- 3 Şubat 2025
- 900
- 1.160
- 28
- Konu Sahibi perdesizev
-
- #2.381
evet oralarda sabır gerekiyor ve bizdeki gibi ilerlemiyor. inşallah önümüzdeki yaz hem oraları hem de Canada’yı gezme planımız varAmerikadayım ben burada çok farklı sabırls bekliyorum kanama lekelenmem hiç olmadı yerleşme kanamasıda olmadı
ben de de olmadı canım. Merak etme bu haftaya kadar elle tutulur bir belirtim de olmadı bu hafta yavaştan başladı.Amerikadayım ben burada çok farklı sabırls bekliyorum kanama lekelenmem hiç olmadı yerleşme kanamasıda olmadı
Homozigot zaten daha tehlikeliymiş araştırmalarıma ve doktorların söylediğine göre Allah sonumuzu hayır etsin bakalım artık inşallahh sağlıklı olsunnlarÖykümüz benzer ben de kalp atışı durunca yaptırmıştım testi. Şuan 8+4 kalp atışı da gayet iyidi geçen haftaHangi doktor içinize sinerse onu dinleyin bence. Benim bir kaç tanesinde heterozigot gelmişti ama hafif düzeyde demişti. Umarım hiç sıkıntısız geçer hamileliklerimiz
Sizinde hayırlı olsun inşallahhh sağlıkla ilerlesinMerhaba, bende tüp bebek oldum. Hayırlı olsun bu aradaCorasprin ve oksapar beraber kullandım. Kalp atımını duyduktan sonra corasprini bıraktırdılar bana.
Hem bebek ama özellikle de anne sağlığı için tedbir amaçlı uygulama yapılıyorHomozigot zaten daha tehlikeliymiş araştırmalarıma ve doktorların söylediğine göre Allah sonumuzu hayır etsin bakalım artık inşallahh sağlıklı olsunnlarteşekkür ederim
Bu 4. Ncü tüp bebek gebeliğim. İlk ikisinde kullanmadım. Korona aşısıyla beraber pıhtılaşmam oldu. Son 2 tüp bebekte kullanmaya başladım.Sizinde hayırlı olsun inşallahhh sağlıkla ilerlesinpıhtılaşma bakılmışmıydı yoksa tüp bebekte genel mi başlattılar kan sulandırıcıları size. Bende tersim yaa siz kalp atışını duyunca bırakmışınız ben kalp atışını duyunca başladım aspirine oksaparı transferden beri kullanıyorum ama
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla hepimi kucağımıza alırızBu 4. Ncü tüp bebek gebeliğim. İlk ikisinde kullanmadım. Korona aşısıyla beraber pıhtılaşmam oldu. Son 2 tüp bebekte kullanmaya başladım.
Merhaba hayırlı uğurlu olsun öncelikle, benim de 4+2 de kesem göründü. Sonra 4+6 da 2. Kesem göründü yani normal benceHanımlar selamlar.. Bir süredir takip ediyorum sizleri.. Heyecanınız enerjiniz çok güzelsayenizde bende de heyecanlar oluşuyor
Ben bir şey sorcam ben şu an 6+2yim sanrm.. 4+2yken keseyi gördü doktor.. Bu normal mi? Sizlerin yazdıklarına bakıyorum da bnmki sanki erken görülmüş gibi.. Bana vajinal baktı doktor ultrasondan, bununla ilgili olabilir mi?
Merhaba yolk sac 5 haftadan önce oluşmaz diye biliyorum ben, gördüyse nasıl cihaz o şekilde gösterdi ki başka bi doktora da mı gitsen acabaHanımlar son regl tarihim 16 temmuz ovülasyon testi kullanarak hamile kalmıştım… Şöyle baştan anlatayım kafam allak bullak oldu biliyorum farklı doktorlar farklı cihazlar artık neyden ötürü bilemiyorum. Gebeliğimi ben 5 agustos beta hcg 41 ile öğrenmiştim çok başındayken. Her neyse sonra farklı hastanelerde kan verdim ettim biara lekelenmem oldu stresten kaynaklı olduğunu düşünüyorum 1 gece yattım hastane de kese de göründü karından progestona da başladım. Sonrasında özel de baktırdım ayın 29unda bir sonra ki kontrolüm bugün dü ama ben dayanamayıp kontrol günümü beklemeyip salı günü kese baktırmıştım o da 4+2 kese 12 mm dedi üzerinden 2-3 gün geçti bugün özeldeki kontrolüm de kese 12 mm 4+2 göründü yine yolk kesesi de oluşmuş doktor normalde daha artış beklerdim dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi şuan aşırı tedirginim 7 haftalık olması gerekmezmiydi sonuçta ovülasyon testi kullandım falan onu geçtim 2-3 günde kese de bir değişiklik olmazmıydı özel de daha yüksek diye çıkar ummuştum aşırı korkuyorum sürekli bir şeyler araştırmaktan düşünmeden edemiyorum yolunda gitmeyen bir şeyler mi var acaba lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var umarım yanlış biliyorumdur…
Merhaba hayırlı uğurlu olsun öncelikle, benim de 4+2 de kesem göründü. Sonra 4+6 da 2. Kesem göründü yani normal bence
Ya işte normalde 7 haftalık gebeyim regl tarihime göre son baktırdığım devlet ve özeldeki kafamı karıştırdı bir de tayin sürecimiz başladı şehir değiştireceğiz gerçekten stresten napıcağımı bilmiyorumMerhaba yolk sac 5 haftadan önce oluşmaz diye biliyorum ben, gördüyse nasıl cihaz o şekilde gösterdi ki başka bi doktora da mı gitsen acaba
Evet, her ne kadar kafam karışmış olsa da ben artık doktorun dediğini baz alıyorum. Demek ki SAT'ne göre hesaplanmıyor. Bir bilgin olursa benimle de paylaşır mısın canım? Ben de aynı şekilde...Tarihlerimiz hemen hemen aynı bende sat 9 Temmuz uygulamada 8+2 gösteriyor. dün doktor 6+2 dedi bende anlamadım inşallah düzene girer biran önce. Ona göre yapılacak testlerin haftaları önemli
Evet canım öyleymiş sürpriz oldu çokAnaaa ikiz mi sizinhayırlı olsun inşallah.. Sağlıkla kucağınıza alın
Tarihlerimiz yakın sizinle. Benim sat 15 temmuz geç döllenme olmadı eminim ovulasyon ile takip ettim ve şuan 7+2 deyim. 1 hafta eksi artı normal diyolar genelde ultrasonda ama sizin gösterilen hafta ile yolk sac uyumlu değil bi kere. Yani bi tutarsızlık var acaba geç döllenme mi oldu sizde yada regl döngü aralığınız nasıldıYa işte normalde 7 haftalık gebeyim regl tarihime göre son baktırdığım devlet ve özeldeki kafamı karıştırdı bir de tayin sürecimiz başladı şehir değiştireceğiz gerçekten stresten napıcağımı bilmiyorum
Mide bulantısı ve koku hassasiyetim inanılmaz yoğun benim. Her şeye öğürüyorum bütün kokular rahatsız ediyor hatta geçenlerde paylaştım eşimin kokusundan bile iğreniyorum aslında hiç kokmuyorduBenim de midem çok bulanıyor, hiç istifra etmedim ama edecek gibi refleksim oluyor arada. Başım da dönüyor. Vertigom da vardı eskiden, şimdi o da tetiklenmiş gibi, boynum kulaklarım da bir tuhaf, vertigo ilacını içemiyormuşum. Sizlerin midesi baş dönmesi nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?