Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 60,0%
  • erkek

OY: 2 40,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Benim durumda sizle benzer bebek var ama küçük regle göre 9 gün bakalım hayırlısı diyorum artık belirsizlik daha kötü netleşsin istiyorum

bugün tam 9 oldum, benim de aynı duyduğum her koku yağlı yemek kokusu sigara kokusu eşimin kokusu her şey beni de rahatsız ediyor. kusmuyorum çok ama sürekli bi öğürme halindeyim. acıktığım zaman başım da dönüyor aynı senin gibi. gözüm dönüyor resmen. son 1 haftadır bu şekildeyim, 1 hafta daha böyle olup inşallah geçecek diyorum

Devam ediyormu peki lekelenmen

Doğum tarihiniz aynı görünüyor sizin sat nedir ve kalp atışını gördünüz mü

Benim tüp bebek aslında sat 17. Ama doktor kese gördüğünde sat 21 dedi. Kese için bugünlerde gitsem görme şansım var sanırım ama ben çarşamba günü progesteron iğne yazdırmaya gidicem o zaman duyarım inşallah.. sen duydun mu?

Ayy maşallah sizin az kalmış o zaman sürekli chatcpt ye soruyorum bulantı ne zaman geçecek diye 8 9 da pik yapıyormuş tekil gebelikte 12 de bitiyormuş, çoğul gebelikte 12 14 hafta arası bitiyormuş. Ben daha 8 bile olmadım gerçi doktor söylemişti sen bütün belirtileri ve riskleri ikiz olduğu için ×2 yaşayacaksın diye. Hayat enerjim hiç kalmadı. Ama bi taraftan da iyi ki belirtileri yaşıyorum sonuna kadar demekki bizimle kalmak için sürekli çabalıyolar

30-35 arası değişiyor ama eminim döllenme zamanından

Selam kızlar Allah nasip ederse bende nisanda inş 10. Hafta çağırdı şimdi doktor bide 12 de gel direk Fetal DNA yapalım dedi siz Fetal mi 2 Li test mi yaptıracaksınız

Allah yardımcın olsun canım. Ben de ikizlere hamileyim 8 haftama giriyorum hiç bulantım yok Bir iştahsızlık var özellikle de akşamları sabahları yiyorum ama akşamdan hiçbir şey yemiyorum yemek istemiyorum sizce normal mi

Ayy senin de Allah yardımcın olsun canım benim yani benim iştahım çok açık yemezsem daha kötü oluyorum. En başından tatlıdan tiksindim ağır geliyor yiyemiyorum. Ama bugün avokadodan tiksindim ki çok severdim her gün yerdim. Her hamilelik o kadar özel ve o kadar benzersiz ki belki 12 haftadan sonra senin de iştahın açılacak bilemezsin

Selam kızlar Allah nasip ederse bende nisanda inş 10. Hafta çağırdı şimdi doktor bide 12 de gel direk Fetal DNA yapalım dedi siz Fetal mi 2 Li test mi yaptıracaksınız
Ben ikisini de yaptırmayacağım canım ama bence ikisinden birini yaptırmak istiyorum diyorsan Fetal dna tabiki kesinlikle. İkili taramanın sonuç doğruluk oranları düşük Fetal dna en azından kesin sonuç veriyor.

Bende de peynir ve süte karşı bir mesafe gelişti

Sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah Sen kaç haftalıksin canım Ben 8e giricem doktor 1 ay sonra gel dedi için içimi yiyo korkuyorum Doktora giderken 10 - 11 haftalık olucam inşallah Testler hakkında ne düşünüyorsun ikili üçlü fetal yaptırmayı düşünüyomusun

Geceleri ben de rahat edemiyorum dün tuzlu ekşi bir şeyler yedim diye bazen de sırt üstü yattıysam dönmeye çalisirken uyanıyorum
Ben bu aralar nefes darlığı çekiyorum. Sırt üstü uyuyamıyorum hep yuz üstü uyuyorum. Sanırım hamile yastığı alicam haftaya. Erken belki ama rahat uyuyamıyorum. Sağa yatınca midem bulanıyor sola yatınca rahatım ama bir yerden sonra ağrı yapıyor. Ve hanımlar sizde de var mi bilmiyorum ama saçlarım cok cansız ve dökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…