- Konu Sahibi denizzehra
-
- #4.221
benim tsh 0 inmişti doktor gebelikte olabileceğini söyledi ilaç kullanmadımKızlar bir şey soracağım, tiroid ilacı kullananlar var diye biliyorum aramızda. Benim TSH değerim 2.97 idi yarım doz levotiron başladılar sonra 3.30'a çıktı tam levotirona geçildi. 1 ay da onu kullanmama rağmen hala 3.38 falan herhangi bir düşüş olmadı ama artmadı da. 2,5'in altında olması gerektiğini söyledi doktorum biraz endişe duyuyorum. Salı günü randevum var belki de 1 buçuk şeklinde almamı ister doktorum bu şekilde tiroidi ilaç kullanmasına rağmen düşmeyen var mı? Birkaç kez hamilelik yaşamış olanlar var belki tecrübe etmişlerdir
Hangi firmaydı :) bende sabırsızlıkla sonuç bekleyenlerdenim :)Yönetemedik dermişimSeni çok iyi anlıyorum canım, vereli 2 hafta oldu hala ortada sonuç yok gerilmeye başladım yavaştan açıkçası. Bol bol dua ve tevekkül… Şu anda başka bir şey gelmiyor elden. İçini ferah tut bişeycik çıkmaz Allah’ın izniyle
Şu an takvime göre 13+5teyim. Bu haftaya kadar çok şiddetliydi. Yavaş yavaş azalıyor gibi. En azından artık çocuklarımla oynayabiliyorum. 3-4 bardak su içebiliyorum. Ama evde yemek piştiği için 3 saattir baygın yatıyorum. Öyle dengesiz bir durumkimsenin bulantısında azalma olmadı ya olduysa kaçıncı haftadan azaldı benim gitgide şiddetlendi sabah kusmanın üstüne başıma bir ağrı artı sabahtandır zonkluyor 10. haftaya girdim umutla azalmasını bekliyorum
İzmir Alfa Genetik’e vermiştim doktorumun tavsiyesi üzerine… Epey de zaman geçti aslında ama hayırlısı deyip bekliyoruz. Sizin ne kadar oldu vereli?Hangi firmaydı :) bende sabırsızlıkla sonuç bekleyenlerdenim :)
Ayy bende bendee haziran annelerindeyim. Ama cok gaz hazımsızlık bende bulantı kusma yapıyor napmalıyım yaBen mide bulantımın daha çok midemde biriken gazdan olduğunu farkettim. Kusma esnasında farkettim ama çözüm bulamadım henüz
Siz neler yapıyorsunuz çözüm içinBen de aynısını yaşıyorum
Valla ben de yönetemiyorumYönetemedik dermişimSeni çok iyi anlıyorum canım, vereli 2 hafta oldu hala ortada sonuç yok gerilmeye başladım yavaştan açıkçası. Bol bol dua ve tevekkül… Şu anda başka bir şey gelmiyor elden. İçini ferah tut bişeycik çıkmaz Allah’ın izniyle
Benim de gittikçe şiddetlendi bugün artık yataktan çıkamaz oldum 11+1kimsenin bulantısında azalma olmadı ya olduysa kaçıncı haftadan azaldı benim gitgide şiddetlendi sabah kusmanın üstüne başıma bir ağrı artı sabahtandır zonkluyor 10. haftaya girdim umutla azalmasını bekliyorum
Korkmadan su içmeyi, canımın yemek çekmesini özledimŞu an takvime göre 13+5teyim. Bu haftaya kadar çok şiddetliydi. Yavaş yavaş azalıyor gibi. En azından artık çocuklarımla oynayabiliyorum. 3-4 bardak su içebiliyorum. Ama evde yemek piştiği için 3 saattir baygın yatıyorum. Öyle dengesiz bir durum
11+1deyim hiç çözüm bulamadımAyy bende bendee haziran annelerindeyim. Ama cok gaz hazımsızlık bende bulantı kusma yapıyor napmalıyım ya
Selamlar gebelik haftasını nasıl
hesaplıyoruz. İnternette hesaplama var oraya sat yazınca 12+6 diyor , üstünde 13 haftadasınız diyor hangisini baz alıyorum kafam karıştı benim
Amin inşallahValla ben de yönetemiyorumBu arada ben vereli daha 4 gün oldu ikisi haftasonu zaten Aaynen öyle, ben de öyle düşünüyorum. Sürekli dua ediyorum, Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize
Ben bir haftadır böyleydim gece öksürüğü vardı doğal yollarla asla geçmedi mecbur doktora gittim aksef antibiyotik ve parol verdi bir günde kestiBoğaz enfeksiyonu geçiriyorum ateşim yükselince parol alıyorum antibiyotik için cesaret edemedim henüz. Ne yapsam bilemedim şu üç ay da bitmedi bir türlü
Benim ilk 2 gebeliğime dayanarak tecrübe ettiğim 20.haftadan sonra azalıyor. Ama bu her bünye de farklıdırkimsenin bulantısında azalma olmadı ya olduysa kaçıncı haftadan azaldı benim gitgide şiddetlendi sabah kusmanın üstüne başıma bir ağrı artı sabahtandır zonkluyor 10. haftaya girdim umutla azalmasını bekliyorum
Hiç bir şey yapamıyorum her akşam yediğim yemek miktarını sorguluyorum acaba kaçırdım mı bu şişkinlik ne diyeSiz neler yapıyorsunuz çözüm içinçünkü bazen gerçekten çok zorlayıcı oluyor
Happy mom indirebilirsiniz.Selamlar gebelik haftasını nasıl
hesaplıyoruz. İnternette hesaplama var oraya sat yazınca 12+6 diyor , üstünde 13 haftadasınız diyor hangisini baz alıyorum kafam karıştı benim
Sizi yanlış yönlendirmiş olmayım ama ben grip olduğumda kuşburnu çayı iyi geldi bana sallama çay değil tomurcuklarını kaynatıp içmekBoğaz enfeksiyonu geçiriyorum ateşim yükselince parol alıyorum antibiyotik için cesaret edemedim henüz. Ne yapsam bilemedim şu üç ay da bitmedi bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?