Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de sabah bulantıları başladı dünden beri birde uyuyorum tüm gün hiç enerjim yok iyi düşün canım iyi olsun endişelenme bende 24 gidicem ultrasona en erken o zamana randevu aldım
Ben sanırım haftaya özel ultrason kliniğine gideceğim en azından dış gebelik mi boş gebelik mi baksınlar

Sen duydun mu kalp atışını ben hangi gün gitmeyelim stres olmak istemiyorum gideyim ve duyayım istiyorum erken gitmek istemiyorum
Ben haftaya cuma gideceğim şu an altı haftalık doktor yedinci haftada gel dedi o yüzden bekliyorum canım yurtdışı sistemi daha farklı doğru diyorsun

Aramızda bir gün var ben de bugün altı hafta oldum haftaya cuma gideceğim kalp atışı için

Sen duydun mu kalp atışını ben hangi gün gitmeyelim stres olmak istemiyorum gideyim ve duyayım istiyorum erken gitmek istemiyorum
Ben daha duymadım haftaya duyacağım inşallah doktor yedinci haftada gel dedi kalp atışı için sen de öyle yap

Bakalım ben haftaya salı giderim herhalde. Yazarım zaten. Göründü mü kalp atışı duyuldu mu diye
Ben de hiç sabredemiyorum ama doktor yedinci hafta deyince bekleyeceğim mecbur bence sen de bekle bu sefer duymayınca daha çok strese giriyoruz ama yine de bana yaz

Merhaba benim beta bugün 3800 çıktı karından 5 mm kese gördü doktor adetime göre 5+4 oluyor kese göreniniz oldu mu önceki gebeliğim dış gebelikti kesem net olmadığı için içime kurt düştü

Merhaba benim beta bugün 3800 çıktı karından 5 mm kese gördü doktor adetime göre 5+4 oluyor kese göreniniz oldu mu önceki gebeliğim dış gebelikti kesem net olmadığı için içime kurt düştü
Kese görmüş zaten doktorunuz. Dış gebelik olsa söylerdi zaten. Benim de 5+2'de 6 mm'ydi varla yok arası minicik bir kese oluyor zaten. İçinizi rahat tutun. Benim de düşüklerim oldu önceden ben de çok kaygılıyım anlıyorum sizi ama rahat olun, olalım

bir önceki hamileliğimde 5+1 de yaptırsığım ultrasonda kese 5.1 mm imiş.bunda yine 5+1 de yaptırdığım ultrasonda 6,3 mm çıktı cinsiyet farklı olabilir mi acaba erkek daha iri oluyor ya saçma bir tez mi ki

Doktorda tam emin konuşamayınca şüpheye düştüm kese küçücüktü çünkü

Şuan kaçıncı haftadasınız acaba

5+6. Geçen cumartesi gittim. :)
Haftaya salı kalp atışı için gideceğim inşallah. Çok korkuyorum ben de. Artık duymak istiyorum o sesi
Duyarsınız içiniz rahat olsun benim de 5+1de kese boyutu 5 mm çıktı embriyo henüz yok zaten. Küçük mü acaba kese boyutu diye endişe ettim

Merhaba kızlar benim de son adet tarihim 13 Ağustos. Tam 4 haftalık hamileyim. Beta hcg 982 çıktı bugün. Ama kese görünmedi. Doktor pazartesiye kontrol verdi. Kese görenler en erken ne zaman gördü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…