• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
[/QUOTE]
Başlarda öyle oluyor, bir gün bir kez hissediyorsun, sonra günlerce hissetmiyorsun, sonra yine bir iki kez hissediyorsun falan. Daha bir karış bile değiller. Yerleri geniş. Düşünsene 50 cm oluyorlar doğuma kadar, bu minişlerden şu an o performansı bekleyemeyiz 🥰
Allah razı olsun evet haklısın insan sürekli hareket etmesini bekliyor ama öyle olmuyormuş sağolun içimi rahatlattiniz 🥹🥰

Kızlar mide yanmasi nasıl bir şey daha önce hiç yaşamadım. Bugün sabah uyandığımda kustum. Ama midemden hiçbir şey çıkmadı çok açık sarı su geldi sadece. Sabahtan beri de böyle ağzım sulanıyor gibi oluyor asla geçmedi. Eksi bir şey yemişim de o tat kalmış gibi aşırı rahatsız ediyor beni yaşayanlar var mı ne kdr sürecek bu. Yarın itibariyle 18+0 oluyorum.
Maalesef 9 ay sürecek galiba benide süt rahatlatıyor

Bennnn🥹 ben de 14+0ım 3 gündür bütün o kötü belirtiler geçti bitti. Ne bulantı kaldı ne ağızdaki o kötü tat, ne halsizlik. 3 gün öncesine kadar öyle kötüydüm ki ayağa kalkınca gözüm falan kararıyordu. Sanırım ikinci trimestere hoşgeldik 🥰
Ohhhh rahatladım valla aynıyız🥹♥️♥️ benim de tam 3 gündür bir görsen yumurta bile yiyebiliyorum artık. Yine de endişe ediyor insan degil mi?☹️

Ohhhh rahatladım valla aynıyız🥹♥️♥️ benim de tam 3 gündür bir görsen yumurta bile yiyebiliyorum artık. Yine de endişe ediyor insan degil mi?☹️
Tam aynı haftalığız ve tam aynı gün tüm sorunlarımız bitmiş. Gerçekten çok şaşırtıcı🥹 ben temizlik bile yaptım düşünebiliyor musun asfhjkjjj😂😂 ben nedense endişe etmedim yaa, o kadar zorlandım ki, şükrediyorum sadece😂

Tam aynı haftalığız ve tam aynı gün tüm sorunlarımız bitmiş. Gerçekten çok şaşırtıcı🥹 ben temizlik bile yaptım düşünebiliyor musun asfhjkjjj😂😂 ben nedense endişe etmedim yaa, o kadar zorlandım ki, şükrediyorum sadece😂
Ben temizlik seviyesinde değilim sana maşallah valla😂

Back
X