- 28 Şubat 2025
- 1.049
- 1.118
- 48
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #17.461
Memleketinde olurum bişe olmaz kız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memleketinde olurum bişe olmaz kız![]()
He valla bende ağrımı unuttum resmen geçiverdi hemen aklıma gelmedi bugün öyle bir halt yediğim biran gaz yapıcı diyince jeton düştü saol vallao kadar güldüm ki sana bu gece uykum kaçtı çok yaşa emi
![]()
içimde bir de bulgur şişirirsem patlayabilirm ahahah
Yeni fobimiz hayırlı olsunAy kızlar. Bende baya güldüm. Çok sağolun
iyi de geldi. Neyseki akşam yemegimde bulgur pişirmiştim
canım istemiyor
Evet bu ikinci gebeliğim canım tabi simdi öbür ay hızlı geçecek günlük işler hastane randevuları belki daha sık olacak kendimi strese sokmamak adına e bı de agirlasacagiz daha da bu ay çıksa aradan fena olmazAa bu ikinci gebeliğin mio zaman sen vakti uygun diyorsan yapılır
![]()
Tebrikler nasıl gidiyor peki baş ağrısı ve bulantı gibi tansiyon gibiEki Görüntüle 3682924
Slm güzel annişler burda 6 haftalığız ilk çocuğum :) cinsiyet tahmininiz var mı keseden heyecandan meraktan ölecem :) şu an 7 artı 3 üz
Bn 19 Şubat kova Burcuyum şimdi erkek le kadınlar burçlar farklı oluyorKova 18 subatta bitiyomus yalniz19 itibbariyle balik
Sabah sabah gözüm yarım açık buraya bakınıyorum aşırı uykum var-dı. Şuan gayet ayıldım teşekkür ederim ve günaydın ve geçmiş olsunGaz yapıcak bişe yemedim ama benim demir yerlerde canım taş gibi bişeyler istedi kütür kütür bende onu yiyemiceme göre çiğ bulgur attım ağzıma az bişe kütür kütür nefsimi körelsin diye o belki hazımsızlık yapmış olabilir![]()
Merhaba folbiol 5 mg olandan mı kullandınız.Kızlar folik asite devam ediyor musunuz? Folbiol kullanıyordum doktor kesmemişti. 19. haftada onun yerine folik asit de içeren bol takviyeli bir şey yazdı. Sorun şu ki ben hap yutamıyorum bu da kapsül şeklinde bunu hiç yutamıyorum. Söylemiştim de yutabileceğim bir şey yazdı diye düşündüm. Ne yapsam bilemedim.
Ben hem kendim çok ve hızlı kilo aldım hem bebek 1 hafta önden gidiyor ama çok şükür çıkmadı hiç bişeyGünaydinnn kizlar :) 25+1 deyiz bugun seker yukleme testim var. Simdiye kadar 7 kilo aldim. Bebek de iki hafta önde, 32 cm 990 gr cikti. Seker olma ihtimali olabilir dedi. 75 gr yukleme yapildi bekliyorum. Var mi benim gibi tontis ilerleyip sekeri cikmayan![]()
Ayy insAllah boyle seyler duymaya ihtiyacim var :) Allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsinBen hem kendim çok ve hızlı kilo aldım hem bebek 1 hafta önden gidiyor ama çok şükür çıkmadı hiç bişey
Seninde inşallah hiç bişey çıkmaz![]()
Ama eğer çıkarsa da strese sokma kendini. Çıkan yakın arkadaşım vardı, düzenli takip ve diyetle geçirdi hamileliği sadece. Kendisi de çok iyiydi bebekte çok iyi doğdu çok şükürAyy insAllah boyle seyler duymaya ihtiyacim var :) Allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
Ben biraz evhamliyim ya zaten kan sulandirici igne kullaniyorum yuksek cikar da igne falan verir diye korkuyorum kafamda kuruyorum sacma sapanAma eğer çıkarsa da strese sokma kendini. Çıkan yakın arkadaşım vardı, düzenli takip ve diyetle geçirdi hamileliği sadece. Kendisi de çok iyiydi bebekte çok iyi doğdu çok şükür
Evham artık bizlerin göbek adı şekerim, onu kabullenelim zatenBen biraz evhamliyim ya zaten kan sulandirici igne kullaniyorum yuksek cikar da igne falan verir diye korkuyorum kafamda kuruyorum sacma sapan![]()
Günaydın canım benim de 24+6 da 911 gr dı 10 gün sonra kontrole gittiğimde 1200 ü bulmuştu bebeğim. Benim ki biraz tontiş sanırım, şimdi 27+4 üm önümüzdeki hafta kontrolde kaç çıkacak bakalımGünaydinnn kizlar :) 25+1 deyiz bugun seker yukleme testim var. Simdiye kadar 7 kilo aldim. Bebek de iki hafta önde, 32 cm 990 gr cikti. Seker olma ihtimali olabilir dedi. 75 gr yukleme yapildi bekliyorum. Var mi benim gibi tontis ilerleyip sekeri cikmayan![]()
Ayyy ne guzel hemen hemen ayniymis bebislerimizin kilosuGünaydın canım benim de 24+6 da 911 gr dı 10 gün sonra kontrole gittiğimde 1200 ü bulmuştu bebeğim. Benim ki biraz tontiş sanırım, şimdi 27+4 üm önümüzdeki hafta kontrolde kaç çıkacak bakalım
amniyo sıvısı ve açlık tokluk kan değerlerim normal çıktığı için şeker yüklemesine gerek duymadı. O dönem doktorum hastaneyi bıraktı doktorumu değiştirme durumunda kaldım yeni doktor da değerlim iyi olduğu için şeker yüklemesine gerek duymadı. Şekerim yok ve bebeğim iri hiç endişe etme gayet normal bir durum için rahat olsun![]()
Sorma sorma evham gercekten gobek adimiz olduEvham artık bizlerin göbek adı şekerim, onu kabullenelim zatenkurmamaya çalış, insülin bile verse ne sana ne bebeğine zararı olmayacak yararı olacak hatta öyle düşün. Ama sadece bebek tontik diye şekerin olduğunu sanmıyorum ben
![]()
Benim de bir kac gundur azdi cok sert hareketler yapmiyor, bugun kontrolum vardi her sey yolunda cok sukurKızlar kızlar günaydın
Ya ben dünden beri bebeğin hareketlerini az hissediyorum galiba normalde maşallah hareketliydi ya da şu an kendi kendime kuruntu yapıyorum. Daha da kontrolüme var ama eğer bi kaç gün daha hissetmezsem bi doktora gidicem. Sıfır değil ama sanki az gibi geliyor
28. haftadayım hala bi az bi çok hissediyorumKızlar kızlar günaydın
Ya ben dünden beri bebeğin hareketlerini az hissediyorum galiba normalde maşallah hareketliydi ya da şu an kendi kendime kuruntu yapıyorum. Daha da kontrolüme var ama eğer bi kaç gün daha hissetmezsem bi doktora gidicem. Sıfır değil ama sanki az gibi geliyor