• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Evet evet gerçekten öyle ve iyi dra randevu bulmak güç her sabah 10da bakıyorsun degl mi. 🥲 Bana denilen o aslnda devlette cnku hangi Dr doğuma denk gelirse deglmmi bu işler? Direkt hastneye sormadm bugun keske sorsaydm cevreden genelde dediler yapmazlar. Ama sormakda fayda var detaylı ultrason zamanı soraym en iyisi💕😌 aminn teşekkür ederim senin bebişin de sağlıkla gelsn canmm
Doğum kısmı evet kim denk gelirse.. ama randevuları bari aynı kişiye devam edeyim demiştim bulmuşken aslında zaten özelde bi doktora gideceğim memnun kalırsam fiyat da iyi olursa doğumu orada yaparım belki bir ihtimal, ona gitmeden bir kez daha devlete gitmek istemiştim 😀 zeynep kamilde ssvd kliniği varmış 🥲
Hiç almasam mı o zaman😂😂
Hayır hayır yine de al tabiki en azından ben elimden geleni yaptım dersin çatlarsan ama çatlamazsan da oh ne ala 😀 belkide nemlendirmezsem daha çok çatlardım hoş daha ne kadar çatlayacaksam ahahshf

Aynen ben de sordum cumartesi
Normal 48
Zorunlu sezeryan 68
Suda doğum ise 90 mış ve bunlar tek gebelik fiyatları
Şimdiden ödesek dedim önden ödeme ile fiyat sabitleme olmuyor dediler
Gerçekten çok temiz bir hastane ve çıkan bebek haberlerinden sonra da eminim daha çok tercih ediliyordur
İnsanlar artık devlet hastanelerindeki enfeksiyon risklerinden kaçtıklarından, özel hastanelerin ise yenidoğan bebekler ile ilgili çıkan haberlerden sonra güvendikleri kurumlara karşı bazı rakamları mecburen gözden çıkarıyorlar
Hastanede yattığım süre boyunca gördüm ki bu hastane çok fazla tercih ediliyor
Bu tercih biraz korkunun getirdiği mecburiyetten kaynaklanıyor
Uf bazı hastaneler sezaryen ve normal doğum ücretini aynı tutuyor bu fark nedir ya 🥲🥲 geri kalan tüm söylediklerine katılıyorum.

Kızlar göbeğinize yağ olarak ne sürüyorsunuz
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Önce nemlendiriciyi sonra yağını en sonda biraz hindistan cevizi yağı ile bitiriyorum.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 15
Aynen ben de sordum cumartesi
Normal 48
Zorunlu sezeryan 68
Suda doğum ise 90 mış ve bunlar tek gebelik fiyatları
Şimdiden ödesek dedim önden ödeme ile fiyat sabitleme olmuyor dediler
Gerçekten çok temiz bir hastane ve çıkan bebek haberlerinden sonra da eminim daha çok tercih ediliyordur
İnsanlar artık devlet hastanelerindeki enfeksiyon risklerinden kaçtıklarından, özel hastanelerin ise yenidoğan bebekler ile ilgili çıkan haberlerden sonra güvendikleri kurumlara karşı bazı rakamları mecburen gözden çıkarıyorlar
Hastanede yattığım süre boyunca gördüm ki bu hastane çok fazla tercih ediliyor
Bu tercih biraz korkunun getirdiği mecburiyetten kaynaklanıyor
Maalesef öyle kızımda çok memnun kaldım eski Nisa hastanesi zaten doktorlarını bildigim için tercih etmiştim şimdi bı de ikiz olunca ister istemez bı tedirginlik var tanıdık bulmaya çalışıyoruz bizde

munzevimsi munzevimsi canım nasılsın😊🥰
Seni merak ettiğim için şubat grubuna yazmadım buradan sorayım istedim, herşey yolunda mı kuzum🩷🙏
🥰 Canımsın. Çok teşekkür ederim sorduğun için 🤗
Benim yavrular anaokuluna başladılar. Kosturmaktan artık vakit bulamıyorum. İki grubu aynı anda takip etmek zor geldi. Birde bu grup daha kafama göre. Şubat annelerinin maceramızı biliyorsun 🤣🤣🤣🤣🙈 kk hayatımın ilk banını yemiştim o zaman 🤣
Çok şükür iyiyim. Perşembe ayrıntılı USG randevum var. İnşallah güzel haberler alırım. Sen nasılsın? Bebişin nasıl 😍 ayrıntılı yaptırdın mı ?

