Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 50,0%
  • erkek

OY: 3 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    6
Kızlar selam ben Nisan annesi değilim ama Allah kısmet ederse mayıs annesi olacağım , bugün adet öncesi gibi kalın yoğun akıntım oldu bu normal mi başına gelen var mı adet olacağım diye korkuyorum gebelik testim pozitif kan vermedim yurtdışında yaşadığım için şimdilik istemediler

Çok geçmiş olsun canım yaa benm bulantı gibi degl tiksinme ve iştah gidişi var bulantıdamn farklı. Peki prilam iyi geliyor mu
Hepsi var valla, iyi geliyomu gelmiyomu ondan da pek anlamadm ama iciyorum bi umut, hic kullanmadigim zamana gore bi tık daha iyi oluyo sanki, sindirim problemleri de cok bende ya midem agriyo midem sisiyo reflü fln oluyo

Hayırlı olsun benim de akıntım çok oldu su gibiydi ama sizin ki nasıl

Tüp bebek olduğu için hareketler kısıtlı sürekli yatıyoruz dinleniyoruz. İştahda yerinde sürekli acıkıyorum. Sigarayıda bırakınca boşluğa düştüm.

Aynen canım ben çalışıyorum ama oturarak hareketsiz. Opu zamanı bi şişmiştim sonra transfere kadar düzelmişti transferden sonrada ilk hafta aynı kilodaydım. Ama sonra öyle bir aldım ki sanki 1 günde şişeye başladım ve hala devam ediyor. 3 kilo aldım sigaradan başta tiksinmiştim de son zamanlarda o da geçti akşamları dayanamıyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar 8+5 ten selamlar nasıl gidiyor ben duygusal uykulu ve bazen uyandığımda her şey içimi bulandırıyor bazen rahat geçiriyorum en son 16 gün önce kontrole gitmişim artık vakit gelse de hayırlısıyla gitsem diyorum çünkü insan kaygılanıyor cidden bir şey var mı diye ama 12. Haftaya kadar beklemem lazım

Ben de bugün 8+4 Genel olarak belirtiler çok az, acıkınca biraz mide bulantısı o kadar. Ben de 11+4 teki randevumu bekliyorum merakla, her şey yolunda mı güzel güzel büyüyor mu bebeğim diye Bir de şu testlerimizi yaptıralım da içimiz rahat devam edelim inşallah ikinci trimestera

Bende 8+0 ım galiba yarın kontrolüm var inşallah bebeklerim benimledir. Kese için gittiğimizde tek görmüştük, kalp için gittiğimizde 2 ile karşılaştık O yüzden kontrole çağırdı.
Minik kalpler benimledir inşallah Haftabaşı 2 gün kahveni lekelenmem oldu o yüzden çok merak ediyorum ve korkuyorum

6+2 ile kontrole gittik Bebek henüz yok sizler kaçıncı haftada gördünüz. Doktor henüz erken 10 gün sonra gel dedi ama sormak istedim

Tansiyonuma baktırdım normal çıktı ama bugün sağlık ocağındaki hemşire tansiyon aleti almam gerektiğini söyledi.
Bi de sola donup biraz uzaninca da iyi geldi bana dün.
Sırt üstü yatmayı tavsiye etmiyorlar. özellikle aç, susuz veya yorgunken
Bende var 7+5 deyim hala baş dönmesi halsizlik

Bende baş dönmesi çok oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…