• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Selamlar😊 ben de bu gruba dahil olacağım sanırım. Umarım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız☺️

Benim size sormak istediğim bir soru var hanımlar, beta HCG değerim biraz düşük sanki, sat 8 haziran, 4+1’de 114 çıkmıştı, 36 saat sonra 210 çıktı. Önemli olan artış oranı o da iyi görünüyor dedi aile hekimim, henüz kadın doğuma gitmedim. (Şu an 4+4’teyim, randevum haftaya cuma olabilecek. Şimdi gitsem de bir şey görünmez diye teselli ettim kendimi.) İlk gebeliğim olacak, arada kaldım takibe devam edeceğim doktordan önce danışmak için başka bir yere mi gitsem diye, sanki daha yüksek oluyor bu zamanlarda değerler🤔
Selamlar kızlar, bugün dayanamadım doktora gittim🙈 beta hcg 2 katından biraz fazla artmıştı bugün (4+5’te) 500’lü değerlerdeydi. Seviyesi düşük gibi diye endişelendiğimi söyledim ama haftasına göre gayet normal dedi kadın doğum uzmanım. Kese tabii görünmedi bu değerlerde ama bu da normalmiş. Önemli olanın artış oranı olduğunu söyledi uzman doktor da.

Buraya benzer durumda olup neden beta düşük, neden kese görünmüyor diye endişelenenler varsa böyle örnekler de var diye yazmak istedim🙈 bebişlere en çok zarar veren şey stres diyorlar boşuna evham yapmayalım☺️ tabii inşallah keseyi görüp kalp atışlarını duyacağımız günler de bir an önce gelsin sağlıkla🥰

Aşkım ben doktora gittim maalesef hamile değilmişim onun yerine 3 santim gibi bir kist oluşmuş o yüzden de adet gecikmesi yaşamışım doktor tarlusal verdi kistde de adetle atılır dedi belki de bu kistten dolayı hamile kalamıyorum haberim yoktu bilemiyorum gerçekten hayırlısı böyleymiş ama tek sevindiğim şey polikistik over yokmuş doktor yumurtalıkların iyi dedi ama şimdi de adetim çok gecikti döngüm yine bozulacak zaten ilacı kullanıyorum daha yeni başladım ne zaman söktürür bilemiyorum gerçekten psikolojim iyice bozuldu tarlusal kullanan ya da kist problemi yaşayan bilgisi olan var mı
Benim çok kist problemim oluyodu malesef. Adeti de geciktiriyodu. Genelde kistler adetle atılıyor canını sıkma. Adet söktürücü hiç kullanmadım. Geçte olsa hep kendi geldi. İnşallah diğer aya güzel haberler alırsın. 🤲

Çalışanlardan biri de ben ✋🏻
Bizimde kebap lokantamiz var esimle birlikte gidiyorum ama kendimi cok yoruyorum galiba ayakta dolanmak bile fazla etkiliyor ben biraz tez canliyim personel birsey yapmadi diyelim hoop illa mudahale edip ben yapcam o an is varsa o yüzden artik gitmeme kararı aldım olmuyor kasılıyorum hep kasiklardan belden🥹

Bizimde kebap lokantamiz var esimle birlikte gidiyorum ama kendimi cok yoruyorum galiba ayakta dolanmak bile fazla etkiliyor ben biraz tez canliyim personel birsey yapmadi diyelim hoop illa mudahale edip ben yapcam o an is varsa o yüzden artik gitmeme kararı aldım olmuyor kasılıyorum hep kasiklardan belden🥹
Kebap mı 😋😋

İşyeri sizin madem hiç gitmeyin prenses modunuzu açın ohh mis
Başka hangi sebeple prensesliğe terfi edeceksiniz
Fırsat bu fırsat 😁

Benim çok kist problemim oluyodu malesef. Adeti de geciktiriyodu. Genelde kistler adetle atılıyor canını sıkma. Adet söktürücü hiç kullanmadım. Geçte olsa hep kendi geldi. İnşallah diğer aya güzel haberler alırsın. 🤲
Benim ilk defa başıma geldi aşkım ilacı kullanıyorum lekelenmelerim başladı sokulsun diye bekliyorum artık ben gebelik istemediğime karar verdim ben ne kadar isteyip umutlanirsam o kadar olmuyor öyle olunca da saldım gitti artık formlara da girmeyeceğim gerekirse hesabımı bile kapatacağım buraya girdikçe beni çok etkiliyor çünkü eğer bir gün hamile kalırsam anca o zaman geri girmeye başlarım sana ve hamile olan diğer arkadaşlara hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebisleriniz diyorum düşükten sonra 6.ayda böyle geçmiş oluyor benden de bu kadar mücadele bitti

Benim ilk defa başıma geldi aşkım ilacı kullanıyorum lekelenmelerim başladı sokulsun diye bekliyorum artık ben gebelik istemediğime karar verdim ben ne kadar isteyip umutlanirsam o kadar olmuyor öyle olunca da saldım gitti artık formlara da girmeyeceğim gerekirse hesabımı bile kapatacağım buraya girdikçe beni çok etkiliyor çünkü eğer bir gün hamile kalırsam anca o zaman geri girmeye başlarım sana ve hamile olan diğer arkadaşlara hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebisleriniz diyorum düşükten sonra 6.ayda böyle geçmiş oluyor benden de bu kadar mücadele bitti
Stres çok etkiliyor canım dedğin gibi kafa biraz daha rahatlayınca daha kolay oluyor. Rabbim inşallah tez zamanda gönlüne göre versin doğru zamanda kolaylıkla sağlıkla olsun.🙏🏻

Back
X