- Konu Sahibi denizzehra
-
kızlar iki sorum var, son adet başlama günüm 8 ağustos. üstünden (34) gün geçti ama ilişkinin üstünden 18 gün geçti. eğer hamileysem (kan sonucunu bekliyorum) hamileliğimin kaçıncı haftasında oluyorum? kan tahlilinde hcg yüksek çıkarsa direkt kadın doğumdan randevu alacağım. başka yapmam gereken ne var? çok erken olduğu için çevreme de söylemedim yardım alamıyorum henüz o yüzden sizi darladım biraz endişe
Merhaba.doktorlar hafta hesabını son adet tarihinize Göre yapar.yani 8 ağustostan bu yana 5 hafta olmuş.ama ultrasonda kese ya da Bebek boyutuna göre haftayı hesapliyorlar 4 hafta çıkarsa endişelenmeyin geç döllenme oluyor.umarim açıklayıcı olmusumdurkızlar iki sorum var, son adet başlama günüm 8 ağustos. üstünden (34) gün geçti ama ilişkinin üstünden 18 gün geçti. eğer hamileysem (kan sonucunu bekliyorum) hamileliğimin kaçıncı haftasında oluyorum? kan tahlilinde hcg yüksek çıkarsa direkt kadın doğumdan randevu alacağım. başka yapmam gereken ne var? çok erken olduğu için çevreme de söylemedim yardım alamıyorum henüz o yüzden sizi darladım biraz endişeliyim
O anksiyete bende de var.4 ay önce bı gebeliğim daha olmuştu ve öğrenir öğrenmez sizin yasadiginiz endişeleri yaşadım ortada hiçbir şey yokken.ve sonuç bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.yani kötü düşünüp kötüyü cekmemek gerek üzerimize.biliyorum söylemesi çok kolay ama size iyi gelen uğraşlar bulun kendinize.ve düşünün ki hamile değilsiniz hayatınızın rutin akışına devam edin hicbirsey düşünmeyin.grlen Allah'tan geliyor sonucu değiştiremeyiz o yüzden stres yapmaya da gerek yok.akisina bırakın üç günlük dünya stres yapmaya üzülmeye değmezKızlar korkudan hamileliğimin tadını çıkaramıyorum , 1 ekimde ilk muayene mi olacağım ama ya sağlıksız olursa hadi sağlıklı gebelik oldu doğumda bi sıkıntı olursa hadi doğurdum ya hasta doğarsa diye diye günlerimi geçiyorum çok fazla olumsuz doğum ve hamilelik süreci ile ilgili video izledim ondan sanırım günler geçmiyor aynı zamanda sigara içiyordum gebeliği önerir öğrenmez bıraktım onun sıkıntısıda var ne yapacağımı şaşırdım
Bende daha gidemedim ultrasona anlıyorum seni ama kötüyü düşünmek kötüyü getirir diye pozitife odakladım ben kendimi düşünmemeye çalışıyorum düşünsem bile güzel şeyler düşünüyorum kötü düşünmek strese girmek bataklık gibi çıkamıyosun işin içinden sana iyi gelen şeylere yönel kafanı dağıt canım böylesi senin içinde bebeyin içinde en iyisi olacakKızlar korkudan hamileliğimin tadını çıkaramıyorum , 1 ekimde ilk muayene mi olacağım ama ya sağlıksız olursa hadi sağlıklı gebelik oldu doğumda bi sıkıntı olursa hadi doğurdum ya hasta doğarsa diye diye günlerimi geçiyorum çok fazla olumsuz doğum ve hamilelik süreci ile ilgili video izledim ondan sanırım günler geçmiyor aynı zamanda sigara içiyordum gebeliği önerir öğrenmez bıraktım onun sıkıntısıda var ne yapacağımı şaşırdım
Kızlar korkudan hamileliğimin tadını çıkaramıyorum , 1 ekimde ilk muayene mi olacağım ama ya sağlıksız olursa hadi sağlıklı gebelik oldu doğumda bi sıkıntı olursa hadi doğurdum ya hasta doğarsa diye diye günlerimi geçiyorum çok fazla olumsuz doğum ve hamilelik süreci ile ilgili video izledim ondan sanırım günler geçmiyor aynı zamanda sigara içiyordum gebeliği önerir öğrenmez bıraktım onun sıkıntısıda var ne yapacağımı şaşırdım
Doğru söylüyorsun keşke başarabilsemO anksiyete bende de var.4 ay önce bı gebeliğim daha olmuştu ve öğrenir öğrenmez sizin yasadiginiz endişeleri yaşadım ortada hiçbir şey yokken.ve sonuç bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.yani kötü düşünüp kötüyü cekmemek gerek üzerimize.biliyorum söylemesi çok kolay ama size iyi gelen uğraşlar bulun kendinize.ve düşünün ki hamile değilsiniz hayatınızın rutin akışına devam edin hicbirsey düşünmeyin.grlen Allah'tan geliyor sonucu değiştiremeyiz o yüzden stres yapmaya da gerek yok.akisina bırakın üç günlük dünya stres yapmaya üzülmeye değmez
Allah bütün annelerin yardımcısı olsunSu akar yolunu bulur hiç endişe etmeyin keyfini çıkarın diyeceğim ama endişe anneliğin şanındandır. Bebek rahme düştüğü andan doğuma doğumdan okula gidene değin sürüyor ve bitmiyor:)
Seninle günlerimizde aynı sende yurtdışındaydın beklemek çok zorBende daha gidemedim ultrasona anlıyorum seni ama kötüyü düşünmek kötüyü getirir diye pozitife odakladım ben kendimi düşünmemeye çalışıyorum düşünsem bile güzel şeyler düşünüyorum kötü düşünmek strese girmek bataklık gibi çıkamıyosun işin içinden sana iyi gelen şeylere yönel kafanı dağıt canım böylesi senin içinde bebeyin içinde en iyisi olacak
Evet canım ve burda eşimden başka kimsem yok ne aileden biri ne arkadaş falan zor gerçekten doktoru hastanesi de ayrı zor randevu almak en zoru hattaSeninle günlerimizde aynı sende yurtdışındaydın beklemek çok zor
Bende aynı , Allah yardımcımız olsun şu zorlu süreçi atlattıktan sonra arkadaşımız olacaktır evlatlarımızEvet canım ve burda eşimden başka kimsem yok ne aileden biri ne arkadaş falan zor gerçekten doktoru hastanesi de ayrı zor randevu almak en zoru hatta
7. Haftada duydum 8+3 üm bugünDuymadım. Kese ve yolk kesesi olusmus. Sağlıklı duruyor dedi .Ama embriyo çok küçük çok merak ediyorsan 1 hafta sonra gel dedi. Bana kalsa 10. Haftada gel bütün testlerini yapalım git gel yapma boşuna dedi. Baya rahat bir doktor benimkiKarnımdan baktı sadece.
