Anne Grupları 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar korkudan hamileliğimin tadını çıkaramıyorum , 1 ekimde ilk muayene mi olacağım ama ya sağlıksız olursa hadi sağlıklı gebelik oldu doğumda bi sıkıntı olursa hadi doğurdum ya hasta doğarsa diye diye günlerimi geçiyorum çok fazla olumsuz doğum ve hamilelik süreci ile ilgili video izledim ondan sanırım günler geçmiyor aynı zamanda sigara içiyordum gebeliği önerir öğrenmez bıraktım onun sıkıntısıda var ne yapacağımı şaşırdım

Merhaba.doktorlar hafta hesabını son adet tarihinize Göre yapar.yani 8 ağustostan bu yana 5 hafta olmuş.ama ultrasonda kese ya da Bebek boyutuna göre haftayı hesapliyorlar 4 hafta çıkarsa endişelenmeyin geç döllenme oluyor.umarim açıklayıcı olmusumdur

Selam kızlar ilk bebeğimde 2014 Kasım annelerine yazardım ilk acemiligimde buranın bana çok faydası olmuştu. 2016da kızım oldu. Şimdi üçüncü bebegimi bekledigimi öğrendim. Aklıma geldi katılmak istedim çünkü her şeyi unutmuşum herkese güzel sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum

O anksiyete bende de var.4 ay önce bı gebeliğim daha olmuştu ve öğrenir öğrenmez sizin yasadiginiz endişeleri yaşadım ortada hiçbir şey yokken.ve sonuç bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.yani kötü düşünüp kötüyü cekmemek gerek üzerimize.biliyorum söylemesi çok kolay ama size iyi gelen uğraşlar bulun kendinize.ve düşünün ki hamile değilsiniz hayatınızın rutin akışına devam edin hicbirsey düşünmeyin.grlen Allah'tan geliyor sonucu değiştiremeyiz o yüzden stres yapmaya da gerek yok.akisina bırakın üç günlük dünya stres yapmaya üzülmeye değmez

Bende daha gidemedim ultrasona anlıyorum seni ama kötüyü düşünmek kötüyü getirir diye pozitife odakladım ben kendimi düşünmemeye çalışıyorum düşünsem bile güzel şeyler düşünüyorum kötü düşünmek strese girmek bataklık gibi çıkamıyosun işin içinden sana iyi gelen şeylere yönel kafanı dağıt canım böylesi senin içinde bebeyin içinde en iyisi olacak

Su akar yolunu bulur hiç endişe etmeyin keyfini çıkarın diyeceğim ama endişe anneliğin şanındandır. Bebek rahme düştüğü andan doğuma doğumdan okula gidene değin sürüyor ve bitmiyor:)

Doğru söylüyorsun keşke başarabilsem

Seninle günlerimizde aynı sende yurtdışındaydın beklemek çok zor

Evet canım ve burda eşimden başka kimsem yok ne aileden biri ne arkadaş falan zor gerçekten doktoru hastanesi de ayrı zor randevu almak en zoru hatta
Bende aynı , Allah yardımcımız olsun şu zorlu süreçi atlattıktan sonra arkadaşımız olacaktır evlatlarımız

7. Haftada duydum 8+3 üm bugün

Bende de benzer kaygılar var ama sakin kalmaya çabalıyorum daha çok olumlu yönleri düşünelim sağlıklı olarak dünyaya gelecekler inşallah

İSİM

SON ADET TARİHİ

denizzehra

14 Temmuz

bikonusalim

27 Temmuz

Life Lover

28 Temmuz

sultan 2121

28 Temmuz

aslanbaslan

29 Temmuz

gulberk22

29 Temmuz

lilamint

29 Temmuz

morganlafaye

30 Temmuz

mmrr8

1 Ağustos

Kediseversarisin

1 Ağustos

hazoo

2 Ağustos

solin47047

2 Ağustos

yesilinkizii

4 Ağustos

ayb00

4 Ağustos

glowworm7

5 Ağustos

dahacokerken

6 Ağustos

masal baran miran

7 Ağustos

cilekkokusu90

7 Ağustos

brkacsoru

8 Ağustos

yeslelma

9 Ağustos

Bayankusch

10 Ağustos

elephant11

10 Ağustos

civcivlerr

11 Ağustos

Malones

12 Ağustos

pamuksuzseker

13 Ağustos

Yaa sen harikasın

Sanırım herkeste aynı durum oluyor. Olumsuz düşünceler benim aklıma da hep geliyor. Vesvese yapıyoruz bence

canım bende de benzer hisler var ben de daha öncesinde sma testi yaptırmadım ben evlendiğimde henüz yapılmıyordu. sigara maalesef yoğun olmasa da ben de kullandım benim anladığım önemli olan bundan sonrası. inşallah bundan sonra beslenmemize dikkat edeceğiz, dua edeceğiz. canını sıkıp endişelenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…