• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
16 hafta +8😂

68 kgyum en az kiloyla gitmek istiyorum doğuma ama olmuyor😔
Doğumdan sonra gidecekler aman hiç dert etme 🥰
kızlar benimde kızım oluyor minik bir prenses geliyor 🥰🥰🥰
her şey yolunda görünüyor hiç bir problem yok dedi doktor hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🤗🤗
Amiiinn sağlıkla gelsin minik kızın inşallah 🥰🥰
ayrıntılı muayene için hangi haftaya randevu aldınız aldınız kızlar ben 20+4 e almıştım
Erken değil mi canım?

selam kızlar çok kötü ishal kusma yaşıyorum gece 5ten beri.. acile gittim serum verdiler bağırsak enfeksiyonu dediler bebeğim de aynı halde onu da dün gece doktora götürmüştük.. o bugün iyi ama ben hala toparlanamadım öneriniz olur mu

Kızın kaç kilo kucağına alıyor musun benim kızım 11 buçuk kilo ve bu aralar devamlı kucak istiyor istediği zaman da alıyorum ama çevremdekiler devamlı uyarı halinde ama o isterken yok diyemiyorum ihtiyacı var diye hasta bir de onun da etkisi var
ben 13 kg oğlumu alıyorum bazen. beni de uyarıyorlar ama bi sorun yaşamadım

Ben de bu aralar giyecek bir şeyler bulmakta çok zorlanıyorum zaten normalde de mevsim geçişlerinde ne giyeceğimi bilemezdim şimdi malum tam hamile kıyafeti giysen olmaz dediğin gibi pantolonlar sıkmaya başladı zor durumdayız kızlar ne giycez ahshsh
Ben eşofman altı aldım yeni bi de tayt su an ama bi beden büyükler rahat oluyo 😅

Back
X