Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Tüh ya sen şimdi yazinca benimde içim kürt düşürdün 🤣eşime yazdim hemen bende bizde aynı sorunlar yaşamayalım mazallah doğumdan sonrada getirir onlar mobilyaları potansiyel varmış 🤣
Bizim çocuk odasında kolon var odamızda normal, büyük sayılmaz,ölçüyü sığdıramıyoruz yataklar çok büyük duruyor odada 🙄
Senin bildiğin çocuk mobilyası yapan bi yer varmi acaba özel ölçüyle
Valla böyle sorunlar yaşadık herkeste yaşamış. sonra çoğu işimizi Tezol mobilya bulduk onunla hallettik. Benim de çocuk odam küçük 2 beşik 2 dolap 1 şifonyer sığdırmaya çalışıyorum. Beşikler standart zaten üst geçidin orda almiladan aldım. Dolabı özel ölçü kendim çizim yapıp Tezol mobilyadan fiyat istedim aynı gün gelip odada kendileri ölçü alıp çizim tekrar yapıp fiyat verdi. Biraz fazla geldi diye vazgeçtim şimdi parça parça her şeyi başka yerden alıyorum beyaz istediğim için kendim takım yapıcam. ama isterseniz numara paylaşabilirim ya da instagram hesaplarında sanırım vardır.

Kızlar merabalar
ÇOk yakın arkadaşımın düğünü olucak
Gidip gitmemekte kararsızım
4 saat trenn yolculuğu +1 saatte otobüs yolculuğu yapmam gerekiyor
Daha doktoruma damışmadım
Siz ne önerirsiniz ?
18 haftalığım

Kızlar merabalar
ÇOk yakın arkadaşımın düğünü olucak
Gidip gitmemekte kararsızım
4 saat trenn yolculuğu +1 saatte otobüs yolculuğu yapmam gerekiyor
Daha doktoruma damışmadım
Siz ne önerirsiniz ?
18 haftalığım
Doktorun izin verirse gidebilirsin bence. Ben de gebeliğimin ilk haftalarında böyle 2 arkadaşımın düğününe gitmiştim, uzun yolculuklardı. Ayrıca 14. haftada 10 saatlik yurtdışı uçuşu yaptım. :) Sağlık sorunu olmadığı müddetçe kalkıp 2 saatte bir yürüyerek ve hafif bacak egzersizleriyle yolculuk zor olmayacaktır.

Valla böyle sorunlar yaşadık herkeste yaşamış. sonra çoğu işimizi Tezol mobilya bulduk onunla hallettik. Benim de çocuk odam küçük 2 beşik 2 dolap 1 şifonyer sığdırmaya çalışıyorum. Beşikler standart zaten üst geçidin orda almiladan aldım. Dolabı özel ölçü kendim çizim yapıp Tezol mobilyadan fiyat istedim aynı gün gelip odada kendileri ölçü alıp çizim tekrar yapıp fiyat verdi. Biraz fazla geldi diye vazgeçtim şimdi parça parça her şeyi başka yerden alıyorum beyaz istediğim için kendim takım yapıcam. ama isterseniz numara paylaşabilirim ya da instagram hesaplarında sanırım vardır.
Zirvenin de çıkardığı fiyat bana çok fazla geldi okadar veremem ki sorunda yasayanlar olmuş uğraşmakta istemem. Ben odamıza beşik aldım oğlumun odasına montessori yatak düşünüyorum almiladaki odaları begendim ama yatak boyutu çok büyük bana uymuyor neredeyse 217x110 civarında.
Bakalim yatağı bulabilsem dolapla sifonyer isi kolay

Yaa ben orda çok güzel şeyler görüyorum ama güvenememiştim. Yurt dışı mı? Kaç günde geliyor. Gelirse çok harika şeyler vaar😍
2 haftaya geliyor. En gec 3 hafta . Bir suru sey aldim da bunu bitek ekleiyorjm😂

Eklentiler

• 01A59DED-36A4-456C-B482-19768388F8A9.webp
    01A59DED-36A4-456C-B482-19768388F8A9.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 78
Zirvenin de çıkardığı fiyat bana çok fazla geldi okadar veremem ki sorunda yasayanlar olmuş uğraşmakta istemem. Ben odamıza beşik aldım oğlumun odasına montessori yatak düşünüyorum almiladaki odaları begendim ama yatak boyutu çok büyük bana uymuyor neredeyse 217x110 civarında.
Bakalim yatağı bulabilsem dolapla sifonyer isi kolay
Zirve bizim ve çevremizdekilerin sinirleriyle oynadı gerçekten geç gelmesi değil tek konu problemli kırık şeyi bile denediler görmesek. Tezol Zirveden biraz daha uygun. Biz görüştüğümüzde adamın kendi torunu oluyordu ona oda yapıyordu 🥹 almila 2 buçuk hafta oldu bugün aradılar yarın getiriyoruz diye ortalama süre böyledir sanırım haberiniz olsun gayet iyi bence 🥰

Back
X