- 9 Mayıs 2025
- 125
- 72
- 13
- 27
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #2.721
Evet kalp atışını duyduk 8+2Peki doktor bişey dedimi size kalp atısını vs duydunuz mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kalp atışını duyduk 8+2Peki doktor bişey dedimi size kalp atısını vs duydunuz mu
Nasıl gidiyor peki hamişlik:)evet .Ben de çok sevindim. Sağlıkla gelsinler inşallah
![]()
Hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallahEvet kalp atışını duyduk 8+2
Amin cümlemizde inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah
Kaygı var bende. 2 kayıptan sonra. Bu sefer güzel gidiyor çok şükürNasıl gidiyor peki hamişlik:)
Benim şuan 8+2Burda olmanada sevindim :) Benim 2. kontrolüm oldu daha Mustafa Yıldız 'a gidiyorum gayet iyi doktor memnunum, ama başka bi doktora daha gitmek istiyorum.
Senin peki kaç haftalık şuan
Benimki 9+2 haftalık. 2.26 cm çıktı yani 22.6 mm doktor haftasıyla uyumlu dedi. Sizinki geç döllenmedir belki.Bu hafta doktora gidenler mm sorsun lütfen![]()
Benim de Sat 31 mayis 7mart tahmini doğum tarihi ama ilki sezaryen olduğu için bu da Allahin izniyle erken gelecekBen de 8+2 deyim. 30 mayıs sat. 6 mart diye tahminde bulundum ben de.benim de erken alınır bebek tahminim. Ama zamanı gelince belli olur.
![]()
Allah bir kapıyı kapatır diger kapıyı daha güzel açar.Şimdiden sonra güzel günler bekliyor. Bende de başagrisi yapıyor çok ama dediğin gibi kalp atışlarını duydukya herseye değer ağrılar sizilar çok farklı heyecanlı bi his. Bende kız gibi hissediyorum bakalımKaygı var bende. 2 kayıptan sonra. Bu sefer güzel gidiyor çok şükürbulantı, bel ve kasık ağrısı var ara ara. Ama kalp atışını dinlediğimden beri hepsi şiir gibi geliyor
. Kızım olacak gibi hissediyorum bu arada. Var mı sizde bir his?
![]()
Amin inşallahBenim şuan 8+2sağlıkla gelsin bebişlerimizz
![]()
Çok şükür çok. Gece uyanıp dua ederken buluyorum kendimi. İkiz olarak başlamıştık bu arada . 8+0 da bakıldı ve diğer kesenin küçüldüğü görüldü. Aynen ha erkek , ha kız ikisi de evlat. Sağlıkla gelsinler inşallahAllah bir kapıyı kapatır diger kapıyı daha güzel açar.Şimdiden sonra güzel günler bekliyor. Bende de başagrisi yapıyor çok ama dediğin gibi kalp atışlarını duydukya herseye değer ağrılar sizilar çok farklı heyecanlı bi his. Bende kız gibi hissediyorum bakalımsağlıklı olsunlarda ikisinden de yok zaten hiç farketmez
![]()
Çok yakınız sizinle de. Şubatta doğar bence de bizimkiler. Benim de sezeryan olur.Benim de Sat 31 mayis 7mart tahmini doğum tarihi ama ilki sezaryen olduğu için bu da Allahin izniyle erken gelecek![]()
Şuan tek gebelik olarak ilerliyor ozaman. Bebisin seninleÇok şükür çok. Gece uyanıp dua ederken buluyorum kendimi. İkiz olarak başlamıştık bu arada . 8+0 da bakıldı ve diğer kesenin küçüldüğü görüldü. Aynen ha erkek , ha kız ikisi de evlat. Sağlıkla gelsinler inşallah![]()
Halamda var ikiz sadece. Benimki tüp bebekti. iki embriyo transfer edildi. Ondan dolayı ikiz kese olmuştu.Şuan tek gebelik olarak ilerliyor ozaman. Bebisin seninleAilede ikiz vs varmı?
AnladımHalamda var ikiz sadece. Benimki tüp bebekti. iki embriyo transfer edildi. Ondan dolayı ikiz kese olmuştu.![]()
Ölçü söylemedi doktorum. Haftasına uygun dedi sadece. Tüp bebek doktorları çok detay veren tipler olmuyor sanki.AnladımSağlıklı olsunda boy ölçümü vs nasıl