Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 50,0%
  • erkek

OY: 3 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    6
Ay ben de balıklama atlamayı öğrencem diye bilmeden günde 100 kere balıklama atlamışımdır, bir sürü midye yedim hatta. Bişey olmaz inş

Midesi bulanmayan hanımlar çok merak ediyorum benim gibi 4 kilo alan var mı? Bu kadar kısa sürede 5 aylık gözüküyorum
Benim de karnım aldı başını gitti hamile kalmadan önce spor diyet yapıyodum baya da bi kilo vermiştim bebeği öğrenince öyle bi acısını çıkardım ki doğum zamanı nasıl bişey olurum bilmem

Tüp bebek olduğu için hareketler kısıtlı sürekli yatıyoruz dinleniyoruz. İştahda yerinde sürekli acıkıyorum. Sigarayıda bırakınca boşluğa düştüm.

Çok geçmiş olsun canım yaa benm bulantı gibi degl tiksinme ve iştah gidişi var bulantıdamn farklı. Peki prilam iyi geliyor mu

Hamileliği ilk anlamam da baş dönmesiyle olmuştu o zaman tansiyonuma baktirmistim normal çıkmıştı. Sonra kendiliğinden geçti 1 hafta sonra. Bu hafta her gün yoktu ama ikinci kez tekrar döndü akşam. sol tarafa yatınca duş alınca iyi geldi biraz..yarın sağlık ocağına gideceğim hemşire bugün aradı tahlil için tansiyona da bakarım

Merhaba kızlar. Nereye yazacağımı bilemedim buraya yazıyorum. 8 haftalık hamileyim. Geçen hafta kalp atışını duyduk bebeğimin. Ama kanama odakları var kesenin etrafında dedi doktor. Progestan verdi. İlk 3 gün sabah akşam sonra günde 1 kez dedi. Kullanıyorum. Böyle bi durum yaşayan var mı? Korkmaya başladım ya. Hiç lekelenmem olmadı ara ara da sancım oluyor hala. Korkuyorum kızlar

Canım 7.haftada benim de kanama alanı vardı. Sabah 1 akşam 2 progestan kullandım. Çok şükür 2 hafta sonra geçti.

Bende 8 haftalığım lekelenmem oldu ama doktor baktı kanama alanı görmedi. Progestanı tüp bebek olduğumdan günde 4 adet kullanıyorum. Mümkünse dinlen uzan ayaklarının altına minder koy.

merhabalar öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla alırsın inşallah kucağınıza.. ben 12.haftamda kanama alanlarımdan dolayı düşük yapan biri olarak cevap vereyim kanaman olmadığı surece korkma kendini de korkutma sakinliğini Koru bebişin hisseder .. benim geçen hafta yine bir kanamam oldu progestani sabah akşam fitil olarak alıyorum ben daha etkili diye .. kanama varsa kork diyor doktorlarda hatta sürekli aktif kanamadan korkulur lekelenmede de degil ve ağır iş yapmamaya ayakta kalmamaya sürekli istirahat etmeye ozen goster bir bakmışsın kendiliğinden geçmiş gitmiş o kanama odakları da

Son düzenleme:
Canım 7.haftada benim de kanama alanı vardı. Sabah 1 akşam 2 progestan kullandım. Çok şükür 2 hafta sonra geçti.
Bana ilk 3 gün sabah akşam sonra günde 1 tane dedi ama ben de 2 tane mi kullansam ? Sizin de sancılarınız var mıydı ara ara geliyo. Bi de 2 tane biraz büyük kanama alanları dedi. Sizinki nasıldı? Umarım ben de 2. Hafta kontrolde iyi haber alırım

amin inşallah teşekkür ederim siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah umarım öyle olur hiç kanamam yok benim lekelenmem de yok ama sancılarım oluyo ara ara korkuyorum inşallah kontrolde kaybolmuş olurlar

hiç korkutma kendini inşallah hayırlı haberini de verirsin buraya geçmiş diye.. ama mutlaka dinlen ayakta kalma zaten doktorunda demiştir bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…