• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    114
Kızlar yüzüstü yatabiliyor musunuz ben hala yatıyorum zararlı mı acaba,sola yatıyorum sabah kendimi yüz üstü buluyorum
Ben yüzüstü yatmadan uyuyamazdım ama belli haftalardan sonra zararlı diye duydum ve kendimi alıştırmaya başladım. Çünkü alışması cidden çok zor. Bu haftalarda zararlı olduğunu düşünmüyorum ama belki göbekler çıktıkça dikkat etmek gerekir

kızlar bende bir şey sorucam, şuan 16+5 im geçen hafta cuma kontrole gittik çok şükür her şey yolundaydı bi kaç gündür böyle alt karnımda baskı hissediyorum hafif hafif de ağrı gibi oluyo geçiyo normal mi bu durum

kızlar bende bir şey sorucam, şuan 16+5 im geçen hafta cuma kontrole gittik çok şükür her şey yolundaydı bi kaç gündür böyle alt karnımda baskı hissediyorum hafif hafif de ağrı gibi oluyo geçiyo normal mi bu durum
bence normal ben de yaşadım ve yaşıyorum hala ara ara açıkçası tuvalete çıkma sıklığıma ya da uzun süre konforsuz oturduysam vs bunlara bile bağlı olduğunu fark ettim

Evet dün gece baktım bende ona ogretmenhanim ogretmenhanim önermişti . Genel olarak yorumları çok iyi. Benim göbeğim az çıktı ama gerilmeye başladı daha hiç kullanmadım hata yaptım galiba bilemiyorum 🥹
Yok geç değil az çıkmış zaten çatlamamışsın son aylarda çatlıyorlar genel olarak. Zaten gerilmeye başladıktan bir süre sonra kaşıntı başlıyor, kaşıntıdan sonra da çatlama başlıyor. Ben kaşıntı hissettiğimde hep daha bol sürüyordum ve son haftalarda sürme sıklığını artırmıştım devamlı gerilip kaşınıyordu şükür çatlamadan doğurdum 40+2de

Son düzenleme:
Bana verdiler üç ayın sonunda yeni ama hala çok kötüyüm 3 gün oldu Lustral başladım siz nasılsınız
Canım yeni görüyorum kusura bakma ben bitkisel bir takviye kullanıyorum hiçbir doktor ilaç kullanmama izin vermedi hala her gün ataklarla geçiyor zorlanıyorum ama bu takviye biraz sakinleştiriyor beni inşallah lustral işine yarar bana vermediler 🤦🏻‍♀️

Merhaba arkadaşlar.
18+3 haftalık olduk bugün doktor kontrolümüz vardı.Bebegimin cinsiyeti erkek.@Öğretmenhanim tabloya ekliyebilirsiniz.
Bu arada sol kasık ağrım oluyo belirgin bir şekilde bunun için bebek buyuyo o yüzden olabilir dedi.Sonra sağ tarafı kontrol etti bobregimde biraz buyume varmış sağ taraf acimiyo mu dedi bende hayır orda agrrim yok dedim.
Kan tahlili yapılmadı.
İdrar tahlilim temiz çıktı.
D vitamini,magnezyum ve herhangi bi multivitamin kullanabilirsin hamilelere uygun dedi.
Zamanı gelince hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucagimiza🍀🙏🤲

Selam kizlar, 2-3 gundur sol kalcamda inanilmaz bir agri oluyo kas sıkısmasi gibi internetten arastirdim siyatik piriformis kası agrisi falan yaziyor dayanamiyorum yururken de kasiyor. Bu sekilde agrisi olan var mi napiyosunuz tum hayat kalitem dustu

Selam kizlar, 2-3 gundur sol kalcamda inanilmaz bir agri oluyo kas sıkısmasi gibi internetten arastirdim siyatik piriformis kası agrisi falan yaziyor dayanamiyorum yururken de kasiyor. Bu sekilde agrisi olan var mi napiyosunuz tum hayat kalitem dustu
Benim 8-10 hafta arasında oldu. Bacağımı sürüyordum resmen. Doktor yerleşme açısından kaynaklı olabileceğini ama bebekle alakası olmadığını söylemişti. Magnezyum vermişti. O zamandan beri düzenli kullanıyorum. 12.hafta gibi tamamen geçti. Son 1 haftadır ara ara yine var. Yürüyüş yapmaya çalışıyorum 🤷🏻‍♀️

Kızlar adet sancısı gibi sancısı olan var mı bugün böyle sancım var nedense yoruldum ondan mı yoksa başka bişey mi ??

Evet canım büyüyorlar özellikle bu haftalarda hafif olabilir dinlenince geçer ama dinlenince geçmeyecek derecede ise o zaman acile giderain

Bu ilk hamileliğimde oluyordu magnezyum içiyordum canım ben rahatlatıyordu bayagi

Kızlar yüzüstü yatabiliyor musunuz ben hala yatıyorum zararlı mı acaba,sola yatıyorum sabah kendimi yüz üstü buluyorum
Heer türlü yatıyorum 🥲 en çok sırt üstü çünkü son zamanlar, 5 aylık olduktan sonra artık dikkat etmek gerekecek ve ben alışamıyorum uyku kalitem düşüyor bari son zamanları iyi değerlendireyim diyorum 🤗 yalnız artık yüz üstü yatarken biraz karnım büyüdü bir ayağımı karnıma çekince hafif boşluk oluyor o şekilde daha rahatım 😄

Ben daha 16. Haftadayım bir kere hisseder gibi oldum ama öyle mi değil mi anlamadım elim hep göbeğim de 🥹
Doktor 20. Haftadan sonra anca hissedersin dedi ama tabi erken hissedenler var darısı başımıza 💖
Bende son kontrolde hissediyor olabilir miyim dedim olamazsın çok zor dedi oysa ultrason yaparken bile hissetmiştim😄🙈 sonra zaten gerçekten tık yok bugün sessizlikte dinleyeceğim kendimi 😄

Back
X