• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Canım naptın bacak ağrısı için direkt magnezyum geldi aklıma onun eksikliği yapıyor genelde bizi de haber et inşallah
Eksıklıği kanda çıkmadı ama yine de verdi doktor. Şuan için kasların gerilmesine bağlı dddi bol bol dinlen dinlenirkende varis çorabı giy dedi

😐 Bilmiyorum ki. Röntgen hiç çekilmedi. İnşallah sıkıntısız geçer.
Ben de hiç cekmedigim diş ağrıları çekiyorum. Geçen hafta artık o kadar ağrıdı ki sabaha kadar uyuyamadım ağladım. Dedim artık ne olursa olsun yaptircam bu sefer. Kanal tedavisi ni oldum zaten. Perşembe den beri ağrım yok. İnşallah başka sıkıntı çıkmaz 😔
Çok ağrı çektin canım sen dişten dolayı iyiki yaptırdın geçmiş gitsin olsun inşallah🌸🌸🌸🌸

Bel agrisi icin bana korse gibi bisey verdi dün doktor. Sanki iyi geldi, drunuza sorun isterseniz bel agrisi yasayanlar. Fizyoterapi yazalim mi dedi ama ben bi bunla bakayim duruma göre isterim dedim
Bunu sormuştum kaç gün önce ama kaynadı arada ☺️ Almanya'daki tanıdığım hemen hemen her hamileye tavsiye edildiğini söylemişti

Merhaba gebeliğiniz nasıl devam ediyor? Miyomunuz kaç cm?
Miyomdan kaynaklı tek problem bebeği besleyen bir damar mı neydi onun takip edilmesi önerildi, detaylıda söylendi. tam hatırlamıyorum ama myom baskı yapıyormuş oraya. Onun dışında ekstra bir şey yok çok şükür. Uzun zamandır ölçülmedi myomum. Bebek büyüdükçe miyomu görmemiz zorlaşır gibi bir şey de söylenmişti. 7,5 cm gibiydi en son ölçümde. Ama dediğim gibi ölçülmedi sonrasında. Ve detaylıda 3 tane myom görüldü malesef.

Sordum ama görülmedi veya kaynadı, sağlık ocağında mı yaptırıyorsunuz? Haftaya randevu alacağım şeker yüklemesi için Hastaneden mi alsam bilemedim. Aslında yaptırmak istemiyorum hicbir belirtim yok ama ailede olunca es geçemiyorum
Sağlık ocağından randevu alıp yaptırdım doktorumun verdiği kağıtla ve giderken solüsyonu da ben aldım. Sadece kan testleri 11 e kadar olduğu için çok erken saatte gittim ki yetişsin diye. Ben de hiç istemedim ama ne olur ne olmaz bir de sizde ailede de varsa yaptırmak en iyisi oluyor sanırım .

Günaydın kızlar. 27+1 oldum. Bana yeni gelen güncellemede hiç huzurum yok. Sürekli ağlama hali geliyor. Sanki 3 günde büyüdü bebiş ve karnım yırtılacak gibi gergin. Sanki taş taşıyormuşum gibi ağır. Karnımı ve kendimi taşıyamıyor gibiyim. Yürüyemiyorum bile ayağa kalkasım gelmiyor. İşe gitmek çileye dönüştü. Vücudum bu hisse alışacak mı acaba yani bebeğin ağırlaşma hissine? Sanırım bu haftalar hızlı bir büyüme oluyormuş. Üstüne kabızlık da olunca felaket bir şey oluyor.

Miyomdan kaynaklı tek problem bebeği besleyen bir damar mı neydi onun takip edilmesi önerildi, detaylıda söylendi. tam hatırlamıyorum ama myom baskı yapıyormuş oraya. Onun dışında ekstra bir şey yok çok şükür. Uzun zamandır ölçülmedi myomum. Bebek büyüdükçe miyomu görmemiz zorlaşır gibi bir şey de söylenmişti. 7,5 cm gibiydi en son ölçümde. Ama dediğim gibi ölçülmedi sonrasında. Ve detaylıda 3 tane myom görüldü malesef.

Şu anda kaçıncı haftadasınız?

