- 18 Şubat 2025
- 78
- 33
- 3
- 30
- Konu Sahibi denizzehra
-
5. Haftayı bekleyin bence. 4te görenlerin sayısı çok az. Vajinal ultrasonla mı bakıldı?Merhaba kızlar benim de son adet tarihim 13 Ağustos. Tam 4 haftalık hamileyim. Beta hcg 982 çıktı bugün. Ama kese görünmedi. Doktor pazartesiye kontrol verdi. Kese görenler en erken ne zaman gördü acaba?
canım geçmiş olsun endişelenme.Kızlar benim tsh yüksek çıktı çok kaygılanıyorum bir sıkıntı olur mu acaba? 5+5 şu an bebek. Tsh 6.85. İlaç verdi doktor sabah baslicam ama bilgisi olan var mı bu konuda
Yaaaa çok teşekkür ederim bu kadar güzel açıklayıcı bilgiler verdiğiniz içincanım geçmiş olsun endişelenme.
benimde önceki hamileliğimde çıkmıştı ilaç dozuyla kontrole alınabiliyor. ama bazen inatcıda olabılıyor kontrole alınana kadar cok ugrastırıyor. umarım senın hemen hallolur. hatta bu hamileliğimden önce kendiliğinden tekrar cıktı sebepsizmiş olabiliyormus tam istenen aralıga gırdı ben hamıle kalmısım :)
ilaç dozunu nasıl verdi doktor?
ilacın emiliminin maximum olması için her gün aynı saatte iç ve 1 saat sınra birşeyler yemeye başla en erken. bir de bazı vitamin ilaçlarıda emilimini azaltabildiği için aynı anda ilaçları içme. bazı ilaçları tiroit ilacından en az 4 saat sonra içmen gerekiyor. bazı eczacı ve doktorlar önemli değil diyebiliyor ama bu sekılde kullandıgında maxımum etkı oluyor. yoksa 1 ay sonra kontrolde bı bakıyorsun cok degısmemıs degerlerin. bunlara dikkat et mutlaka. sormak ıstedıklerın olursa sorabılırsın bana. .
bi de benım sana nacizane tavsiyem şu olur. doktor 1 ay sonra kan ver değerlerine gore doz ayarlayalım demiş olsa da sen 1 hafta sonra tekrar kan ver mutlaka :)
ne demek:) faydalı olduysa ne mutlu bana.Yaaaa çok teşekkür ederim bu kadar güzel açıklayıcı bilgiler verdiğiniz için
Evet folik asiti bile 1 saat sonrasında içtim. Özellikle dikkat etmeye çalışacağım inşallah. 1 hafta sonra da dediğinizi yapar mutlaka kan veririm tekrar... Salı günü kalp atışı için gideceğim. Lütfen dua edin sağlıklı bir şekilde duyalım... Çok bekledim onu.
50 mg verdi şimdilik. Sınırın biraz üstünde 3-4 haftaya kadar normale değere inmesini bekliyoruz yoksa dozu yükseltebiliriz dediine demek:) faydalı olduysa ne mutlu bana.
bir hafta sonra çok değişiklik olmasını bekleme degerlerinde. ama en azından ilaç dozunu baska bi doktora gidip sorabilirsin güncel değerlerine göre.
ilaç dozun nasıl şuan ?
doktorlar 1 aylık zaman verıyor kontrol ıcın ama bebegın gelısımı ılk haftalarda hızlı oldugu ıcın bence onemlı ılac dozunun tsh degerıne etkısı olup olmadıgı.
Hayır normal ultrasonla baktı. Pazartesi kontrole gitmemi istedi Çarşamba geç mi olur dedim pazartesi gel dedi. Bilmiyorum bir şeyden mi şüphelendi acaba5. Haftayı bekleyin bence. 4te görenlerin sayısı çok az. Vajinal ultrasonla mı bakıldı?
Hayır normal ultrasonla baktı. Pazartesi kontrole gitmemi istedi Çarşamba geç mi olur dedim pazartesi gel ben hesapladim dedi. Bilmiyorum bir şeyden mi şüphelendi acaba5. Haftayı bekleyin bence. 4te görenlerin sayısı çok az. Vajinal ultrasonla mı bakıldı?
Benim de son adet tarihim 11 Ağustos, 4+2 deyim. Doktor randevum haftaya, henüz çok erken kese görmek içinMerhaba kızlar benim de son adet tarihim 13 Ağustos. Tam 4 haftalık hamileyim. Beta hcg 982 çıktı bugün. Ama kese görünmedi. Doktor pazartesiye kontrol verdi. Kese görenler en erken ne zaman gördü acaba?
Aa sizinle çok yakınız gelişmelerden haberdar edelim birbirimiziSelam kızlarrr, bende 4+1 deyim
Benim de son adet tarihim 11 Ağustos, 4+2 deyim. Doktor randevum haftaya, henüz çok erken kese görmek için
Harika olur. Ben adete 2 gün kala 19.40 la öğrendim yani çok erkenAa sizinle çok yakınız gelişmelerden haberdar edelim birbirimizibeta hcg kaç çıktı sizin
Yükselmiştir muhtemelen ben ilk defa bugün kan verdim 982 çıktı. Ay bunları konuştuğuma inanamıyorum daha hamileliğime şaşkinkenHarika olur. Ben adete 2 gün kala 19.40 la öğrendim yani çok erken
2 gün sonra da 67.80 oldu. Bugün de sağlık ocağında baktırdım onun sonucu yarın çıkacak yani son durumu bilmiyorum
Canım benim de son adet tarihim 12 Ağustos seninle aşağı yukarı aynı sanırım 4+1 bugün, dün verdiğim testin sonucu 172 çıktı senin baya iyi çıkmış Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinYükselmiştir muhtemelen ben ilk defa bugün kan verdim 982 çıktı. Ay bunları konuştuğuma inanamıyorum daha hamileliğime şaşkinken
Ay ay ay ayyyYükselmiştir muhtemelen ben ilk defa bugün kan verdim 982 çıktı. Ay bunları konuştuğuma inanamıyorum daha hamileliğime şaşkinken
Allah Allah neden bu kadar fark var acaba ben pek anlamıyorum ilk gebeliğim. Belki de doktor o yüzden erken çağırdı beni kontrole. Ya da döllenme günlerimizin farklı olmasindan mi acabaCanım benim de son adet tarihim 12 Ağustos seninle aşağı yukarı aynı sanırım 4+1 bugün, dün verdiğim testin sonucu 172 çıktı senin baya iyi çıkmış Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Benim 5+1 de 462 çıktı. Önemli olan değerin kaç olduğu değil 2 günde bir iki katına çıkması yani düzenli artması:) benimkinde düzenli artış olduğu için doktor düzgün artmış dedi. Yani sabit olması gereken bir değer yok aslında. Burda görüyorum 4.haftasında 500-600 çıkanlar var ben şokKızlar 5+1de kan sonucum 514 çıktı bu haftaya göre çok düşük değil mi? kese görünmemişti o gün
Merhaba aramıza hoşgeldinizSelam kızlar ben de aranıza katıldım4+1 bugün, dün kan vermiştim 4+0 için değerim 172 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?