- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #10.961
Kızlar ben 2 gündür oğlumu hissedemiyorum neden sizce daha önce hamilelik geçirenler yardımcı olabilir mi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kaç haftalıktı şuanKızlar ben 2 gündür oğlumu hissedemiyorum neden sizce daha önce hamilelik geçirenler yardımcı olabilir mi![]()
Olabilir belkide doğrudurrYaaa olabilir , bizde bi şeyleri biliyoruz ama birbirimizden de öğreniyoruz. Okuduğun şeyde bi yerde doğru olabilir çünkü benim doktorum da vücut zaten o akıntıyı üretmezse sıkıntı yani kadın da akıntı hamilelikte akıntı çok normal şeyler demişti .
Bak ya tedirginlik geldiSperm doğumun başlamasına sebep olabiliyormuş. O yüzden doğuma yakın zamana kadar korunmalı ilişki sonrasında size korunmasız ilişkiye geçin diyeceğim dedi.
Ahahaha bunu bende deneyeceğim benim buradaki nick farklıydı kızımdan dolayı uykusuz koala yaptım hem hiç uyumazdı hemde bana çok yapışıktı koalam derim onaEvet yaa hamilelikte nasıl oluyorsan bebeğin öyle oluyormuş bizzat yaşadım onaylıyorumbide son trimesterde uyku düzeninize dikkat edin diyorlar, bebeğin uyku düzeni anne karnında oluşmaya başlıyormuş. Bu hamileliğimde bütün tuşlara basıcam inşallah
![]()
17+3 Olcam daha önce hissediyordum 16 haftalıktan itaberen 2 gündür hissedemiyorumCanım kaç haftalıktı şuan
Şuan düzenli hisler için hâlâ çok erken, bu süreçte birkaç gün hissetmemek normal diye biliyorum ben çünkü hâlâ çok küçükler ve sürekli pozisyonları değişiyor. Birçok kişi bu haftalarda daha hiç hissetmemiştir. Bende mesela arada hissediyor gibi oluyorum sonra bakıyorum ertesi gün tık yok ve sonraki günde.. Bu çok normal erken17+3 Olcam daha önce hissediyordum 16 haftalıktan itaberen 2 gündür hissedemiyorum
Teşekkür ederim içim rahatladı birazŞuan düzenli hisler için hâlâ çok erken, bu süreçte birkaç gün hissetmemek normal diye biliyorum ben çünkü hâlâ çok küçükler ve sürekli pozisyonları değişiyor. Birçok kişi bu haftalarda daha hiç hissetmemiştir. Bende mesela arada hissediyor gibi oluyorum sonra bakıyorum ertesi gün tık yok ve sonraki günde.. Bu çok normal erken![]()
Tedirgin olduğunu anlıyorum senin hislerin de çok normal ama gün gelecek tekme saymak zorunda olacağız. Şuan acele etme sabret annesiTeşekkür ederim içim rahatladı biraz![]()
Allah razı olsun inşallah herşey çok güzel olcak inanıyorum ama insan ister istemez biraz panik oluyorum iyiki varsınız teşekkür ederim tekrardanTedirgin olduğunu anlıyorum senin hislerin de çok normal ama gün gelecek tekme saymak zorunda olacağız. Şuan acele etme sabret annesi![]()
Haklısın canım benim rica ederim ne demekAllah razı olsun inşallah herşey çok güzel olcak inanıyorum ama insan ister istemez biraz panik oluyorum iyiki varsınız teşekkür ederim tekrardan![]()
Ah çok üzgünüm rabbim sabır versin inşallah yeniden en doğru zamanda sağlıkla kavuşmanı dilerim.ogretmenhanim canım beni listeden silebilir misin bebeğimi kaybettim.
Hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah evlatlarınızı dualarım sizinle![]()
Ayyy inş öyle olmaz ya nasıl başa çıkıcam djjdsBazılarında öyle olabiliyor canım. Benim önceki çocuğuma hamileyken uykularım o kadar azalmıştı ki, deli gibi uykucu bir insandım. Hep derlerdi bebek seni uykusuzluğa hazırlıyor galiba diyegerçekten öyle olabilir, doğdu doğalı uykuya hasretim
![]()
Başın sağolsun Rabbim en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin çok üzüldüm okuyunca bir tuhaf oldum sebebi neydi acabaogretmenhanim canım beni listeden silebilir misin bebeğimi kaybettim.
Hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah evlatlarınızı dualarım sizinle![]()
Allah razı olsunBaşın sağolsun Rabbim en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin çok üzüldüm okuyunca bir tuhaf oldum sebebi neydi acaba
BennnnKızlar Allah aşkına 13+3’te midem bulanıyordu, 13+4 oldum bıçak gibi kesildi 2 gündür. Çok garip geliyo bana böyle olan var mı?? 14+0’ım
Başlarda öyle oluyor, bir gün bir kez hissediyorsun, sonra günlerce hissetmiyorsun, sonra yine bir iki kez hissediyorsun falan. Daha bir karış bile değiller. Yerleri geniş. Düşünsene 50 cm oluyorlar doğuma kadar, bu minişlerden şu an o performansı bekleyemeyizKızlar ben 2 gündür oğlumu hissedemiyorum neden sizce daha önce hamilelik geçirenler yardımcı olabilir mi![]()
Bu sene mi girmeye başladıAhahaha bunu bende deneyeceğim benim buradaki nick farklıydı kızımdan dolayı uykusuz koala yaptım hem hiç uyumazdı hemde bana çok yapışıktı koalam derim onahâlâ bana yapışık aşırı şekilde
ve uykusu bu sene düzene girmeye başladı yaş 4,5
![]()