- 17 Eylül 2025
- 37
- 58
- 3
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #14.161
Annelerden daha istekli babalar harikaBaby plus safe side
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annelerden daha istekli babalar harikaBaby plus safe side
Ayyy inşallah inan nasıl bekliyorum anlatamamAnnelerden daha istekli babalar harikaTeşekkür ederim canım. Evim katta dubleks. İn çık nasıl yapacağım bilemedim, o yüzden bir inceleyeceğim. Valla çook belirginleşecek hareketler inan bana. Her gün mutlaka hissedeceksin belli saatleri olacak hatta. Hatırlarsan ben hissedemiyorum karnım da yok diyordum. Şimdi karnım çıktı ama dışarıdan sadece kilo almışım da göbeklenmişim gibi saçma duruyor. Aynada baktığımdaysa bayağı hamile karnı
![]()
ohh ne güzel en sevdigimkizdan kalan besik araba vs zaten vardi.kiyafetide 2 arkadasin birinin bebek 2 birinin 3 yasinda.3 yasa kadar ne var ne yok getirdiler.hicbirsey almadimherseyi tamamlandi
![]()
hic bisey yemeyince göstermiyorlarmıMerhaba hamiş anneler,
Ben de detaylıya girdim çok şükür bebeğim sağlıklı, hiç bir sıkıntısı yok. Gelişimi biraz önde 22+6 haftalığım 627 gr kilosu, boyu da 30 cm çıktı, tospik yüzünü de zar zor gösterdi çok güzeldi
Benim bebek dönmedi bir türlü 4 saat doktorda bekledikçikolata yedim kahve içtim yemek yedim anca döndü.
Detaylıya girecek arkadaşlara tavsiyem kesinlikle tok karna gidin, hatta Türk kahvesi için ve yanınızda muhakkak çikolata olsun ve tabiki en önemlisi kafa olarak rahat olun ben çok stres yaptığım için bir köşede toplanmıştı.
Hepimizin güzel sonuç almasını diliyorum![]()
Ben sadece bir elma yiyerek girmistim. Gayet hareketliydi. Görmesi gereken yerleri görmüstü drhic bisey yemeyince göstermiyorlarmı![]()
biseyler yemek benim icin zulüm çünkü özellikle çikolata ve şekerli şeyler en azından elma yiyebilirim bende sizin gibiBen sadece bir elma yiyerek girmistim. Gayet hareketliydi. Görmesi gereken yerleri görmüstü dr
Nasıl kaydettin ya ben kamerayı açınca oynaması duruyorPıt şeklinde oluyor hala tekmeler elimi koyunca oynatıyor ama videoya kaydedebildim![]()
Ben kahvaltı yapıp gitmiştim aslında ama doktorun randevuları uzayınca benimki de sarktı süre iyice uzadı, acıktım herhalde o süreçte. Uyuyordu, uyanmak istemedi doktor ne yaptıysa fayda etmedi, kalbine yüzüne bakamadı bir türlü 4 saat sonunda anca istediği pozisyonu verdi ama benimki genel olarak uykucu bir tip sanırımhic bisey yemeyince göstermiyorlarmı![]()
Pıt pıt vuruyodu çektim denk geldiNasıl kaydettin ya ben kamerayı açınca oynaması duruyor![]()
Ben öyle yaptim ikea nin komodinleri ve düzenleyicileri simdilik yeterli diye dusunup aldim. Dolabi acelesi yok gibiKızlar sizce ilk aylarda geniş bir şifonyer bebiş eşyaları için yeterli olur mu? İleriki zamanda dolap yaptırmayı düşünüyorum da fikir almak istedim![]()
Yetiyor.kiyafetler oyle minikki:)Kızlar sizce ilk aylarda geniş bir şifonyer bebiş eşyaları için yeterli olur mu? İleriki zamanda dolap yaptırmayı düşünüyorum da fikir almak istedim![]()
Ben öyle yaptim ikea nin komodinleri ve düzenleyicileri simdilik yeterli diye dusunup aldim. Dolabi acelesi yok gibi
Süperr içim rahatladı şu an zaten erkek olacağı için asacağım elbise de yokYetiyor.kiyafetler oyle minikki:)
Bende onu kullanıyordum sonra bi video izledim ve bende bıraktımArkadaşlar ben çatlak için bio oil in turuncu olanını kullanıyordum ama a vitamini ve retinoid içeriyormuş gebelere uygun değil dedi bugün bir arkadaşım bıraktım şimdilik lierac dışında öneriniz var mı
tatlı badem yağıArkadaşlar ben çatlak için bio oil in turuncu olanını kullanıyordum ama a vitamini ve retinoid içeriyormuş gebelere uygun değil dedi bugün bir arkadaşım bıraktım şimdilik lierac dışında öneriniz var mı
Weleda çatlak yağı kullanıyorum ben lierac dışında canımArkadaşlar ben çatlak için bio oil in turuncu olanını kullanıyordum ama a vitamini ve retinoid içeriyormuş gebelere uygun değil dedi bugün bir arkadaşım bıraktım şimdilik lierac dışında öneriniz var mı