Sanırım o doktor Uğraş Şahin 😊 ben Beylikdüzü Medicana da ona gidiyorum ve doktor seçimimden dolayı kendisinden çok memnunum nereye gitse oraya giderim🤗 o sebeple bende daha doğum ücretini öğrenmedim , bu cumartesi detaylı usg var,10 gün sonra bana kontrole gel dedi gittiğimde fiyat alınca bende yazarım kızlar 🙏
Aa evet Uğraş ismi siz söyleyince hemen aklıma geldi ismi o zaman çok ilginç gelmişti bana 🤭 bana beylikduzu tarafı biraz uzak geldiği için gitmedim. Gittigim hastane 10 dakikalık mesafemde doktorumda fena sayılmaz bir problem yaşamadım hiç. O yüzden şimdilik buradayım. Kontroller başka yerde olup doğumu başka yerde yapabiliyoruz di mi?

🥰 Canımsın. Çok teşekkür ederim sorduğun için 🤗
Benim yavrular anaokuluna başladılar. Kosturmaktan artık vakit bulamıyorum. İki grubu aynı anda takip etmek zor geldi. Birde bu grup daha kafama göre. Şubat annelerinin maceramızı biliyorsun 🤣🤣🤣🤣🙈 kk hayatımın ilk banını yemiştim o zaman 🤣
Çok şükür iyiyim. Perşembe ayrıntılı USG randevum var. İnşallah güzel haberler alırım. Sen nasılsın? Bebişin nasıl 😍 ayrıntılı yaptırdın mı ?
Canım benim ya bence de bu grup daha sıcak samimi bakma şubatta doğurcam diye oraya da buraya da yazıyorum yoksa tercihim burası olur benimde 🤗🥰🙏

Neyse boşver mutlu olduğumuz yerde olalım hepi topu bilgi alışverişi yapıyoruz 🤓

Doğru senin ikizler okula başladı bide gebelik Allah yardımcın olsun kuzum🥰

Ay benimde detaylı usg randevum bu cumartesi, 21+5 de gitmiş olacağım🫠 çok heyecanlıyım ya ❤️
Ay sen önce gideceksin bana yaz buradan mutlaka , sağlıklı güzel sonuçlarını bekliyorum kuzum🌺❤️🥰

Aa evet Uğraş ismi siz söyleyince hemen aklıma geldi ismi o zaman çok ilginç gelmişti bana 🤭 bana beylikduzu tarafı biraz uzak geldiği için gitmedim. Gittigim hastane 10 dakikalık mesafemde doktorumda fena sayılmaz bir problem yaşamadım hiç. O yüzden şimdilik buradayım. Kontroller başka yerde olup doğumu başka yerde yapabiliyoruz di mi?
Evet bu ismi unutmuyor insan bana da öneri ile gitmiştim bende 😊
Bana da bu hastane Medicana 5 dk mesafede o sebeple yakın olması önemli aslına bakarsan.
Kontrolleri yaptırdığın doktor eğer başka hastanede yaptırırsa yaparsın ama özel hastanelerin genelde o hastanede oluyor doğumları diye biliyorum ben

Canım benim ya bence de bu grup daha sıcak samimi bakma şubatta doğurcam diye oraya da buraya da yazıyorum yoksa tercihim burası olur benimde 🤗🥰🙏

Neyse boşver mutlu olduğumuz yerde olalım hepi topu bilgi alışverişi yapıyoruz 🤓

Doğru senin ikizler okula başladı bide gebelik Allah yardımcın olsun kuzum🥰

Ay benimde detaylı usg randevum bu cumartesi, 21+5 de gitmiş olacağım🫠 çok heyecanlıyım ya ❤️
Ay sen önce gideceksin bana yaz buradan mutlaka , sağlıklı güzel sonuçlarını bekliyorum kuzum🌺❤️🥰
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 🤲😊 sen de haber bizlere 😍

BENDE hahahahaha 😄
Hiç böyle düşünmemiştim ama şu ara aşırı korkuyorum her şeklinden 😄
of ben de nasıl dogum yapicam onu da düsünüyorum büyük ihtimalle vajinal dogum yapicam ama cevremdeki dogum yapan herkes cok korkunc bi sekilde anlatiyor hemen düsünmekten vazgeciyorum biraz daha düsünmeye devam edersem panik atak falan geciririm hahahahahaha

Kırılıyorummm 2 gündür boğaz ağrısına bugün bol bol sulanan gözler hapşırık ve burun akıntısı geldi baş ağrısı geçmiyor ne yiyeyim ben ne ne ne🥺

of ben de nasıl dogum yapicam onu da düsünüyorum büyük ihtimalle vajinal dogum yapicam ama cevremdeki dogum yapan herkes cok korkunc bi sekilde anlatiyor hemen düsünmekten vazgeciyorum biraz daha düsünmeye devam edersem panik atak falan geciririm hahahahahaha
Ya korkutmasınlar tam 1 gün boyunca suni sancılarla uğraşıp sabahına sezaryene girmiştim bana sorarsan kötü bir hikaye ama şuan ben aslında doğumdan korkmuyorum şaka yapıyorum, geride bir de kızım var toparlanma süreci gözümde büyüyor yoksa hersey geliyor geçiyor ya 🥲🥲

Back
X