• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
Kırılıyorummm 2 gündür boğaz ağrısına bugün bol bol sulanan gözler hapşırık ve burun akıntısı geldi baş ağrısı geçmiyor ne yiyeyim ben ne ne ne🥺
Cok gecmis olsunn 🥹 bol bol limon ilik su bal. Birde bol soganli sarimsakli guzel tavuk suyu corba ya da tarhana ve tabi ki dinleniceksin canim

Merhabalar. Bende 17 haftalik hamileyim. Nasipse bir kızım olacak 🌸 bugün saglik ocagindan arandim tdap aşısı için 18. Haftada yaptirmam gerekiyormuş. Ilk çocugum 9 yaşında o zamanki hamileligimde boyle bir aşı yoktu sadece tetanoz aşısi olmuştum. Sizde arandınız mı var mı bilginiz ?

of ben de nasıl dogum yapicam onu da düsünüyorum büyük ihtimalle vajinal dogum yapicam ama cevremdeki dogum yapan herkes cok korkunc bi sekilde anlatiyor hemen düsünmekten vazgeciyorum biraz daha düsünmeye devam edersem panik atak falan geciririm hahahahahaha
Önceden doğum hikayelerini falan okumayı severdim şimdi denk gelince direk geçiyorum 😄
Bulunduğum bi yerde konuşulursa duymamazlıktan geliyorum 😄
vallahi ya, zorla panik atak hastası yapcam kendimi 😄😄😄

Evet bu ismi unutmuyor insan bana da öneri ile gitmiştim bende 😊
Bana da bu hastane Medicana 5 dk mesafede o sebeple yakın olması önemli aslına bakarsan.
Kontrolleri yaptırdığın doktor eğer başka hastanede yaptırırsa yaparsın ama özel hastanelerin genelde o hastanede oluyor doğumları diye biliyorum ben
Anadolu da olsaydı giderdim muhtemelen ben de 😊 evet yakın olması çok işime geliyor hızlıca hallediyorum gidip gelmeyi. Takipli hastasi değilsem yaptiramaz miyim?

Merhabalar. Bende 17 haftalik hamileyim. Nasipse bir kızım olacak 🌸 bugün saglik ocagindan arandim tdap aşısı için 18. Haftada yaptirmam gerekiyormuş. Ilk çocugum 9 yaşında o zamanki hamileligimde boyle bir aşı yoktu sadece tetanoz aşısi olmuştum. Sizde arandınız mı var mı bilginiz ?
Bende yaptırdım bugün canımm

Kızlar 20. Haftadayım. Şimdiye kadar çok belirgin şekilde bebeği hissetmedim acaba bu normali mi korkuyorum da. Siz bebekleri hissediyor musunuz tepki ya da tekme atan oldu mu

Önceden doğum hikayelerini falan okumayı severdim şimdi denk gelince direk geçiyorum 😄
Bulunduğum bi yerde konuşulursa duymamazlıktan geliyorum 😄
vallahi ya, zorla panik atak hastası yapcam kendimi 😄😄😄
Bu ben🤭
Önceden hiç korkmazdım amaaan derdim okurdum falan şimdi direk geçiyorum korkmaya başladım😂

Kızlar 20. Haftadayım. Şimdiye kadar çok belirgin şekilde bebeği hissetmedim acaba bu normali mi korkuyorum da. Siz bebekleri hissediyor musunuz tepki ya da tekme atan oldu mu
İlk bebegınız muhtemelen , hiç korkmayın cok normal bu durum. Yakın zamanda hissedeceksiniz inşallah. Hem ilk olması hem de Plesentanın konumu önemli. Ön taraftaysa daha gec hissedebilirsiniz. En gec ıkı haftaya hissedersiniz rahat olmaya calısın🤗

Geçen hafta sağlık ocağına gittim bana öyle bir şey söylenmedi

Merhaba ben de 18i bitirmek üzereyim. Geçen hafta tam 18.hafta başlangıcında oldum sağlık ocağında. Bu tetanoz boğmaca bi şey daha vardı üçü karışıkmış. Yeni yeni oluyormuş önceden sanırım sadece tetanozdu. 2 Ay sonra da bir doz daha tetanoz yapıcaz dedi oradaki ebe.

Ben de 19. Haftaya giricem dedikleri gibi ne kıpırtı ne bir şey hiçbir hissiyatım yok. Bazen tek ben öyleymişim gibi gelse de burada yazılanları okuyunca rahatlıyorum. İlk gebelikte normal diyorlar. Benim biraz kilom da var ona da bağlıyorum ama kilolu olup hissedenler de var erkenden insan artık bi şeyler hissetmek istiyor anlıyorum seni canım 🌸🧿 ben bazen acaba hissettim de ben mi anlamadım diye de düşünüyorum ama anlardım sanırım dimi 🤭

Ben de aynı şekilde 17+2 yim. Hissediyor muyum onu da anlamıyorum kafamda sorular dolaşıyor sürekli kontrole gitmek istiyorum sonra durduruyorum kendimi

Bem 19 . Haftadayım 3. Gebelik erkenden hissettim ama bu aralar hep aynı yerde sağ tarafımda hissediyorum ve asaşıda baya arrık kafamı kurcalamaya başladı . Geçen haftabkontrolde dr usg ile o tarafa baktı bebiş orada ama baş tarafı orada bazen hareket bazen vurma elleri ike mi vuruyor anlamadım ki ayakları yykarıda ayağı ile vurunca can yakıyır azda olsa 😅 dah 19 haftalık ama anlamadım bende hersey birbirine girmiş durumda sanırım 🤣

Back
X