- 22 Eylül 2025
- 256
- 319
- 18
- 43
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #6.301
Tabiiki kizi erkegi olmazEvet erkek bebek bekliyoruz ama farkı olduğuna inanmıyorum,kucakta öyle seviliyor ki keratalar
AminTabiiki kizi erkegi olmazsaglikla gelsin insallah
Tabi ki var çok hem de ,siz hiç duymadınız mı çevrenizde ,11_13_13_14 lerde yanılma çok oluyor ,hatta renkli ayrıntılı olmadığı görülmeyen zamanda 28 hafta da değişen var,kuzenimin mesela 7-8sene önce renkkkiye.girmedi sadece klasik ultrason erkek bekliyorduk tüm hazırlıklar erkek inanın doğumda kız oldu,ben yanındaydım soook olmuştuk,gerçekten Kordon aradaymis iyi bir hastanede iyi bir ultrasonda değildi durumu zayıftı kizcagizin ,16_17 yi beklemekte fayda var,Merhaba arkadaşlar bana 13+3 de erkek dendi bebeğimin cinsiyetine çok da net konuştu doktor acaba kıza dönme olasılığı varmı ? Böyle birşey yaşayan oldumu aranızda?
İki üç gündür bende bu durumdan muzdaripim internette yoğurt muz falan yazıyor ama asla fayda etmedi dün akşam sade maden suyu denedim o baya rahatlattıMerhaba kızlar birşey sormak istiyorum. Akşamları yemekten sonra mide yanması sorunu yaşıyorum. Özellikle baharatlı salçalı bir şeyler yediysem. Üzerine birde uyumuşum uyanında midem sanki alev alıyordu. Hala daha geçmedi. Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz midenizi rahatlatmak için? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Teşekkür ederim mecbur beklicemTabi ki var çok hem de ,siz hiç duymadınız mı çevrenizde ,11_13_13_14 lerde yanılma çok oluyor ,hatta renkli ayrıntılı olmadığı görülmeyen zamanda 28 hafta da değişen var,kuzenimin mesela 7-8sene önce renkkkiye.girmedi sadece klasik ultrason erkek bekliyorduk tüm hazırlıklar erkek inanın doğumda kız oldu,ben yanındaydım soook olmuştuk,gerçekten Kordon aradaymis iyi bir hastanede iyi bir ultrasonda değildi durumu zayıftı kizcagizin ,16_17 yi beklemekte fayda var,
Benim ilk çocuğum ben de öyle yapıyorum henüz cinsiyetimiz de belli değil zaten, mavi pembe vs gibi keskin renkler yerine iki cinsiyetin de kullanabileceği desenler ve ara renkler tercih ediyorum(beyaz, krem, kahve, mint yeşili vs) zaten eminim cinsiyeti öğrenen akrabalar arkadaşlar vs ya pembe ya mavi klasik şeyler getirecekler :)İlk bebeğini bekleyip başka çocuk yapacak arkadaşlara şiddet ötesi alabildikleri kadar malzemeyi unisex alın,dünya masraf para,daha önce de konuşulmuştu,ben crocs terlik,eşofman altı,eşofman takımı ,araba beşik,puset,falan hep orta renkler almıştım iyi ki de yapmışım battaniye mesela,puset örtüsü ..
