Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim tsh yüksek çıktı çok kaygılanıyorum bir sıkıntı olur mu acaba? 5+5 şu an bebek. Tsh 6.85. İlaç verdi doktor sabah baslicam ama bilgisi olan var mı bu konuda
Endiselenme canım bende tiroid hastasıyım yıllardır ilaç kullanırım.kontrollerini aksatma doktorlar dozunu ona göre ayarlarlar.ilaçlarla normale döner TSH.

Kızlar benim tsh yüksek çıktı çok kaygılanıyorum bir sıkıntı olur mu acaba? 5+5 şu an bebek. Tsh 6.85. İlaç verdi doktor sabah baslicam ama bilgisi olan var mı bu konuda
Bende
bende 5+6yım tsh hastasıyım her an yükselen değer ve gebelikte çok önemli ilaclarini sakın aksatma ve her ay dahiliye kontrolüne gitmen lazım yediğine içtiğine de dikkat et çok tuzlu çok şekerli şeylerden uzak dur TSH yükseliyo

Kızlar idrar testü yaptırmıştım hafif kan çıktı idrarda,hiçbir rahatsızlığım da yok halbuki.neden olur ki bu yaa
Eritrosit demi kaç çıktı senin. Benim 10 çıkmış.gebelikten öncede idrar testi yaptırmıştım 5 çıkmıştı.bobreklerime falan bakıldı sıkıntı yok ama neden yüksek çıkıyor anlamadım.doktorlarda pek onemsemedi

Hiç anlamıyorum maalesef tsh falan nedir ama inşallah bir sıkıntı olmaz içini gönlünü ferah tutmaya çalış doktor zaten söylerdi problem olsaydı

Bugün benimde kontrolüm vardı değerim yüksek çıkmasına rağmen dün gözükmemişti kese neyseki bugün alttan muayene olurken gördük keseyi çok şükür

selam kızlar nasılsınız nasıl geçiyor günler yeni belirtileriniz varmı?
Selamm bugün mide bulantım var gibi yok gibi pek anlayamadım , ara ara kasık ağrısı oluyor bazen sadece sağ taraf ağrıyor korkuyorum dış gebelik olacak diye henüz doktora gitmedim bugün kan ve idrar tahlili istedi doktorum genel tarama ve dna testleri sonuçlarını bekliyoruz 10 ekimde randevu verdi nasıl bekleyeceğim bilemiyorum

Çok değil mi ya kalp atışını duydunuz mu?

Çok değil mi ya kalp atışını duydunuz mu?
Hayır hiç muayene olmadım yurtdışında yaşıyorum burada sistem biraz farklı ve doktorumun uygunluğu o zamanmış zaten 7 haftadan önce riskli gebelik değilse muayene etmiyorlar , 1 hafta sonra büyük ihtimalle özel bir ultrason randevusu oluşturacağım dış merkezde

6.haftaya girdim ve bulantı çok oluyor canım özellikle sabah vee geceleri sende nasıl durumlar
Benim de bugün 5+6 oldu. Henüz karın ağrısı ve uyku hali hariç başka belirti yok. Karından bakınca 5+2 de keseyi gördük. 6+4 de gitmeyi düşünüyorum. 15 eylül oluyor sanırım. Bebek ve kalp atışı görünür mü acaba?

Bende de sabah bulantıları başladı dünden beri birde uyuyorum tüm gün hiç enerjim yok iyi düşün canım iyi olsun endişelenme bende 24 gidicem ultrasona en erken o zamana randevu aldım

Rusyadayım bende burdada aynı durum var 7 haftadan önce riskli durum kanama falan yoksa ultrasona göndermiyolar küçük diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…