ağzımdaki o zehir tat zaten hiç geçmiyor
Daha önümde uzun bir süre var bu şekilde en iyi ihtimalle
Kızımın hamileliği çok daha zordu 6 ay sürdü oğlumda 4 ay sürdü
Umarım oğlumun hamileliği gibi olur
Hamileliğin işkence kısmı benim için resmi olarak başladı
Selam canım benim de sat 1 haziran ve bugün kalp atışlarını duydumVe göğüs hassasiyetim dışında hiçbir belirtim yok çok tedirgin oluyorum bazen
Canımm çok sevindim darısı bana inşallah bende yarın gideceğim. Ne güzel tesadüf olmuş sat tarihlerimizSelam canım benim de sat 1 haziran ve bugün kalp atışlarını duydumbenim de hiçbir belirtim yok
İkizlerimin biri 6+3 diğeri 6+4 gözüküyormuşCanımm çok sevindim darısı bana inşallah bende yarın gideceğim. Ne güzel tesadüf olmuş sat tarihlerimizdoktor sana kaç haftalık dedi bugğn gittiğinde
İkizlerimin biri 6+3 diğeri 6+4 gözüküyormuşyarın aynı haberle gel sen de, bu arada göğüs hassasiyetim bile çok azaldı benim. Kan değerlerim de iyi çıkmış hepsi. Belki
Olabilir canım o zaman aynıyız yaa bende yarın 6+3 oluyorum :)) inşallah canım hastaneden çıkınca yazarım. Belirtilerin azalmasına doktor bişey dedi mi? Benim bazen çok şiddetli oluyor bazen az canım değişiyor nedense göğüs hassasiyetimİkizlerimin biri 6+3 diğeri 6+4 gözüküyormuşyarın aynı haberle gel sen de, bu arada göğüs hassasiyetim bile çok azaldı benim. Kan değerlerim de iyi çıkmış hepsi. Belki bağlantılıdır.
Doktor vücudumun beta HCg hormonuna hızlı adapte olduğunu söylüyor. Zaten belirti dediğimiz şeyler çoğunlukla vücudumuzun beta HCg hormonuna verdiği cevapmış. Ama tabi erken sevinme 7 veya 8. haftada coşma ihtimali de yüksek diyorOlabilir canım o zaman aynıyız yaa bende yarın 6+3 oluyorum :)) inşallah canım hastaneden çıkınca yazarım. Belirtilerin azalmasına doktor bişey dedi mi? Benim bazen çok şiddetli oluyor bazen az canım değişiyor nedense göğüs hassasiyetim
Canım evet aslında çok mantıklı sağlıcakla kucağımıza alalım da insan şuan sadece bunu düşünğyor. Bide canım baxen ben kendimi hamilr gibi hissetmiyorum sende de oluyor muDoktor vücudumun beta HCg hormonuna hızlı adapte olduğunu söylüyor. Zaten belirti dediğimiz şeyler çoğunlukla vücudumuzun beta HCg hormonuna verdiği cevapmış. Ama tabi erken sevinme 7 veya 8. haftada coşma ihtimali de yüksek diyoryarın sen de doktorunun yorumunu yazarsın bakalım canım seninki ne diyor.
İnşallah çok sağolunO kadarını bilemiyorum açıkçası. Ama içini ferah tut. Birşey olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?