- Konu Sahibi denizzehra
-
Merhaba aramıza hoşgeldiniz umarım sağlıkla ilerler tüm sürecinizKızlar merhaba
bende aranıza yeni katıldım. umarım sağlıklı bir süreç yaşarız beraber.
Öncesinde olumsuz 4 deneyimim oldu, umarım bu farklı olur (ki öyle hissediyorum)
benim sat 7 ağustos, bat 4 eylül.
9 eylülde (dün 4 hafta 5 günlük iken) kan testi verdim b-hcg >5000 üzeri gelmiş. tam kaç olduğunu bilmiyoruz bu değere kadar gözüküyormuş orda. diğer vitamin değerlerim normalmiş. ben yine de kendimce takviyelerimi almaya devam ediyorum.
12 eylül cuma günü kadın doğum doktoruna randevum vardı önceden almıştım. hamilelikte denk gelmiş oldu.
burada okuduklarıma göre kese ve kalp atışını göreceğim galiba diye düşünmeye başladım :)
Sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi inşallah.
Tiroit için ilaç kullanıyorum. birkaç ay önce tesadüfi sebepsiz kendiliğinden yükseldi ve ilaçla düşürememişlerdi. değerlerim sonunda istenen düzeye ulaşmış şükür.
Kendim hakkında da minik bir özet geçeyim.
MTHFR ve FaktörV heterezigot genlerim var. bu yüzden hic test yapmadan hamile olduğumu anlayınca kan sulandırıcı iğnemi evde vurmaya başlamıştım. her gün devam ediyorum. folik asitide özel durumumdan dolayı kullanamıyorum. metil folat formunu kullanıyorum ama 4000 mg yetersiz kalabiliyormuş. bunun içinde bazı testler varmış dozunu 1000mg kadar çıkartabiliyorlarmış. tabi metil folattan dolayı b12 yi de farklı formda öneriyorlar onu da doktora gittiğimde danışmayı planlıyorum.
benzer durum yaşayan var mı aramızda?
İnşallah düzgün ilerler yurt dışında beta takibi yapılmıyor haftaya çarşamba bir sonraki randevum, daha öncesinde kimyasal geçirdiğim için tedirginim biraz, çok teşekkür ederim yorumunuz için sağlıkla alın kucağınızaBenim 5+1 de 462 çıktı. Önemli olan değerin kaç olduğu değil 2 günde bir iki katına çıkması yani düzenli artması:) benimkinde düzenli artış olduğu için doktor düzgün artmış dedi. Yani sabit olması gereken bir değer yok aslında. Burda görüyorum 4.haftasında 500-600 çıkanlar var ben şokTamamiyle adet döngüsü ve yumurtlama günüyle alakalı bir durum
Teşekkür ederim, hepimiz için güzel geçer umarımMerhaba aramıza hoşgeldiniz umarım sağlıkla ilerler tüm süreciniz
Bende 4+5 iken 5000 üzeri çıkmışım. Bu değer çok mu yüksek? İkiz gebelik ya da erken döllenme mi acaba?Kızlar 5+1de kan sonucum 514 çıktı bu haftaya göre çok düşük değil mi? kese görünmemişti o gün
Adetleriniz düzenli mi, yumurtlama gününe bağlı diyorlarBende 4+5 iken 5000 üzeri çıkmışım. Bu değer çok mu yüksek? İkiz gebelik ya da erken döllenme mi acaba?
Ben de bilemiyorum ki kuzum ama farklılık gösterebiliyormuş kişiden kişiye, konuda günümün yakın olduğu birilerini bulmak sevindirdi beni mayısın ilk haftası doğum yapacak olanla 20si bir olmuyorAllah Allah neden bu kadar fark var acaba ben pek anlamıyorum ilk gebeliğim. Belki de doktor o yüzden erken çağırdı beni kontrole. Ya da döllenme günlerimizin farklı olmasindan mi acabaamin hepimiz sağlicakla kavuşuruz inşallah güzel haberler verelim birbirimize
Cok düzenli. 1 gün geçince hamile olduğum benim için kesinleşmiş gibi oluyor.Adetleriniz düzenli mi, yumurtlama gününe bağlı diyorlar
Benim elimdeki test sonucunun referans aralığı 4-5 hafta için 100 ila 5.000 arası sizinki üst sınırda herhalde, eğer istiyorsanız umarım ikizdirBende 4+5 iken 5000 üzeri çıkmışım. Bu değer çok mu yüksek? İkiz gebelik ya da erken döllenme mi acaba?
Öyle mi. Teşekkür ederim bilgi için bende aralığı merak etmiştim. Gruptaki hafta ve değerlere baktıgımda yakın bi değer göremeyince yüksek mi acaba ikiz mi diye bi meraklanmaya başladım bende. Hayırlısı olsunBenim elimdeki test sonucunun referans aralığı 4-5 hafta için 100 ila 5.000 arası sizinki üst sınırda herhalde, eğer istiyorsanız umarım ikizdir
Hem 4 artı 5 5. haftaya daha yakın oluyor bence normal ya, keseyi gördünüz müÖyle mi. Teşekkür ederim bilgi için bende aralığı merak etmiştim. Gruptaki hafta ve değerlere baktıgımda yakın bi değer göremeyince yüksek mi acaba ikiz mi diye bi meraklanmaya başladım bende. Hayırlısı olsun
Henüz doktora gitmedim. Randevum cuma günü.Hem 4 artı 5 5. haftaya daha yakın oluyor bence normal ya, keseyi gördünüz mü
Bende 4+5 iken 5000 üzeri çıkmışım. Bu değer çok mu yüksek? İkiz gebelik ya da erken döllenme mi acaba?
Ay çok sevindimBenim de betam 4+4 te 5929 çıktı
Şu an 6+2 yim
Tek bebiş var
Tam 5 haftalıkken keseyi gördük
5+2 de kesenin içinde minik beyaz nokta şeklinde bebişi gördük
5+5 te ise kalp atışını duyduk
Ay çok sevindimne güzel detaylı yazmışsınız.
Benimde doktor randevum olan gün 5+1 olacağım umarım hem kese hem bebek hem kalp atışını duyarızçok şey istedim galiba bir anda
Merhaba , siz kalp atışını 6+2 de duydunuz mu ? Duyduysanız da normal ultrasonda mı yani vajinal olmayan ?Ben yarın gideceğim doktora. 6+2 olacak tam. İnşallah kalp atışını duyabiliriz
kızlar selam predictor erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. 23 ağustosta ilişki gerçekleşti. bugün kan tahlili verdim heyecanla sonucunu bekliyordum. açıkçası beklenmeyen gebelik ve çok korkuyorum çünkü hiçbir şey bilmiyorum bu sürece dair. ilk gebeliğim ve hayat planları olarak pek hazırlıklı değildim. sizin yorumlarınızı okuyacağım hep. şuanda karnımda kasılmalar stresten mi bebekten mi bilmiyorum:) allah hayırlısını nasip etsin
Folik asite başladınız demiBende de sabah bulantıları başladı dünden beri birde uyuyorum tüm gün hiç enerjim yok iyi düşün canım iyi olsun endişelenme bende 24 gidicem ultrasona en erken o zamana randevu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?