• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Aa bu ikinci gebeliğin mi 🧿 o zaman sen vakti uygun diyorsan yapılır 🌸
Evet bu ikinci gebeliğim canım tabi simdi öbür ay hızlı geçecek günlük işler hastane randevuları belki daha sık olacak kendimi strese sokmamak adına e bı de agirlasacagiz daha da bu ay çıksa aradan fena olmaz

Gaz yapıcak bişe yemedim ama benim demir yerlerde canım taş gibi bişeyler istedi kütür kütür bende onu yiyemiceme göre çiğ bulgur attım ağzıma az bişe kütür kütür nefsimi körelsin diye o belki hazımsızlık yapmış olabilir 🙄😂🫣
Sabah sabah gözüm yarım açık buraya bakınıyorum aşırı uykum var-dı. Şuan gayet ayıldım teşekkür ederim ve günaydın ve geçmiş olsun😄😄

Kızlar folik asite devam ediyor musunuz? Folbiol kullanıyordum doktor kesmemişti. 19. haftada onun yerine folik asit de içeren bol takviyeli bir şey yazdı. Sorun şu ki ben hap yutamıyorum bu da kapsül şeklinde bunu hiç yutamıyorum. Söylemiştim de yutabileceğim bir şey yazdı diye düşündüm. Ne yapsam bilemedim.
Merhaba folbiol 5 mg olandan mı kullandınız.

Günaydinnn kizlar :) 25+1 deyiz bugun seker yukleme testim var. Simdiye kadar 7 kilo aldim. Bebek de iki hafta önde, 32 cm 990 gr cikti. Seker olma ihtimali olabilir dedi. 75 gr yukleme yapildi bekliyorum. Var mi benim gibi tontis ilerleyip sekeri cikmayan😅

Günaydinnn kizlar :) 25+1 deyiz bugun seker yukleme testim var. Simdiye kadar 7 kilo aldim. Bebek de iki hafta önde, 32 cm 990 gr cikti. Seker olma ihtimali olabilir dedi. 75 gr yukleme yapildi bekliyorum. Var mi benim gibi tontis ilerleyip sekeri cikmayan😅
Ben hem kendim çok ve hızlı kilo aldım hem bebek 1 hafta önden gidiyor ama çok şükür çıkmadı hiç bişey 🫠
Seninde inşallah hiç bişey çıkmaz 🙏🏻

Ama eğer çıkarsa da strese sokma kendini. Çıkan yakın arkadaşım vardı, düzenli takip ve diyetle geçirdi hamileliği sadece. Kendisi de çok iyiydi bebekte çok iyi doğdu çok şükür
Ben biraz evhamliyim ya zaten kan sulandirici igne kullaniyorum yuksek cikar da igne falan verir diye korkuyorum kafamda kuruyorum sacma sapan 🥹

Ben biraz evhamliyim ya zaten kan sulandirici igne kullaniyorum yuksek cikar da igne falan verir diye korkuyorum kafamda kuruyorum sacma sapan 🥹
Evham artık bizlerin göbek adı şekerim, onu kabullenelim zaten 😄 kurmamaya çalış, insülin bile verse ne sana ne bebeğine zararı olmayacak yararı olacak hatta öyle düşün. Ama sadece bebek tontik diye şekerin olduğunu sanmıyorum ben 🫠

Günaydın canım benim de 24+6 da 911 gr dı 10 gün sonra kontrole gittiğimde 1200 ü bulmuştu bebeğim. Benim ki biraz tontiş sanırım, şimdi 27+4 üm önümüzdeki hafta kontrolde kaç çıkacak bakalım :D
amniyo sıvısı ve açlık tokluk kan değerlerim normal çıktığı için şeker yüklemesine gerek duymadı. O dönem doktorum hastaneyi bıraktı doktorumu değiştirme durumunda kaldım yeni doktor da değerlim iyi olduğu için şeker yüklemesine gerek duymadı. Şekerim yok ve bebeğim iri hiç endişe etme gayet normal bir durum için rahat olsun :KK200:

Günaydın canım benim de 24+6 da 911 gr dı 10 gün sonra kontrole gittiğimde 1200 ü bulmuştu bebeğim. Benim ki biraz tontiş sanırım, şimdi 27+4 üm önümüzdeki hafta kontrolde kaç çıkacak bakalım :D
amniyo sıvısı ve açlık tokluk kan değerlerim normal çıktığı için şeker yüklemesine gerek duymadı. O dönem doktorum hastaneyi bıraktı doktorumu değiştirme durumunda kaldım yeni doktor da değerlim iyi olduğu için şeker yüklemesine gerek duymadı. Şekerim yok ve bebeğim iri hiç endişe etme gayet normal bir durum için rahat olsun :KK200:
Ayyy ne guzel hemen hemen ayniymis bebislerimizin kilosu 🤭 sağlikli olsunlar da ♥️ insallah guzelce sureci tamamlayalim
Evham artık bizlerin göbek adı şekerim, onu kabullenelim zaten 😄 kurmamaya çalış, insülin bile verse ne sana ne bebeğine zararı olmayacak yararı olacak hatta öyle düşün. Ama sadece bebek tontik diye şekerin olduğunu sanmıyorum ben 🫠
Sorma sorma evham gercekten gobek adimiz oldu 😄 ve bu bebisler dogunca da devam edecek. Annelik delilik bosuna demiyorlar 🫣 Allahim iyi ki bu guzel duyguyu tatmayi bize nasip ettiii ✨

Kızlar kızlar günaydın ✨
Ya ben dünden beri bebeğin hareketlerini az hissediyorum galiba normalde maşallah hareketliydi ya da şu an kendi kendime kuruntu yapıyorum. Daha da kontrolüme var ama eğer bi kaç gün daha hissetmezsem bi doktora gidicem. Sıfır değil ama sanki az gibi geliyor

Kızlar kızlar günaydın ✨
Ya ben dünden beri bebeğin hareketlerini az hissediyorum galiba normalde maşallah hareketliydi ya da şu an kendi kendime kuruntu yapıyorum. Daha da kontrolüme var ama eğer bi kaç gün daha hissetmezsem bi doktora gidicem. Sıfır değil ama sanki az gibi geliyor
Benim de bir kac gundur azdi cok sert hareketler yapmiyor, bugun kontrolum vardi her sey yolunda cok sukur 🙏 yine de icin rahat etmeyecekse git canim doktora

Kızlar kızlar günaydın ✨
28. haftadayım hala bi az bi çok hissediyorum 🫠

Back
X