Anne Grupları 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün 4+5 oluyor canım
Önümüzdeki hafta doktora gidersen keseyi görebilirsin hatta ultrasonun kalitesine göre kalp atışını da duyabilirsin

4+5 olur

Hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağımıza alırız bebeklerimiz

İnşallah

Amin inşallah sizde sağlıkla alın kucağınıza

Ay çok sevindim ne güzel detaylı yazmışsınız.
Benimde doktor randevum olan gün 5+1 olacağım umarım hem kese hem bebek hem kalp atışını duyarız çok şey istedim galiba bir anda
Bence hepsini görürsünüz beta değeriniz yüksek düşük olunca gözükmesi için biraz daha beklemek gerekiyor

Bence hepsini görürsünüz beta değeriniz yüksek düşük olunca gözükmesi için biraz daha beklemek gerekiyor
Sanırım o biraz doktora göre de değişiyor.

Burda bi arkadas kese ve kalp atışı görüldüğü beta değerlerini yazmıstı. Bende ondan dolayı umutlandım

Merhaba gebelik haftanızı son adet tarihinizden hesaplıyorsunuz. 8 ağustostan sayarak. Yani 4+5 oluyorsunuz. Evet hcg değeriniz yüksek çıkarsa kadın doğumdan randevu alıp o şekilde ilerlemeniz sağlıklı olan. Sonuçtan bizleri de haberdar edersiniz

Ben de bilemiyorum ki kuzum ama farklılık gösterebiliyormuş kişiden kişiye, konuda günümün yakın olduğu birilerini bulmak sevindirdi beni mayısın ilk haftası doğum yapacak olanla 20si bir olmuyor
Evet evet yakın tarihli olunca bir fikir edinebiliriz gelişme oldukça haberleşelim

Merhaba , siz kalp atışını 6+2 de duydunuz mu ? Duyduysanız da normal ultrasonda mı yani vajinal olmayan ?
Duymadım. Kese ve yolk kesesi olusmus. Sağlıklı duruyor dedi .Ama embriyo çok küçük çok merak ediyorsan 1 hafta sonra gel dedi. Bana kalsa 10. Haftada gel bütün testlerini yapalım git gel yapma boşuna dedi. Baya rahat bir doktor benimki Karnımdan baktı sadece.

Merhaba , siz kalp atışını 6+2 de duydunuz mu ? Duyduysanız da normal ultrasonda mı yani vajinal olmayan ?
Duymadım. Kese ve yolk kesesi olusmus. Sağlıklı duruyor dedi .Ama embriyo çok küçük çok merak ediyorsan 1 hafta sonra gel dedi. Bana kalsa 10. Haftada gel bütün testlerini yapalım git gel yapma boşuna dedi. Baya rahat bir doktor benimki Karnımdan baktı sadece.
Kaçıncı haftadasiniz?

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Benim de bir sağlıklı doğum sonrası bir kimyasal iki kere de kalp atışı olmadığı için kürtajla sonlanan gebeliklerim oldu maalesef Aynı zamanda polikistik over var ve tedavi ile hamile kalabiliyorum. Kürtajlardan sonra pıhtılaşma testi yaptrdım benim de MTHFR ve pai 4G/5G yani heterozigot çıktı. Son gebeliğimde tedaviye ara verelim iki ay sonra aşılama yapalım dedik o arada hamile kalmışım hemen iğne ve aspirin başlamam gerekiyordu ama ben 7. Haftada başladım ve sağ salim bir oğlum daha oldu. Şu an tekrar hamileyim bı sefer öğrenir öğrenmez iğneye kese göründükten sonra da aspirin ve iğne şeklinde devam ediyorum. Şu an iyi gidiyor inşallah yine sağlıkla kucağımıza alırız. Bu arada folik asit metilfolat formda ve içinde b12 , d vitamini ve iyot olan bir folik asit verdi doktorumuz onu kullanıyorum. Bir de düşük önleyici olarak günde iki kere duphaston kullanıyorum

Canim çok gecmis olsun. Allah bağışlasın İnşallah hayırlısı ile sağlıcakla kucağımıza alırız
Folik asitin adı nedir bende bir arastırayım. İçinde iyot içermeside ilgimi çekti. Tirotit problemimde oldugu için. metil folatı 400 mg olarak mı kullanıyorsun? Bu gebelikte düşükle ilgili bir risk mi gördü kanama gibi yoksa geçmiş öyküye dayanarak önlem amaçlı mı?
Biraz benzer bir sürecimiz olmuş. Benimde bu 5.gebeliğim ama yaşayan çocuğum yok. 2 düşük 1 kürtaj 1 vajinal doğum öyküm var. Olumsuz deneyim fazla olunca önceki gebeliklerimden farklı hareket etmek istiyorum bu sefer.

kızlar beta hcg 1040 çıktı. 4+5 teyim. heyecanlıyım ama bir yandan da korkuyorum. allah isteyen herkese nasip etsin. inşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. hepimizin süreci kolaylıkla sağlıkla geçsin.

Korkmayın iyi düşünün stresten uzak durun sadece .Sağlıkla gelsin tüm bebekler inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…