- 23 Mayıs 2025
- 380
- 198
- 18
- 29
- Konu Sahibi denizzehra
-
Perşembe gününe randevu aldım ama daha kese göremem sanırım değil mi?Çok iyi çıkmış kan sonucun dr ultrasonda bakıyor hafta için normalde benim 7 hafta olması gerekirken 5+6 çıktı geç döllenme oluyor bazen
Ay iyiymiş ya. 1 hafta sonra yine çağırdı. O zaman duyabiliriz dedi.Normal canım adetler düzensiz olunca oluyomus bilgisi olanlarda yazsın
Benim cumartesi 5+2'ydi, sadece kese vardi ben de kalp atışı duyamadım. 16sinda gideceğim kalbi için bakalım inşallah duyarız da şu ilk asamayi kolaylıkla atlatırız hepimiz yaAy iyiymiş ya. 1 hafta sonra yine çağırdı. O zaman duyabiliriz dedi.
Hayırlı olsun doktora gıdınce kese gözüktü müMerhaba güzel annelerMayıs 2024te ikiz doğum yapmıştım. Tüp bebek yavrularım. Sürpriz bir şekilde doğal yoldan gebe kaldım. Bugün ilk defa ultrasonda gördük. Sat 29 temmuz. Mayıs 2026'da da anne olacağım sanırım. Allah herkesin yolunu açık etsin gönlüne göre versin İkiz gebeliğe heveslenen anne adayları gördüm burda. Pek heveslenecek bir şey değil bence ne gebeliği, ne doğumu ne de doğumdan sonrası
Kaçıncı haftadasınPerşembe gününe randevu aldım ama daha kese göremem sanırım değil mi?
Daha 4+2 bugün regl günüm normalde. Beta değerim 600 çıktıKaçıncı haftadasın
Bende haftaya cuma gidecem inşallah duyarızAy iyiymiş ya. 1 hafta sonra yine çağırdı. O zaman duyabiliriz dedi.
Ayy inşallah allah hepimizi kavuştursun sağ salimMerhabalar bende supriz bebekle aranıza katılmış bulunmaktayım sat 5 ağustos bugün 5haftalik olduk kan testi regl geçeli 5 günken 980di kese gozukmeyecegi için daha dra gitmedim bu cuma randevum var inşallah güzel haberler alırım
Size de hayırlı olsun. Evet kese göründü ama net değil. 1 hafta sonra daha net olacakmış İnşallahHayırlı olsun doktora gıdınce kese gözüktü mü
İnşallah canımBende haftaya cuma gidecem inşallah duyarız
Gittin mi canım kontroleHoşgeldin
Benim 7 haftalık demişti haftaiçi salı günü kontrolüm var şükür iyi gibi şimdilik maşallah
Maalesef sorunuzun cevabı ben de yok ben 6+6 da gördüm keseyi geç öğrendim biraz gebeliğimiBende birşey sormak istiyorum size, bugün 3’de randevum vardı 4+2’yim sat’a göre karından baktı birşey göremedi doktor kan istedi sonucum 3519 çıktı bu değere göre görmem gerekmiyormuydu keseyi ? En son 31 ağustosda kan verdim 94 çıkmıştı sonucum 2 kat artması bekleniyor fakat benim 2 katından daha çok artmış hesabıma göre. Az önce dayanamayıp acile gittim doktor evet değerin 2 katından daha çok artmış dedi yarın tekrar polikliniğe gel dedi başka birşey söylemediler. Bu değere göre keseyi görmem gerekmezmiydi bugün ?
Maalesef sorunuzun cevabı ben de yok ben 6+6 da gördüm keseyi geç öğrendim biraz geBende birşey sormak istiyorum size, bugün 3’de randevum vardı 4+2’yim sat’a göre karından baktı birşey göremedi doktor kan istedi sonucum 3519 çıktı bu değere göre görmem gerekmiyormuydu keseyi ? En son 31 ağustosda kan verdim 94 çıkmıştı sonucum 2 kat artması bekleniyor fakat benim 2 katından daha çok artmış hesabıma göre. Az önce dayanamayıp acile gittim doktor evet değerin 2 katından daha çok artmış dedi yarın tekrar polikliniğe gel dedi başka birşey söylemediler. Bu değere göre keseyi görmem gerekmezmiydi bugün ?
Randevu saatim akşam 5 ile 8 arası daha henüz gitmedimGittin mi canım kontrole
Size de hayırlı olsun. Evet kese göründü ama net değil. 1 hafta sonra daha net olacakmış İ
Kanama alanı olunca ne oluyo?herkese merhaba bende tüp bebekle hamile kaldım23 ağustosta transfer olmuştum. Hesaplamaya göre bugün 5+0 oluyor. Bugün doktor kontrolüm vardı. Kese ve yolk sac görüldü doktorum boyut ve haftayla alakalı bişey demedi bende heyecandan sormayı unuttum haftaya yine çağırdı haftaya tam net öğrenirim muhtemelen. Bugün doktora girmeyi beklerken lekelenmem oldu. Doktor kanama alanımın olmadığını bu lekelenmelerin normal olduğunu söyledi. 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Kesenin etrafında kanama odakları oluyormuş. Kanama alanının büyüklüğü vs Allah korusun düşüğe de sebebiyet verebiliyormuşKanama alanı olunca ne oluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?