Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
İnşallah canım. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Ne kadar kilo almadan ilerlersek.bizim için kar

Merhabaa kasıklarımda batma adet olacakmışım gibi ağrılar oldu belim ağrıdı çok oturunca. hatta gece test yaptım silik çıktı.erken gebelik testiydi. Kan verdim ertesi gün o 2.7 çıktı gebelik bile gözükmüyordu. Doktorum sağ olsun gebe değilsin demedi dikkat et gebe gibi davran dedi iyi ki. Çünkü tatile gittik ertesi gün hep dikkat ettim

Progestanı genelde ilk 3 aydan sonra kesiyorlar düşük tehdidi yoksa benim de lekelenmelerim 7-8. Hafta gibi bitmişti ama 12. Haftaya kadar kullandım

Yakın zamanda hastalık atlattın mı alt ast bu durumda da yükseliyormuş .

Erken olması mümkün mü yumurtlamanın çünkü ben adetimden çok önce öğrendim. 14 haziran sat. Beklenen 12 temmuzdu. Ben 3ünde pozitif gördüm 2.7 ile.
Ay merhaba sonunda buldum çok erken öğrendiğini okumuştum bulamadım bir daha bir belirti olmuş muydu adetten önce öğrenmeden önce yani belirtiyle mi test yapmıştın? Bir de erken gebelik testi mi direk kan mı? Çok soru sordum
Çoook teşekkür ederim cevap için ben de adet düzensizliği var pkos görünümü dedi doktor da bu ay ovulasyon ile takip ettim. 10 Temmuz'da yumurtlama gördüm döngümün 31.günü birkaç gündür kasık ağrısı batma tarzı bir şey oldu bugün biraz akıntı başladı ama kasıktaki olay devam ediyor. Test yapasım var ovulasyon testi yanında gönderildi iki gebelik testi kendimi zor tutuyorum

Bence bekleyin kesin öğrenirsiniz en azından

Tsh değerin normal mi benim 3.6 çıkmış bugün tahlil yapıldı.normalde de bu seviyede zaten gebelikte ilk trimesterde max2.5 olmalı diyorlar ya . Gebelikte hipotiroidin şiddetli mide bulantısı ile ilişkisi vardır diyordu Kağan Kocatepe bugün bir videoda izledim.yarın doktora sorucam

Canımm çok sevindim darısı bana inşallah bende yarın gideceğim. Ne güzel tesadüf olmuş sat tarihlerimiz doktor sana kaç haftalık dedi bugğn gittiğinde
İkizlerimin biri 6+3 diğeri 6+4 gözüküyormuş yarın aynı haberle gel sen de, bu arada göğüs hassasiyetim bile çok azaldı benim. Kan değerlerim de iyi çıkmış hepsi. Belki bağlantılıdır.

Olabilir canım o zaman aynıyız yaa bende yarın 6+3 oluyorum :)) inşallah canım hastaneden çıkınca yazarım. Belirtilerin azalmasına doktor bişey dedi mi? Benim bazen çok şiddetli oluyor bazen az canım değişiyor nedense göğüs hassasiyetim

Doktor vücudumun beta HCg hormonuna hızlı adapte olduğunu söylüyor. Zaten belirti dediğimiz şeyler çoğunlukla vücudumuzun beta HCg hormonuna verdiği cevapmış. Ama tabi erken sevinme 7 veya 8. haftada coşma ihtimali de yüksek diyor yarın sen de doktorunun yorumunu yazarsın bakalım canım seninki ne diyor.

Canım evet aslında çok mantıklı sağlıcakla kucağımıza alalım da insan şuan sadece bunu düşünğyor. Bide canım baxen ben kendimi hamilr gibi hissetmiyorum sende de oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…