• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım 🥰 benim de ikizlerim olucak inşallah 8+5 bizde
İnşallah🤲🏻 Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.bu lekelerden dolayı çok korkuyoruz 😢 kendi doktorum bi sorun yok demişti
Sorun yoksa neden bunları yaşıyoruz insan ister istemez endişe işinde.
Acildeki doktor öyle söyledi ama oda doğrumu bilmiyorum.Tuhaf sert bi mizaçla söyledi.

İnşallah🤲🏻 Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.bu lekelerden dolayı çok korkuyoruz 😢 kendi doktorum bi sorun yok demişti
Sorun yoksa neden bunları yaşıyoruz insan ister istemez endişe işinde.
Acildeki doktor öyle söyledi ama oda doğrumu bilmiyorum.Tuhaf sert bi mizaçla söyledi.
Korkmayın Allahın izniyle bir şey olmaz kanama alanları sık görülen bir şeymiş doktorum öyle söylemişti siz ne kadar rahat olursanız bebekler de o kadar rahat olur 🥹

Korkmayın Allahın izniyle bir şey olmaz kanama alanları sık görülen bir şeymiş doktorum öyle söylemişti siz ne kadar rahat olursanız bebekler de o kadar rahat olur 🥹
O kadar haklısınız ki 5 yıldan sonra ilk gebelik ve tüp bebek elimde değil aklım çıkıyor 😢
Evde kalp dinleme cihazı aldık artık korkudan.
Allah büyük inşallah bu günleri güzel atlatırız 🫶🏻🌸

Allahımmm inşallah darısı benim 3bc ve 3Ab me bunlar bana çok umut oluyor 🥹❤️🧿
Aaamiiinnnnn 😻😻😻 Rabbim tez vakitte senin bebişlere de rahmine tutunmayı nasip etsin 🫂 İlk transferim çok daha kaliteliydi ama olmadı, bu yavrularım 3 bc olunca biraz moralim bozulmuştu. Ama dedim ki Rabbim onlara can vermiş, 5. Güne kadar gelip dayanmışlar demek ki yaşama tutunmak istiyorlar. Transferden sonra hem psikolojik olarak rahatlattım kendimi. Doğum günümde transfer oldum, 2. Gün eşimle yemeğe çıktık, 3. Gün işe başladım hep hareket halindeydim ama nasibinde varsa her daim oluyor demek ki 🧿 konuşmak istediğin her zaman yazabilirsin süreç ile alakalı 🍀

Kızlar günaydın. Bugün 10 haftayı doldurdum. Yarın hastaneye kontrole gideceğim çok vaktim yok yapilacak testleri bugünden sağlık ocağına yaptırsam hazır olsa diyorum. Bu haftalarda doktorunuz hangi tahlilleri istedi sizden?

Eveet ben yeditepeyi de aradım ama geniş panel bakmıyorlar, cinsiyet bilgisi de yoktu yanlış hatırlamıyorsam, o yüzden fiyatı uygundu 9bin tl gibi bir fiyat verdiler.
Evet acıbademin kendisi de yapıyor, kendi genetik merkezi varmış. Acıbadem ataşehirde Genetik danışmanlık yapan bir hanımefendi var, kendisinden bilgi alıyorsunuz, en geniş kapsamlı olan tüm hastalıklara bakılan panel için 25bin tl fiyat söylediler ama indirim de yapıyoruz dediler henüz konuşmadım
25 bin çok fazla fiyat vermişler 🥲 ortalama 14 bin tl fiyat aldım ben genel olarak

Ataşehir genetik 14 bin tl dedi. Burada birkaç kişiden intergen diye bir firma duymuştum ama sanırım İstanbul’da değil o internette Ankara gözüküyor adresleri yine de arayacağım yanlış hatırlamıyorsam 11 bin gibi bi fiyatları vardı

Kızlar baktığınız takvim bu mu başka çocuklarınız vardı bakın bakalım ☺️ tabiki kız erkek hepsine şükür de hep meraktan yapıyoruz bunları 🤣🥲