Bir de eskimiyorlar çocuklar çok çabuk büyüyor,atsan atilmiyor gerçekten sarsan satılmıyor,,birine versen kıymet bilmiyor,malesef eskini başına bela olanı vermişsin o seni kurtarmış oluyor,ben çok şey verdim,dağıttım ama bu beşik puset mama sandalyesi ,bebek arabası filan sardım sarmaladim sakliyordum ,Cook pahalı ürünler dedim ya 2.elden satarım,ya çok memnun olacak birine bulursam denk gelirse veririm ya da aha çocuklar büyüdü ilerde kendi cocukkarina kullanmaları için veririm ki benim hala beşiğin duruyor köy evine gottigimizde cocuklarimi uyutuyordumBenim ilk çocuğum ben de öyle yapıyorum henüz cinsiyetimiz de belli değil zaten, mavi pembe vs gibi keskin renkler yerine iki cinsiyetin de kullanabileceği desenler ve ara renkler tercih ediyorum(beyaz, krem, kahve, mint yeşili vs) zaten eminim cinsiyeti öğrenen akrabalar arkadaşlar vs ya pembe ya mavi klasik şeyler getirecekler :)
Benim de oluyor . Hamilelikten önce de mide problemim vardı şimdi iyice arttı. Doktora söyledim şurup verdi o rahatlatıyor başka türlü geçmiyor maalesefMerhaba kızlar birşey sormak istiyorum. Akşamları yemekten sonra mide yanması sorunu yaşıyorum. Özellikle baharatlı salçalı bir şeyler yediysem. Üzerine birde uyumuşum uyanında midem sanki alev alıyordu. Hala daha geçmedi. Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz midenizi rahatlatmak için? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Kesinlikle katılıyorum. Tulumlar tüm anne olacak kadınların gözdesi ama kullanışlı değil. Alt üst takımlar özellikle bilek kısımlarında lastik olanlar çok kullanışlı. Tulum sadece ayında giydirebilirken, alt üst lastikli takımlar bir kaç ay giydiriliyor. Uyandıklarında da yelek çok ihtiyaç.Arkadaşlar kıyafette de alt üst eşofman takımı ,pijama var ya onlardan alın,inanın en kullanışlı kız a da erkeğe de onlar,bu elbise etek evin içinde asla goydiripmiyor ,e.pek bir yere de uzakcikilmiyor bebekle öyle tertemiz kalıyor,ben dışarı gezme için bile eşofman tayt yakın mfilan güzelini alıyordum hem eve hem gezmeye,tulumda bebekler bacağını sürekli indirip sallayıp dueuyor ya ayakları takılıyor ayak kısmı çıkıyor içinden ayak tulumun bacak kısmına takılıyor,bilmem anlatabildim miuyaninca giydirmelik yelek kullanışlı,pamuklu yaz ilkbahar örgü kış için uyanınca yaşıyorlar çünkü illa üste bir şey gerek,bebe yağı masaj kremi yok pudra filan asla almayın derim inanılmaz kimyasal hepsi bebe yumuşatıcı filan ne gerek var ekstra kimyasala temiz içerik söylemine de inanmıyorum aklıma gelenler bunlar
yumuşatıcı özellikle ben tedaviye başladığımda dahi krem deodorant yumuşatıcı neredeyse sıfıra düşürmüştüm mecburdum kana karışan maddeler aklıma her türlü senaryo geliyordu.Şimdi de bebek için hangi deterjan alınır bilmiyorum hiç tecrübem yok yakın çevreme çok fazla sorup bilmiş akıllar almak istemiyorumArkadaşlar kıyafette de alt üst eşofman takımı ,pijama var ya onlardan alın,inanın en kullanışlı kız a da erkeğe de onlar,bu elbise etek evin içinde asla goydiripmiyor ,e.pek bir yere de cikilmiyor bebekle öyle tertemiz kalıyor,ben dışarı gezme için bile eşofman tayt yakın mfilan güzelini alıyordum hem eve hem gezmeye,tulumda bebekler bacağını sürekli indirip sallayıp dueuyor ya ayakları takılıyor ayak kısmı çıkıyor içinden ayak tulumun bacak kısmına takılıyor,bilmem anlatabildim miuyaninca giydirmelik yelek kullanışlı,pamuklu yaz ilkbahar örgü kış için uyanınca yaşıyorlar çünkü illa üste bir şey gerek,bebe yağı masaj kremi yok pudra filan asla almayın derim inanılmaz kimyasal hepsi bebe yumuşatıcı filan ne gerek var ekstra kimyasala temiz içerik söylemine de inanmıyorum aklıma gelenler bunlar
