Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba aramıza hoşgeldiniz umarım sağlıkla ilerler tüm süreciniz

İnşallah düzgün ilerler yurt dışında beta takibi yapılmıyor haftaya çarşamba bir sonraki randevum, daha öncesinde kimyasal geçirdiğim için tedirginim biraz, çok teşekkür ederim yorumunuz için sağlıkla alın kucağınıza

Ben de bilemiyorum ki kuzum ama farklılık gösterebiliyormuş kişiden kişiye, konuda günümün yakın olduğu birilerini bulmak sevindirdi beni mayısın ilk haftası doğum yapacak olanla 20si bir olmuyor

Adetleriniz düzenli mi, yumurtlama gününe bağlı diyorlar
Cok düzenli. 1 gün geçince hamile olduğum benim için kesinleşmiş gibi oluyor.
Herkesin değeri cok farklı 4-5 hafta arası bu değerde cıkan var mı ki?
Cuma doktora gideceğim ama meraklandım birden. Benim mi çok yüksek diye

Benim elimdeki test sonucunun referans aralığı 4-5 hafta için 100 ila 5.000 arası sizinki üst sınırda herhalde, eğer istiyorsanız umarım ikizdir
Öyle mi. Teşekkür ederim bilgi için bende aralığı merak etmiştim. Gruptaki hafta ve değerlere baktıgımda yakın bi değer göremeyince yüksek mi acaba ikiz mi diye bi meraklanmaya başladım bende. Hayırlısı olsun

Hem 4 artı 5 5. haftaya daha yakın oluyor bence normal ya, keseyi gördünüz mü

Bende 4+5 iken 5000 üzeri çıkmışım. Bu değer çok mu yüksek? İkiz gebelik ya da erken döllenme mi acaba?

Benim de betam 4+4 te 5929 çıktı
Şu an 6+2 yim
Tek bebiş var
Tam 5 haftalıkken keseyi gördük
5+2 de kesenin içinde minik beyaz nokta şeklinde bebişi gördük
5+5 te ise kalp atışını duyduk

Benim de betam 4+4 te 5929 çıktı
Şu an 6+2 yim
Tek bebiş var
Tam 5 haftalıkken keseyi gördük
5+2 de kesenin içinde minik beyaz nokta şeklinde bebişi gördük
5+5 te ise kalp atışını duyduk
Ay çok sevindim ne güzel detaylı yazmışsınız.
Benimde doktor randevum olan gün 5+1 olacağım umarım hem kese hem bebek hem kalp atışını duyarız çok şey istedim galiba bir anda

kızlar selam predictor erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. 23 ağustosta ilişki gerçekleşti. bugün kan tahlili verdim heyecanla sonucunu bekliyordum. açıkçası beklenmeyen gebelik ve çok korkuyorum çünkü hiçbir şey bilmiyorum bu sürece dair. ilk gebeliğim ve hayat planları olarak pek hazırlıklı değildim. sizin yorumlarınızı okuyacağım hep. şuanda karnımda kasılmalar stresten mi bebekten mi bilmiyorum:) allah hayırlısını nasip etsin

Ay çok sevindim ne güzel detaylı yazmışsınız.
Benimde doktor randevum olan gün 5+1 olacağım umarım hem kese hem bebek hem kalp atışını duyarız çok şey istedim galiba bir anda

Karından ultrasonda kalp atışı için erken olabilir 5+1
Her şey sağlıklı bir şekilde gönlünüzden geçtiği gibi ilerlesin inşallah

kızlar iki sorum var, son adet başlama günüm 8 ağustos. üstünden (34) gün geçti ama ilişkinin üstünden 18 gün geçti. eğer hamileysem (kan sonucunu bekliyorum) hamileliğimin kaçıncı haftasında oluyorum? kan tahlilinde hcg yüksek çıkarsa direkt kadın doğumdan randevu alacağım. başka yapmam gereken ne var? çok erken olduğu için çevreme de söylemedim yardım alamıyorum henüz o yüzden sizi darladım biraz endişeliyim

Merhaba canım
Sonucu bizimle de paylaş
Çoğumuzun ilk gebeliği
Birbirimize bu süreçte destek olacağız inşallah
En güzeli, en iyisi neyse Allah onu nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…