Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 60,0%
  • erkek

OY: 2 40,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Selam kızlar, yeni yazabiliyorum ben de aranızdayım Mayıs 2024'ten sonra doğumum mart/nisan olabilir son adet tarihi 26 Haziran. Umarım hepiniz iyisinizdiiir. İlk kez anne olacaklar çok mu aramızda
Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benimde 13 Nisan ama Mart’ta da olabilir diye 2 grubu takip ediyorum ama burda daha aktifim. Haftalarımız daha yakın diye. Ben ilk kez anne olacağım

Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benimde 13 Nisan ama Mart’ta da olabilir diye 2 grubu takip ediyorum ama burda daha aktifim. Haftalarımız daha yakın diye. Ben ilk kez anne olacağım
İnşallah sen de kucağına alırsın sağlıcakla, çok teşekkür ederim evet ben de iki grubu da takipteyim yeni yazabildim birçok konuşmayı kaçırdım maalesef

İnşallah sen de kucağına alırsın sağlıcakla, çok teşekkür ederim evet ben de iki grubu da takipteyim yeni yazabildim birçok konuşmayı kaçırdım maalesef
bundan sonrası eğlenceli döneme geçiyoruz inşallah. Cinsiyetler vs. Sağlıklı olsunlarda birbirimize güzel haberler verelim

Kızlar göğüs şişkinliğim dışında herhangi bir belirtim kalmadı. Bebeğin kalp atışını da duymamıştım. Sürekli endişeleniyorum.

Kızlar 6+3 kese boyu 19 mm embriyo gözükmüyor benim ilk hamileliğimde 18 mm iken kalp atışını duymuştum sizler kese boyu kaçken gördünüz hatırlıyor musunuz erken mi daha çok korkuyorumm

Selam kızlar, yeni yazabiliyorum ben de aranızdayım Mayıs 2024'ten sonra doğumum mart/nisan olabilir son adet tarihi 26 Haziran. Umarım hepiniz iyisinizdiiir. İlk kez anne olacaklar çok mu aramızda

Sağlıkla kucağınıza alın Benim ilk hamileliğim. Bir sürpriz olmazsa nisan ortası gibi görünüyor doğum

ben de öyle düşünüyorum sağlıcakla gelsinler inşallah minnoşlarımız

Tatlı meyve değil daha çok eşkimsi olan meyveler değil mi?
Benimde tiksinti bulantı çok var ama yemesem vicdan yapıyorum. Zorla yiyorum

bundan sonrası eğlenceli döneme geçiyoruz inşallah. Cinsiyetler vs. Sağlıklı olsunlarda birbirimize güzel haberler verelim
Kuzum merhaba senin de vücudunda dalgalanmalar oluyor mu ısında günlerce Alev Alevdim gerçi burada aşırı sıcaktı iki gündür hafifledi vücut ısım 2-3 derece düştü gibi. Senin nasıl ısında da dalgalanmalar oluyor mu hissediyor musun

Kızlar bakar mısınızzz şimdi pazartesi kalp atışı için randevum var. 7+2 olucak allahım izniyle doktora neler sormam gerekiyor yani kalp atışını duyup çıktınız mı direk aklıma gelmiyor şuan hiçbir şey siz neler sordunuz doktorlarınıza?

Benim sormama gerek kalmadan her şeyi söylemişti kendine ait ilişki yasağı vesaire bunları sorabilirsin

Sen sorma doktor söylesin Henüz minik. Doktor belirgin şekilde gördüğü şeyleri söylüyor zaten.

Ay kıyamam aynı durumdayım daha hamile kalmadan hemen önce bayılarak aldığım parfümün kokusundan miden bulandı. Sadece kokular değil, bazı gördüğüm şeyler de midemi bulandırıyor. Ben kusmadım ama aynı şekilde öğürüyorum ve kussam rahatlıcam gibi oluyor. Ve vertigo olduğuna emin oldum göz hareketi yapınca bile başım dönüyor. Bugün yerimden kalkamadım. Napcaz böyle bilmiyorum. Umarım geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…