• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Bebek arabası ne Almayı düşünüyorsunuz hanımlar
İkizler için de fikir alabilirim

Bu arada İstanbul da yaşayanlar için tekli bebek arabası doona müdaili var 8 bin tl ye öneririm
Selam canım ben bikaç gün önce bunu aldım Kasım indiriminden ikili bebek arabası artı 2 şer puset. Hastaneden çıkarmak için puset zorunlu dediler hem.

Eklentiler

• Screenshot_20251107-124631_Trendyol.webp
    Screenshot_20251107-124631_Trendyol.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar dün gece de bebeğimin doğduktan sonra kaçırıldığını gördüm uyandım karnımda diye şükrettim benim rüyalar full hd artık😂
Ben de rüyamda bebeklerimi kaybettiğimi gördüm bizim bilinçaltları mı bunlar nedir ya 😂 bu full HD rüyalarımız magnezyumum eseriymiş doktorum verirken daha demişti hazır ol diye 😂😂

Ben de saçma ve biraz ürkütücü rüyalar görür oldum :-) Bir de gece 2'de uyandım ve 4'e kadar uyuyamadım. Ben bu sola yatma mevzusuna çok kafayı taktım. Sola yatınca kalbim sıkışıyor, en iyi sağda uyuyorum. Uyanıp bebeği de hissedemeyince ben bebeğe zarar mı veriyorum düşüncesinden 2 saat oturup bebek hareketlerini bekledim. Çok sinirlerim bozuldu. Analık zormuş :110:

hic bisey yemeyince göstermiyorlarmı 🥹
Bebeğin pozisyonu ile alakalı
Eğer yüzünü kapadıysa bir şeyler yemekte fayda var hareket ediyor o zaman
Bende yemeden gittim , yüzünü plasentaya gömmüştü
Dr karnını şişir ve öyle kal dedi bana
Ben karnımı şişirince plasenta ve bebişin arasına su girdi ve öyle görebildik :)
Yemek yemeğe kalsaydı yiyemediğim için imkanı yok göremezdik 😬

Ben de saçma ve biraz ürkütücü rüyalar görür oldum :-) Bir de gece 2'de uyandım ve 4'e kadar uyuyamadım. Ben bu sola yatma mevzusuna çok kafayı taktım. Sola yatınca kalbim sıkışıyor, en iyi sağda uyuyorum. Uyanıp bebeği de hissedemeyince ben bebeğe zarar mı veriyorum düşüncesinden 2 saat oturup bebek hareketlerini bekledim. Çok sinirlerim bozuldu. Analık zormuş :110:
Sırt üstü veya yüz üstü yatamıyorum ben artık istesemde, doktora sordum ille sola mı yatacağım diye hayır dilediğin gibi yat, zaten rahatsız hissedersin yanlış bi pozisyonda yatarsan dedi. Benim boyun fıtığım sol koluma vuruyor hep sola yatınca da kolum tutuluyor doğal olarak 😄 onun için ben de yatıyorum sağda 🤷🏻‍♀️

Bende onu kullanıyordum sonra bi video izledim ve bende bıraktım :(
Keşke hiç kullanmasaydım. Sarı açık renk olanı varmış ona iyi dediler ama onuda almadım bende henüz ben de önerilere açığım
Ben ilk hamileleigimde kullanmıştım kısa bir süre bu sefer doğala gittim zeytinyağı sürüyorum sadec

Sağ belime şiddetli ağrılar giriyor, umarım normal bişeydir. Daha 1 gün önce idrar tahlili yaptırdım, normaldi.

Sırt üstü veya yüz üstü yatamıyorum ben artık istesemde, doktora sordum ille sola mı yatacağım diye hayır dilediğin gibi yat, zaten rahatsız hissedersin yanlış bi pozisyonda yatarsan dedi. Benim boyun fıtığım sol koluma vuruyor hep sola yatınca da kolum tutuluyor doğal olarak 😄 onun için ben de yatıyorum sağda 🤷🏻‍♀️
Çook geçmiş olsun.🌸 Sanırım cidden yanlış bir şey olsa zaten hissedeceğiz. Benimki kuruntu işte😂 ben de o zaman fazla takılmayayım artık. Hazır uyuyabiliyorken sağa dönüp deliksiz uyumak lazım 😅

Çook geçmiş olsun.🌸 Sanırım cidden yanlış bir şey olsa zaten hissedeceğiz. Benimki kuruntu işte😂 ben de o zaman fazla takılmayayım artık. Hazır uyuyabiliyorken sağa dönüp deliksiz uyumak lazım 😅
Teşekkür ederim 😍
Bazı konularda buna benzer mesela, annelerimizi düşünüyorum ben. Hiç böyle şeyler bilmiyorlardı ve kafalarına göre yatıyorlardı 😄 bizler yürüyen evham olduğumuz için takıyoruz her şeyi 😄

Back
X