Kaçıncı haftadasiniz?
Bende de benzer kaygılar var ama sakin kalmaya çabalıyorum daha çok olumlu yönleri düşünelimKızlar korkudan hamileliğimin tadını çıkaramıyorum , 1 ekimde ilk muayene mi olacağım ama ya sağlıksız olursa hadi sağlıklı gebelik oldu doğumda bi sıkıntı olursa hadi doğurdum ya hasta doğarsa diye diye günlerimi geçiyorum çok fazla olumsuz doğum ve hamilelik süreci ile ilgili video izledim ondan sanırım günler geçmiyor aynı zamanda sigara içiyordum gebeliği önerir öğrenmez bıraktım onun sıkıntısıda var ne yapacağımı şaşırdım
İSİM | SON ADET TARİHİ |
denizzehra | 14 Temmuz |
bikonusalim | 27 Temmuz |
Life Lover | 28 Temmuz |
sultan 2121 | 28 Temmuz |
aslanbaslan | 29 Temmuz |
gulberk22 | 29 Temmuz |
lilamint | 29 Temmuz |
morganlafaye | 30 Temmuz |
mmrr8 | 1 Ağustos |
Kediseversarisin | 1 Ağustos |
hazoo | 2 Ağustos |
solin47047 | 2 Ağustos |
yesilinkizii | 4 Ağustos |
ayb00 | 4 Ağustos |
glowworm7 | 5 Ağustos |
dahacokerken | 6 Ağustos |
masal baran miran | 7 Ağustos |
cilekkokusu90 | 7 Ağustos |
brkacsoru | 8 Ağustos |
yeslelma | 9 Ağustos |
Bayankusch | 10 Ağustos |
elephant11 | 10 Ağustos |
civcivlerr | 11 Ağustos |
Malones | 12 Ağustos |
pamuksuzseker | 13 Ağustos |
Yaa sen harikasın
İSİM
SON ADET TARİHİ
denizzehra
14 Temmuz
bikonusalim
27 Temmuz
Life Lover
28 Temmuz
sultan 2121
28 Temmuz
aslanbaslan
29 Temmuz
gulberk22
29 Temmuz
lilamint
29 Temmuz
morganlafaye
30 Temmuz
mmrr8
1 Ağustos
Kediseversarisin
1 Ağustos
hazoo
2 Ağustos
solin47047
2 Ağustos
yesilinkizii
4 Ağustos
ayb00
4 Ağustos
glowworm7
5 Ağustos
dahacokerken
6 Ağustos
masal baran miran
7 Ağustos
cilekkokusu90
7 Ağustos
brkacsoru
8 Ağustos
yeslelma
9 Ağustos
Bayankusch
10 Ağustos
elephant11
10 Ağustos
civcivlerr
11 Ağustos
Malones
12 Ağustos
pamuksuzseker
13 Ağustos
Sanırım herkeste aynı durum oluyor. Olumsuz düşünceler benim aklıma da hep geliyor. Vesvese yapıyoruz benceKızlar korkudan hamileliğimin tadını çıkaramıyorum , 1 ekimde ilk muayene mi olacağım ama ya sağlıksız olursa hadi sağlıklı gebelik oldu doğumda bi sıkıntı olursa hadi doğurdum ya hasta doğarsa diye diye günlerimi geçiyorum çok fazla olumsuz doğum ve hamilelik süreci ile ilgili video izledim ondan sanırım günler geçmiyor aynı zamanda sigara içiyordum gebeliği önerir öğrenmez bıraktım onun sıkıntısıda var ne yapacağımı şaşırdım
Yaaa beni de ekler misin Gizemli12345 sat 24 Temmuz
Yaaa beni de ekler misin Gizemli12345 sat 24 Temmuz
canım bende de benzer hisler var ben de daha öncesinde sma testi yaptırmadım ben evlendiğimde henüz yapılmıyordu. sigara maalesef yoğun olmasa da ben de kullandım benim anladığım önemli olan bundan sonrası. inşallah bundan sonra beslenmemize dikkat edeceğiz, dua edeceğiz. canını sıkıp endişelenme.Kızlar korkudan hamileliğimin tadını çıkaramıyorum , 1 ekimde ilk muayene mi olacağım ama ya sağlıksız olursa hadi sağlıklı gebelik oldu doğumda bi sıkıntı olursa hadi doğurdum ya hasta doğarsa diye diye günlerimi geçiyorum çok fazla olumsuz doğum ve hamilelik süreci ile ilgili video izledim ondan sanırım günler geçmiyor aynı zamanda sigara içiyordum gebeliği önerir öğrenmez bıraktım onun sıkıntısıda var ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?