Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 60,0%
  • erkek

OY: 2 40,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Sende var mı Bebiş benim ki çok küçük korkuyorum inşallah tutunur
Evet ben de sonraki ay gebe kaldım ama gruba kimseye yazmayınca haber verememiştim 8+4 beniim de. Merak etme hemen büyüyorlar annesi hiç stres yapma hazır belirtin yok beslenmene dikkat et kafein bu ara tüketme bol da su iç

Evet ben de sonraki ay gebe kaldım ama gruba kimseye yazmayınca haber verememiştim 8+4 beniim de. Merak etme hemen büyüyorlar annesi hiç stres yapma hazır belirtin yok beslenmene dikkat et kafein bu ara tüketme bol da su iç
Ben o ay olmayınca buradan uzaklaştım hiç girmedim yumurtlama testi yapmadım kafamdan attım baktım hamileyim hiç kahve içmedim öğrendiğimden beri sabırsızla doktor kontrolünü bekliyorum

Ben o ay olmayınca buradan uzaklaştım hiç girmedim yumurtlama testi yapmadım kafamdan attım baktım hamileyim hiç kahve içmedim öğrendiğimden beri sabırsızla doktor kontrolünü bekliyorum
Ben de tatil hazırlığı yapıyordum o yüzden aklıma bile gelmedi gitmeden 2 gün önce öğrendim. Olmasada rahat bir tatil ve yaz yaparım kafasındaydım açıkçası. Ovü takibi yapıyordum stres yapmayayım emin olayım o günden diye onun dışında cidden olmasada sıkıntı yok dedim doktor ağrın sızın kanaman yoksa biraz geç gidebilirsin kalp atışını da duyarsın. Benim kalp atışını erkenden öğrenip kan sulandırıcı başlamam gerekiyordu o yüzden çok sık gittim. Yurt dışındaydın değil mi?

Selam sadece oksapar. Pıhtılaşmam hafif düzeyde olduğu için gerek duymadı galiba. İğne yerine keşke hap olsaydı
Benimde sadece oksapar da 7.haftDayım 1 kalp durması sebebiyle kürtajım var ocak ayında aşılamayla olmuştu, buda tüp bebek :) bir doktorum yeter dedi sadece iğne , tüp bebek doktorum da prof. Kullancaksan ikisini birlikte kullan aspirinle oksapar kombine kullanılır dedi. Kafam allak bullak oldu iki gündür coraspin de içiyorum kafama göre valla. İçmesem korkuyorum bişey olur diyeyetmez gibi, içsem kanama yapar diye korkuyorum iyice şaşırdım ondan sorayım dedimm

Evett yurtdışındayım türkiyede olsa en azından kese görmeye giderdim burada henüz gitmedim doktora bildirdim telefonla görüştük pazartesi tekrar telefonla arayacak sonra kontrole çağırır sanırım burada bir sürü soru soruyorlar öncesinde onun için görüştüm gebe kaydımı yaptırdım

Merhaba, bende tüp bebek oldum. Hayırlı olsun bu arada Corasprin ve oksapar beraber kullandım. Kalp atımını duyduktan sonra corasprini bıraktırdılar bana.

Pai 4/g 4/g homozigot
Mthfrc677t heterozigot geldi benim
Öykümüz benzer ben de kalp atışı durunca yaptırmıştım testi. Şuan 8+4 kalp atışı da gayet iyidi geçen hafta Hangi doktor içinize sinerse onu dinleyin bence. Benim bir kaç tanesinde heterozigot gelmişti ama hafif düzeyde demişti. Umarım hiç sıkıntısız geçer hamileliklerimiz

Güzel haberlerini bekliyoruz hangi ülkedesin bilmiyorum ama sağlık sistemi her yerde farklı ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…