Çok ağrı çektin canım sen dişten dolayı iyiki yaptırdın geçmiş gitsin olsun inşallah🌸🌸🌸🌸
Sagolasın canım. Gerçekten zorlu geçti. Doğumdan sonra da zor olursa diye artık yaptırayım dedim.
Bu arada artık bol bol dinlenmeye çalış. Zaten doğumdan sonra lazım olacak 😁
Ev işine ayrıntılı girme. Bol su iç. Magnezyumunu al. Kan da düşük çıkmamış ama bu tarz vitaminlerde asıl hücre içi bakılması gerekiyormuş. Onu da doktorlar bakmıyor. Orada düşük olabilir. Allah kolaylastirsin 🤗

Sağlık ocağından randevu alıp yaptırdım doktorumun verdiği kağıtla ve giderken solüsyonu da ben aldım. Sadece kan testleri 11 e kadar olduğu için çok erken saatte gittim ki yetişsin diye. Ben de hiç istemedim ama ne olur ne olmaz bir de sizde ailede de varsa yaptırmak en iyisi oluyor sanırım .
Hmmm bende kağıt vs yok tabii o zaman direk hastaneye gideyim. Bir zorluğu olmamıştı daha evvel bu testin ama yinede daha önce sorun olmayınca yaptırasım kaçtı. Gizliden olabilir belki diye korktum

Merhaba. Diyetisyen kontrolünde ölçümleriniz nasıl çıkıyor daha iyi mi,beklenen aralığa düştü mü? Beni diyetisyene yönlendirmedi 3-4gün kendin bak sonra yine gel dedi, çok dikkat ediyorum yediğime içtiğime tatlı,karbonhidrat ,meyve vs kestim ama hala tokluk 150 160 çıkıyor :( insülin mi başlatır bir sonraki aşama acaba
Ben diyetisyene başladım bazı günler kendim evde kahvaltı öncesi ve 1 saat sonrası ölçüyorum biraz düştü diyet fayda etmiş gibi görünüyor.

Bir sorum olacak. Almanya'dan bir akrabamız Bebek Arabası hediye alacak siz beğenin bana link atın dedi ama ben orada hangi marka daha uygun ve kullanışlıdır bilmiyorum. Tavsiye verebilirseniz sevinirim

Bunu sormuştum kaç gün önce ama kaynadı arada ☺️ Almanya'daki tanıdığım hemen hemen her hamileye tavsiye edildiğini söylemişti
Ya evet bazen arada kayanaabilyo mesajlar maelesef. Su an nasilsiniz agriniz devam ediyo mu. Bana da direk klinikte verdi sarip sarmalayip yolladi eve 😀 ama ben ilerleyen haftalarda fizyoterapi isterim heralde, yastan mi nedir önceki hamileliklerimde bu zamanlarda zerrre böyle agrim olmuyodu

Bir sorum olacak. Almanya'dan bir akrabamız Bebek Arabası hediye alacak siz beğenin bana link atın dedi ama ben orada hangi marka daha uygun ve kullanışlıdır bilmiyorum. Tavsiye verebilirseniz sevinirim
Nuna benim favori arabam. Eger imkanlari iyiyse söyleyin derim. Ben iki cocugumu nuna ile büyüttüm ve benden gören tüm arkadaslarim ablam onun arkadaslari 😂vs nuna ile büyüttü. 2. olarak da cybex diyebilrim. Simdi doona aldim ama 7-8 aydan sonra degistiririm tamamen oto koltugu ile ugrasmamak icin aldim bunu

Günaydın kızlar. 27+1 oldum. Bana yeni gelen güncellemede hiç huzurum yok. Sürekli ağlama hali geliyor. Sanki 3 günde büyüdü bebiş ve karnım yırtılacak gibi gergin. Sanki taş taşıyormuşum gibi ağır. Karnımı ve kendimi taşıyamıyor gibiyim. Yürüyemiyorum bile ayağa kalkasım gelmiyor. İşe gitmek çileye dönüştü. Vücudum bu hisse alışacak mı acaba yani bebeğin ağırlaşma hissine? Sanırım bu haftalar hızlı bir büyüme oluyormuş. Üstüne kabızlık da olunca felaket bir şey oluyor.
Allah kolaylastirsin, bu da bir kac günlük bir dönemdir umarim. Herkesin durumu o kadar farkli ki, ben su an asla calisamazmisim diyorum ama önceki hamilelikte gayet de calisiyodum. Ama izne az kalmis, cok zorlanirsaniz da rapor alabilirsiniz sanki drdan. Tabi herkes kendi sartlarini en iyi bilir🤗 kolayliklar diliyorum

Bende aclik sekerine bakilip degerler iyi cikinca yüklemeye gerek duyulmadi. Eger seker yüklemeden cekinenler varsa en azindan bunu yaptitip o sekilde ici rahat olabilir. Ya da gerekirse yapiömasi gündeme gelebilir🤗

Back
X