- 10 Kasım 2024

- 3.718

- 21.571

- 223

- 30

- Konu Sahibi denizzehra
 - 

- #4.261

12.jaftada gördünüz demek maşallah,☺Kızlar ben öğrendim erkek resmen de gördükdenizzehra canım ekleyebilir misin acaba ismi de Alperen olacak inşallah 
Ya erkek olunca da sanırım bayağı netti çünkü direk gördük12.jaftada gördünüz demek maşallah,☺
Bende yarın gideceğim ama 11.hafta yarın bakalım bi yorumu olacak mı. sanmıyorum ama
Ben araştırdığım ve internetteki yorumlarda gördüğüm kadarıyla panaroma ve eurofins hata payı düşük olan firmalar. Ban panaromada yaptıracağım. Biri Fransa biri Abd firması.Günaydın arkadaşlar bana acil bir bilgi lazım. Doktorum 2 li test sonucumu pek beğenmedi emin olmal için fetal dna vericem. Çoğu kişi yaptırdı biliyorum . Bana genoks u önerdi ama yaptıranlar nereye yaptırayım bana bi acil döner misiniz lütfenn
evet bendede aynıydı yerleşme kanaması diyorlar ben progestan kullandım 2 hafta canım. bir hafta bir kullandım bıraktım hemen yine kanama oldu yine başladım bir hafta daha kullandım bıraktım sonra olmadı şükür. Doktor oalbiliyor böyle diyor ama takipli olmak lazım. Önemli olan Kese etrafında kanama olup olmadıgı.Kaç gün sürdü sizin benimde 4+5 im öğrendim sevinemeden başladı kahve rengi be kırmızı karışık oluyor ama rahimde kanama alanım yok anlamadım gitti sadece dupbaston kullanıyorum
Ben de öyleyim, bir de artık sabahlara da geçmeye başladı. Kahvaltı yaptım midem taş gibiHiç bir şey yapamıyorum her akşam yediğim yemek miktarını sorguluyorum acaba kaçırdım mı bu şişkinlik ne diye
Bende pantoya başladım sabah aç karna rahatladım bana hergün kullanabilirsin dedi şuanDoktor bana lansor yazdı sabah aç karnına bir tane. Bayağı rahatlatan bir ilaçmış. Yarın ilk kez başlayacağım tecrübelerimi yazarım. Ama doktor her zaman alma çok rahatsız oldugun zamanlarda al dedi. Dün kafayı yiyecektim
Gözünüz aydınnKızlar ben öğrendim erkek resmen de gördükdenizzehra canım ekleyebilir misin acaba ismi de Alperen olacak inşallah 
Çok teşekkür ederim. Çok güzel isim ama ben karar veremedim o yüzden kızım koydu :) Rabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallahGözünüz aydınnbenimde erkek olursa birini alperen düşünüyordum 
Merhaba ben intergene yaptırdım baya kapsamlı bakıyorlar 2 hafta önce 14.000 ödedik sonuçlar 7 iş gününde çıktı biz çok memnun kaldık evden gelip kan alıyorlar istanbuldaysanız yaptırdiğim merkezin telefon numarasini da paylasabilirim sizde bir gorusunNevagen intergen genoks firmalarına yaptıran var mı ? Yada kesin şuraya yaptır dediğiniz ?
Ayın kaçında verdiniz kaçında çıktı tam olarak? Bende oraya verdim inşallah bir an önce hayırlısıyla sonuç çıkarMerhaba ben intergene yaptırdım baya kapsamlı bakıyorlar 2 hafta önce 14.000 ödedik sonuçlar 7 iş gününde çıktı biz çok memnun kaldık evden gelip kan alıyorlar istanbuldaysanız yaptırdiğim merkezin telefon numarasini da paylasabilirim sizde bir gorusun
Adıyla bağışlasın inşallah sağlıkla gelsin Benimde oğlumun ismi AlperenÇok teşekkür ederim. Çok güzel isim ama ben karar veremedim o yüzden kızım koydu :) Rabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallah
21inde verdim 30unda cıktı Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin çok sükür benim sonuçlarım temiz çıktı firma cinsiyeti doktorumuza iletti onuda bugün doktora uğrayıp öğrenicez insallahAyın kaçında verdiniz kaçında çıktı tam olarak? Bende oraya verdim inşallah bir an önce hayırlısıyla sonuç çıkar
Aminn hepimizin evlatlarına Rabbim sağlık versin inşallahAdıyla bağışlasın inşallah sağlıkla gelsin Benimde oğlumun ismi Alperen
Aşırı hareketli aşırı yaramaz ama hamileyken belliydi karnımda dahi durmazdı halada aynı çok konuşkan insanlarla çok çabuk kaynaşır çok kolay iletişim kurar buyuk kuçuk herkesle konuşur..Aminn hepimizin evlatlarına Rabbim sağlık versin inşallahNasıl karakteri oğlunuzun acaba merak ettim 
Çok sevindim darısı bize inşallah güzel sonuçların :) ay çok heyecanlı bize de haber verin :) telefonda söylüyoruz cinsiyeti demişlerdi ama siz mi doktora söylemesini tercih ettiniz21inde verdim 30unda cıktı Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin çok sükür benim sonuçlarım temiz çıktı firma cinsiyeti doktorumuza iletti onuda bugün doktora uğrayıp öğrenicez insallah
Evet kağıda yazıp vermesini istedik kucuk bir kutlama yapicaz aramizda :)Çok sevindim darısı bize inşallah güzel sonuçların :) ay çok heyecanlı bize de haber verin :) telefonda söylüyoruz cinsiyeti demişlerdi ama siz mi doktora söylemesini tercih ettiniz
Bende istiyorum küçük bir kutlama :)Evet kağıda yazıp vermesini istedik kucuk bir kutlama yapicaz aramizda :)
Öğrenince yazıcam mutlaka sende öğrendiğinde yazarsin allah gönlümüze göre versin insallahBende istiyorum küçük bir kutlama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?