Eklentiler

• IMG_1594.webp
    IMG_1594.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar baktığınız takvim bu mu başka çocuklarınız vardı bakın bakalım ☺️ tabiki kız erkek hepsine şükür de hep meraktan yapıyoruz bunları 🤣🥲
Rüyamda kız çocuğuda gördüm 2 dir erkek çocuguda görüyorum takvimdede kız çıkıyor erkek diye düşünüyor ve hissediyorum bakalım sağlıkla gelsinler de inşallah tüm kuzular

Merhaba canım ben geçen hafta intergen'e yaptırdım salı günü şuan sonuç bekliyorum ilgilerinden vs çok memnun kaldım İnşallah sonuclar da öyle olur :)
Merhaba intergen’den sonuçlarınız geldi mi? Bir de cinsiyeti size mi doktorunuza mı söyleyecekler :)

Aaamiiinnnnn 😻😻😻 Rabbim tez vakitte senin bebişlere de rahmine tutunmayı nasip etsin 🫂 İlk transferim çok daha kaliteliydi ama olmadı, bu yavrularım 3 bc olunca biraz moralim bozulmuştu. Ama dedim ki Rabbim onlara can vermiş, 5. Güne kadar gelip dayanmışlar demek ki yaşama tutunmak istiyorlar. Transferden sonra hem psikolojik olarak rahatlattım kendimi. Doğum günümde transfer oldum, 2. Gün eşimle yemeğe çıktık, 3. Gün işe başladım hep hareket halindeydim ama nasibinde varsa her daim oluyor demek ki 🧿 konuşmak istediğin her zaman yazabilirsin süreç ile alakalı 🍀
Gerçekten çok teşekkür ederim bana o kadar iyi geldi ki ilk transferim 5Bb idi bunlar 3Ab 3cb rabbim nasip edecekse olacak biliyorum ama bu insani duygular peşimizi bırakmıyor çok çabalıyoruz emek veriyoruz 1.5 yılda 20 kilo aldım 3 kere opu oldum bunlara yoruyorum yememi içmemi önerebileceğiniz birşey var mı şimdiden çok teşekkür ederim yavrularınızı sağlıkla sıhhatle büyütün onlara kavuşun inşallah 🙏 ❤️🧿

Canım benim lekelerim çok sık oluyor
Progestan iğne yaptırmazsam sık sık kahve lekeler yaşıyorum,çamur gibi.İkizlerde böyle bi durum yaşadın mı sen?
Birde dün acile gittik bebeğin biri biraz aşağı yerleşmiş bebeğin eşinde kanama olmuş ama kendiliğinden durmuş dedi.
O kadar korktuk ki.12.haftaya kadar her hamilelik risk bol bol istirahat dedi.
Ben de uzun süre progestan fitil kullanmıştım. Ama kanamam olmasa da kullanmamı istemişti doktor. Doktorların yaklaşımı farklı herhalde. Bir de ben transferden önce çalışmayı bıraktım. Tamamen dinlenmeye çekildim.

Ay en çok merak ettiğim bana keseye göre yorum yaptılar ilk kese yuvarlaktı kız dediler şimdi fasulye gibi oldu kese erkek diyorlar dedim bu işleri geçin erkek yılıymiş 2026 öyle diyorlar Çin takvimi de bana erkek diyor eşim eşimin ailesi de kız bebek istiyor annemler filan bende erkek hissediyorum çok güzel telaşlar bunlar ya ama insan meraktan çatlıyor geçen bende soracaktım hala öğrenen yok mu diye 😂
Ben de Çin takvimi kese şekli ve zibilyon tane her türlü saçma sapan testi erkek çıktı yarın da devlet hastanesine gideceğim kendi doktoruma randevum iki hafta sonra o kadar dayanamam inşallah yarınki görür çatlayacağım meraktan halbuki dördüncü çocuğum😁

Ebe olan bir arkadaşım prilam ı içmeden dene içmende bi sakınca yok ama dayanabiliyosan içme dedi içmeden yattım dün bugün çok kötüyüm🥲

Back
X