• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
O kadar haklısın ki. Ciddi düşüncesizlik olarak görüyorum ama işte insan önünü alamıyor pek çok durumda. Umarım güzelce dinlenebilirsin🥰
Aslında biraz destek görüyor olsam bu kadar zorlanmam ama tek başıma koşmak çok yordu öyle bir uyumuşum kiii 🥲 yarın ince bir temizlik beni bekliyor çok şükür atlattım neyseki 🤗

zofran,zofer,prilam dr,panto vs birsürü kullandım kullanıyorum
Canım benim ya 🥺
Çok geçmiş olsun cidden inşallah bir an önce kendini daha iyi hissedersin . Benim kuzenim de hamileliği boyunca yaşadı bu mide bulantısını son aylara doğru azaldı demişti. Bünyeden bünyeye değişiyor işte .

Millet şimdi aile hekimliğine gidip kızamık yap banaa diyormuş😂
Valla ben de ufaktan ihtiyaçlarını almaya başladım, ama kıyafet almadım hiç daha. Allah her aldığımızı keyifle sağlıkla kullanmayı nasip etsin 🙏❤️🌟
Şu konuda kafam karıştı biraz. İlk çocukta çalışma hayatına döndüğüm için süt sağma vs gerekmişti. Ama şimdi düşündüm, öyle bir durumum bu sefer yok, o zaman almama ilk etapta gerek yok diye düşünüyorum ne dersiniz? Sonuçta doğal seyrinde giderse emzirmek daha mantıklı ve doğru geliyor. Instagrama bakarsak da hemen litre litre süt sağmalıymışız gibi bir hava var. Bir emzirme danışmanının sayfasına denk geldim, fikrim değişti o yüzden sağma konusunda. Çalışan anneler için elzem ama diğer şartlarda değil gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Benim oğlum zamanından kalma lansinoh marka elektrikli pompalı vardı. Tabi yıllar içinde aparatlar sararmış yıpranmış. Emzirme haftası zamanında baya indirim vardı bende tüm yedek parçaları yeniledim. Bir öğretmen arkadaşım illa mochi nin eller serbest pompasını al dedi yine Emzirme haftasında çok indirimliydi onu aldım. Ben ne kadar süre sonra dönerim işe bilmiyorum öğretmenim bende. Bir kaç heyet raporu alırım ama ücretsiz izin mümkün değil onca kredi varken. Yani ben mecbur pompa aldım ama evde olsaydım gerek duymadım
Ahahah ben de diyorum kızamık filan yoktu 😅😅 yeni mi çıktı 😂 amin amin sağlıkla kucağımıza alalım 😍🤲 ben dediğim gibi şimdiden yeme içmesyle ilgili şeyler almışım daha çok 😅
Amin canım inşallah. Bende yeme içme ile ilgili hiç birşey almadım azıcık da o gruba bakayım 🤗😅
Geçmiş olsun 🌹🌹 grip aşısı filan oldun mu canım? Doktorum olabilirsin dedi ama henüz gidip olmadım.
Yok canım grip değil şükür. Tetanoz aşısı oldum ama kızamık yazmışım yanlışlıkla😅 bende henüz grip olmadım ama eli kulağındadır tüm öğrencilerim hasta 😷

Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu başıma bela oldu benim evde nasıl gecirebilirim bunu ben sizde oluyor musunuz nasıl yapıyorsunuz ya 😣
Geçmiş olsun canım Benimde 1 haftadır var dut kurusu kaynatıp içiyorum sabah akşam normalde çabuk geçirirdi yavaş fayda ediyor bu sefer birde bol su içiyorum bu gun tahlil verdim doktorum ne diyecek bilmiyorum

Bende mama sandalyesi, park beşik, araba puset, süt sağma makinesi vs. Hepsi oğlumdan kalma var. Sadece giyim alışverişi yapacağım daha bir zıbın bile almadım oğlumda da son zamana bırakmıştım. Belki daha erken yaparım aslında çok hevesliyim ama. Bez konusunda erkenden almak mantıklı çünkü her ay zam geliyor ama acaba alerji yapar mı diye düşünüyorum.

Benim oğlum zamanından kalma lansinoh marka elektrikli pompalı vardı. Tabi yıllar içinde aparatlar sararmış yıpranmış. Emzirme haftası zamanında baya indirim vardı bende tüm yedek parçaları yeniledim. Bir öğretmen arkadaşım illa mochi nin eller serbest pompasını al dedi yine Emzirme haftasında çok indirimliydi onu aldım. Ben ne kadar süre sonra dönerim işe bilmiyorum öğretmenim bende. Bir kaç heyet raporu alırım ama ücretsiz izin mümkün değil onca kredi varken. Yani ben mecbur pompa aldım ama evde olsaydım gerek duymadım

Amin canım inşallah. Bende yeme içme ile ilgili hiç birşey almadım azıcık da o gruba bakayım 🤗😅

Yok canım grip değil şükür. Tetanoz aşısı oldum ama kızamık yazmışım yanlışlıkla😅 bende henüz grip olmadım ama eli kulağındadır tüm öğrencilerim hasta 😷
Bende mama sandalyesi, park beşik, araba puset, süt sağma makinesi vs. Hepsi oğlumdan kalma var. Sadece giyim alışverişi yapacağım daha bir zıbın bile almadım oğlumda da son zamana bırakmıştım. Belki daha erken yaparım aslında çok hevesliyim ama. Bez konusunda erkenden almak mantıklı çünkü her ay zam geliyor ama acaba alerji yapar mı diye düşünüyorum.
Evet benim oğlana prima dışındakiler alerji yapıyordu bende bazısı var ama çoğu yok dağıtmışız 😅😅

Geçmiş olsun canım Benimde 1 haftadır var dut kurusu kaynatıp içiyorum sabah akşam normalde çabuk geçirirdi yavaş fayda ediyor bu sefer birde bol su içiyorum bu gun tahlil verdim doktorum ne diyecek bilmiyorum
Tşk ederim valla şaşırdım kaldım ya akıntı ve kasıklarda ağrı bide az idrar var ama çokmuş gibi his var sizdede böyle mi acaba

Tşk ederim valla şaşırdım kaldım ya akıntı ve kasıklarda ağrı bide az idrar var ama çokmuş gibi his var sizdede böyle mi acaba
Akıntı bende de var cnm beyaz akıntı ile beraber sulu akıntı. Hele sabahları uyanıp ayağa kalımca akıyor gidiyor çok korkutucu. Kasıklarımd ağrımda var hatta biraz bacaklarıma doğru bile iniyor. Yarın idrar tahlili istiycem yine doktorumdan bakalım çıkıcak mı.

Akıntı bende de var cnm beyaz akıntı ile beraber sulu akıntı. Hele sabahları uyanıp ayağa kalımca akıyor gidiyor çok korkutucu. Kasıklarımd ağrımda var hatta biraz bacaklarıma doğru bile iniyor. Yarın idrar tahlili istiycem yine doktorumdan bakalım çıkıcak mı.
Napcaz böyle elimden geleni yapıyorum ama yine oluyor sağ salim kucağımıza alsaydık hayırlısıyla tek duam bu 🥹

Güzel anneler ben ne güzel atlatmıştım gribi bugün yine boğazıma bir acı yapıştı inşallah ıhlamur mandalina ikilisiyle geçer gider 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Henüz hamileliğin balayı kısmına geçememek biraz üzüyor inşallah geçeriz hepimiz en kısa zamanda 🩵🥲

Back
X