Deterfandan önce bebe sabunu var ya onu alın,sıvı ürün demek katı deterjanın bir işlemden daha geçirilerek sıvılaştırılmış halı demek,ben bilinmedik,dandik influencerler tanittiklari ürünlerin de asla doğal oldiguna inanmıyorum,koca.koca firmalar altından kalkamazken bunlar nasıl üretip satıyor,e bebekte satılan deterjanlar bebek rendelenmiş sabunlar var ya onlar güzel işte ,sampuanda kesinlikle Muslera,pahalı gelirse de seba Med,benim kızım inanılmaz alerjik, Dalin unibaby hep yara yapmıştı vücudunu doktor önerisi ile Muslera hiç kokusuz avakadolu bir deneyin yumusacik,seba Med ürünleri de gayet güzel alınabilir.gerisi hepsi para kazanmak için üretilen şeyler bebeklerde kreme yağa falan asla gerek yok,hepsi kimyasal hepsi işlem hele parfüm bebe kolonyasi bebeklerin kendi missss kokuları var zaten Allah vermişyumuşatıcı özellikle ben tedaviye başladığımda dahi krem deodorant yumuşatıcı neredeyse sıfıra düşürmüştüm mecburdum kana karışan maddeler aklıma her türlü senaryo geliyordu.Şimdi de bebek için hangi deterjan alınır bilmiyorum hiç tecrübem yok yakın çevreme çok fazla sorup bilmiş akıllar almak istemiyoruminternette gördüğüm hepsi siveno deterjanlar.Sizin önerebileceginiz varmı ?
Kız bebeklerde elbise zaten çocuğa eziyet emeklerken bebek eteğe takılıyor ,adimlayack elbiseye basıyor ,sırf millet şirin bulacak bizim.goz.zevkimize hitap edecek diye ,alt üst takımlarda nasıl rahat bebekler mis.gibiKesinlikle katılıyorum. Tulumlar tüm anne olacak kadınların gözdesi ama kullanışlı değil. Alt üst takımlar özellikle bilek kısımlarında lastik olanlar çok kullanışlı. Tulum sadece ayında giydirebilirken, alt üst lastikli takımlar bir kaç ay giydiriliyor. Uyandıklarında da yelek çok ihtiyaç.
Yaaa kesinlikle kisimin ilk 1-1,5 yaş elbiseleri hiç giyilmedi. Bir de her gelen bize ayakkabı hediye getirdi ama kızım yürümeye başladığında hiç birisi olmadı, ayaklar biraz tombiktiKız bebeklerde elbise zaten çocuğa eziyet emeklerken bebek eteğe takılıyor ,adimlayack elbiseye basıyor ,sırf millet şirin bulacak bizim.goz.zevkimize hitap edecek diye ,alt üst takımlarda nasıl rahat bebekler mis.gibi
Ayakkabı bana da geldi ve bizimde olmadı eneteresan ayakkabı alınacağına eşofman takımı şort takımı al çocuk giysin hediye diye ,battaniye getiren oldu sağ olsun var olsun ama ben yazlı kisli ince kalın aysrlamistim zaten bebek ne yapacak 6.7. battaniyeYaaa kesinlikle kisimin ilk 1-1,5 yaş elbiseleri hiç giyilmedi. Bir de her gelen bize ayakkabı hediye getirdi ama kızım yürümeye başladığında hiç birisi olmadı, ayaklar biraz tombikti
Ben 9-10 ay kadar e bebek'in kendi markası olan sıvı deterjanı, yumuşatıcıyı ve leke çıkarıcıyı kullandım. Memnun kaldım. Dalin granül matik sabun da iyi. Sonra Şok Bebeland'dan devam ettim. İşimi görüyor. Beyazlatmak için çamaşır sodası kullanıyorum. Deterjanları, temizlik ürünlerini vs. asla reklamlara kanıp kokulu, esanslı almıyorum.yumuşatıcı özellikle ben tedaviye başladığımda dahi krem deodorant yumuşatıcı neredeyse sıfıra düşürmüştüm mecburdum kana karışan maddeler aklıma her türlü senaryo geliyordu.Şimdi de bebek için hangi deterjan alınır bilmiyorum hiç tecrübem yok yakın çevreme çok fazla sorup bilmiş akıllar almak istemiyoruminternette gördüğüm hepsi siveno deterjanlar.Sizin önerebileceginiz varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?