Hepsi var valla, iyi geliyomu gelmiyomu ondan da pek anlamadm ama iciyorum bi umut, hic kullanmadigim zamana gore bi tık daha iyi oluyo sanki, sindirim problemleri de cok bende ya midem agriyo midem sisiyo reflü fln oluyoÇok geçmiş olsun canım yaa benm bulantı gibi degl tiksinme ve iştah gidişi var bulantıdamn farklı. Peki prilam iyi geliyor mu
Hayırlı olsun benim de akıntım çok oldu su gibiydi ama sizin ki nasılKızlar selam ben Nisan annesi değilim ama Allah kısmet ederse mayıs annesi olacağım , bugün adet öncesi gibi kalın yoğun akıntım oldu bu normal mi başına gelen var mı adet olacağım diye korkuyorum gebelik testim pozitif kan vermedim yurtdışında yaşadığım için şimdilik istemediler
Benim bugün Kremsi kalındı aynı adet öncesi gibiHayırlı olsun benim de akıntım çok oldu su gibiydi ama sizin ki nasıl
Tüp bebek olduğu için hareketler kısıtlı sürekli yatıyoruz dinleniyoruz. İştahda yerinde sürekli acıkıyorum. Sigarayıda bırakınca boşluğa düştüm.
Bende var 7+5 deyim hala baş dönmesi halsizlikBaş dönmesi var mı arkadaşlar siz de
Bende baş dönmesi çok oluyorBaş dönmesi var mı arkadaşlar siz de
Bende şuan 7 haftalık hamileyim daha bugün gördüm merak etme görmemen normal6+2 ile kontrole gittik Bebek henüz yok sizler kaçıncı haftada gördünüz. Doktor henüz erken 10 gün sonra gel dedi ama sormak istedim
Bebek görünmüş müydü daha öncesindeBende şuan 7 haftalık hamileyim daha bugün gördüm merak etme görmemen normal
Hayır sadece keseyi gördükBebek görünmüş müydü daha öncesinde
Selamlar 6+1 ile ben de bugün gittim kese var ama bebeyi göremedik aynı şekilde. daha çok küçüklerdir diye düşünüyorum6+2 ile kontrole gittik Bebek henüz yok sizler kaçıncı haftada gördünüz. Doktor henüz erken 10 gün sonra gel dedi ama sormak istedim
Ayy teşekkür ederim Umut oldu benim icinHayır sadece keseyi gördük
İnşallah en kısa zamanda görürüz sizin sat ne zamanSelamlar 6+1 ile ben de bugün gittim kese var ama bebeyi göremedik aynı şekilde. daha çok küçüklerdir diye düşünüyorum
Bende var 7+5 deyim hala baş dönmesi halsizlik
Bende baş dönmesi çok oluyor
Hiç endişelenme bence bende 7. Haftada anca gördümSelamlar 6+1 ile ben de bugün gittim kese var ama bebeyi göremedik aynı şekilde. daha çok küçüklerdir diye düşünüyorum
Hemen hemen aynıyızBenim de ultrasona göre giidyorsa 9+1 sata göre 8+59 hafta diyelim artık kısadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?