• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Dün gece rüyamda 29. Haftada nişan(doğum belirtisi akıntı) geldiğini görüp çok üzülüp uyandım galiba plesantayı kafaya çok taktım.
Yine az önce düşünürken kızım tekmeledi kendime geldim🥹🥹
Ya kıyamammm, hamileyken birde aşırı rüya görülüyor bende ne düşünürsem onu görüyorum rüyamda ilginç şekilde ve hepsini hatırlıyorum .
Ben de sana yazıcaktım pazartesi 20+2 bebek kontrolüm var senin kızçeyle benim kızçenin değerleri çok bir gidiyordu sende en son durum ne diye bi sorayım dedim 🌼

Kızlar herkes kaçıncı haftasında şuan
Nasıl gidiyor?
Herşey yolunda inşallah 🙏🏼
Neler aldınız bakalım
Selamlar 💖
Ben bugün tam 20. Haftaya girmiş bulunuyorum şükürler olsun. Karnım hala çıkmadı . Bi ara bebeği güzel hissediyordum ama sanki bu ara hareketleri azaldı ama kendimi korkutmak istemiyorum pazartesi kontrolüm bir sonraki hafta ayrıntılı olan var . Onun dışında şükürle olsun her şeyi yolunda 🌼
Biz çoğu şeyi aldık bebek arabası anne yanı bir de anne yanının bir küçüğünü salona aldım. Göğüs pompası bu emzsiikleri falan buharla temizleyen alet adını da unuttum. Ana kucağı, birde böyle yerde elektriksiz bebeğin hareketiyle sallanan o şey ajajajs isimlerini asla bilmiyorum 😅
Sen de nasıl durumlar sen iyi misi n??

Dün gece rüyamda 29. Haftada nişan(doğum belirtisi akıntı) geldiğini görüp çok üzülüp uyandım galiba plesantayı kafaya çok taktım.
Yine az önce düşünürken kızım tekmeledi kendime geldim🥹🥹
kötüyü çekmeyelim ben de beşinci ayda bebeğimi kaybettiğimi görmüştüm rüyamda dün fenalaştım hastaneye yatırıldım şimdi iyiyim çok şükür. Bebişin tekmelerini nasıl hissediyorsunuz kızlar bana gelmedi sanırım daha o his ya da anlamıyorum tarif eder misşniz

Selamlar 💖
Ben bugün tam 20. Haftaya girmiş bulunuyorum şükürler olsun. Karnım hala çıkmadı . Bi ara bebeği güzel hissediyordum ama sanki bu ara hareketleri azaldı ama kendimi korkutmak istemiyorum pazartesi kontrolüm bir sonraki hafta ayrıntılı olan var . Onun dışında şükürle olsun her şeyi yolunda 🌼
Biz çoğu şeyi aldık bebek arabası anne yanı bir de anne yanının bir küçüğünü salona aldım. Göğüs pompası bu emzsiikleri falan buharla temizleyen alet adını da unuttum. Ana kucağı, birde böyle yerde elektriksiz bebeğin hareketiyle sallanan o şey ajajajs isimlerini asla bilmiyorum 😅
Sen de nasıl durumlar sen iyi misi n??
Anne yanının bir küçüğü ne aldın acaba? Benim de öyle bir şeye ihtiyacım var, kararsız kaldım. :110: Bebiş hareketleri özellikle 21, 22'den beri çok belirginleşti bende. Hiiiç endişelenme. :anneadayı:

kötüyü çekmeyelim ben de beşinci ayda bebeğimi kaybettiğimi görmüştüm rüyamda dün fenalaştım hastaneye yatırıldım şimdi iyiyim çok şükür. Bebişin tekmelerini nasıl hissediyorsunuz kızlar bana gelmedi sanırım daha o his ya da anlamıyorum tarif eder misşniz
23+3'teyim. Tekme gibi hissetmiyorum da sürekli bir atma oluyor. Elimi tuttuğumda pıtpıtpıt durmadan atıyor ve atmalar hep göbeğimin başka yerlerinden geliyor :emir_bebek: 3-5 haftaya tekme kıvamında gelir sanırım. :halay:

Ya kıyamammm, hamileyken birde aşırı rüya görülüyor bende ne düşünürsem onu görüyorum rüyamda ilginç şekilde ve hepsini hatırlıyorum .
Ben de sana yazıcaktım pazartesi 20+2 bebek kontrolüm var senin kızçeyle benim kızçenin değerleri çok bir gidiyordu sende en son durum ne diye bi sorayım dedim 🌼
Benim randevu haftaya canım 22+1 de detaylı🥹🥹
En son 19+1 de gittim

Ben bugün detaylı ultrasona girdim çok şükür herşey yolunda. Bebiş aşırı hareketli hiç durmadı kontrolde. Zaten karnımda da sürekli tepiniyor. Doğum sonrası 2 yaş bebe ve bu minikle kendime kolaylıklar diliyorum şimdiden 😂
Al bendende o kadar.2 bebeyle allah yardimcimiz olsun.birde 2 yaş krizi basladi ki aman allahim.sabir bize bool sabir🤣🫣

Merhaba hamiş anneler,
Ben de detaylıya girdim çok şükür bebeğim sağlıklı, hiç bir sıkıntısı yok. Gelişimi biraz önde 22+6 haftalığım 627 gr kilosu, boyu da 30 cm çıktı, tospik yüzünü de zar zor gösterdi çok güzeldi😍
Benim bebek dönmedi bir türlü 4 saat doktorda bekledik🙄 çikolata yedim kahve içtim yemek yedim anca döndü.
Detaylıya girecek arkadaşlara tavsiyem kesinlikle tok karna gidin, hatta Türk kahvesi için ve yanınızda muhakkak çikolata olsun ve tabiki en önemlisi kafa olarak rahat olun ben çok stres yaptığım için bir köşede toplanmıştı.
Hepimizin güzel sonuç almasını diliyorum 😍❤️

Anne yanının bir küçüğü ne aldın acaba? Benim de öyle bir şeye ihtiyacım var, kararsız kaldım. :110: Bebiş hareketleri özellikle 21, 22'den beri çok belirginleşti bende. Hiiiç endişelenme. :anneadayı:
Baby plus safe side diye bi şey almışız canım baktım şimdi . Ben de gerek var mı diye düşündüm ama eşim alalım diye tutturdu ahahaha
Ayyy acaba ben de de mi 21 den sonra belirginleşicek baya heycanla bekliyorum bende 💖

Ben 24. haftadayim. Nerdeyse herseyi aldim, plansiz bi sekilde oldu, kampanya indirim su bu derken bir sürü sey olmus simdi yavasa aldim, yikanip yerlesecek eksikleri tespit eder ona göre son bi tur biseyler alirim heralde

Ben 24. haftadayim. Nerdeyse herseyi aldim, plansiz bi sekilde oldu, kampanya indirim su bu derken bir sürü sey olmus simdi yavasa aldim, yikanip yerlesecek eksikleri tespit eder ona göre son bi tur biseyler alirim heralde
kizdan kalan besik araba vs zaten vardi.kiyafetide 2 arkadasin birinin bebek 2 birinin 3 yasinda.3 yasa kadar ne var ne yok getirdiler.hicbirsey almadim🤣herseyi tamamlandi🤣

Back
X