Benimde ya hatta bacak ile bel bölgem bir anda tutuluyor kalkarken zor kalkıyorum kengi mi neymiş galibaKizlar bel ve sirt agrisi yasayan var mi? Baya belim ve sirtim agriyo benim
Kese boyunuz kaç acaba biliyor musunuzSelamlar 6+1 ile ben de bugün gittim kese var ama bebeyi göremedik aynı şekilde. daha çok küçüklerdir diye düşünüyorum
Kese boyu kaç biliyor musunuz6+2 ile kontrole gittik Bebek henüz yok sizler kaçıncı haftada gördünüz. Doktor henüz erken 10 gün sonra gel dedi ama sormak istedim
Kaçıncı haftadasın benim başlarda bel ağrısı oluyodu şimdi tek belirti halsizlik çok var bide ara ara bulantı sadeceKizlar bel ve sirt agrisi yasayan var mi? Baya belim ve sirtim agriyo benim
Tek tarafli mi sizinki?Benimde ya hatta bacak ile bel bölgem bir anda tutuluyor kalkarken zor kalkıyorum kengi mi neymiş galiba
8+5 bnm suan, senn kac?Kaçıncı haftadasın benim başlarda bel ağrısı oluyodu şimdi tek belirti halsizlik çok var bide ara ara bulantı sadece
Evet canım amin inşallahEvet benim kurmuş olduğum başlıkta dimiçok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sende var mı BebişEvet canım amin inşallahçok sevindim
Evet ben de sonraki ay gebe kaldım ama gruba kimseye yazmayınca haber verememiştimSende var mı Bebişbenim ki çok küçük korkuyorum inşallah tutunur
selaam:) Sadece oksapar mı kulanıyorsunuzz yanında aspirin lemi yoksa ?merhaba, pıhtılaşma testi yaptırdınız mı? Benim de ilk gebeliğimde kalp atışı durdu ikinci gebeliğimde oksapar başlattı doktor
Selamselaam:) Sadece oksapar mı kulanıyorsunuzz yanında aspirin lemi yoksa ?
Ben o ay olmayınca buradan uzaklaştım hiç girmedim yumurtlama testi yapmadım kafamdan attım baktım hamileyimEvet ben de sonraki ay gebe kaldım ama gruba kimseye yazmayınca haber verememiştim8+4 beniim de. Merak etme hemen büyüyorlar annesi hiç stres yapma hazır belirtin yok beslenmene dikkat et kafein bu ara tüketme bol da su iç
Ben de tatil hazırlığı yapıyordum o yüzden aklıma bile gelmedi gitmeden 2 gün önce öğrendim. Olmasada rahat bir tatil ve yaz yaparım kafasındaydım açıkçası. Ovü takibi yapıyordum stres yapmayayım emin olayım o günden diye onun dışında cidden olmasada sıkıntı yok dedimBen o ay olmayınca buradan uzaklaştım hiç girmedim yumurtlama testi yapmadım kafamdan attım baktım hamileyimhiç kahve içmedim öğrendiğimden beri sabırsızla doktor kontrolünü bekliyorum
7Tek tarafli mi sizinki?
8+5 bnm suan, senn kac?
Benimde sadece oksapar da 7.haftDayım 1 kalp durması sebebiyle kürtajım var ocak ayında aşılamayla olmuştu, buda tüp bebek :) bir doktorum yeter dedi sadece iğne , tüp bebek doktorum da prof. Kullancaksan ikisini birlikte kullan aspirinle oksapar kombine kullanılır dedi. Kafam allak bullak oldu iki gündür coraspin de içiyorum kafama göre valla. İçmesem korkuyorum bişey olur diyeyetmez gibi, içsem kanama yapar diye korkuyorum iyice şaşırdım ondan sorayım dedimmSelamsadece oksapar. Pıhtılaşmam hafif düzeyde olduğu için gerek duymadı galiba. İğne yerine keşke hap olsaydı
Pai 4/g 4/g homozigotSelamsadece oksapar. Pıhtılaşmam hafif düzeyde olduğu için gerek duymadı galiba. İğne yerine keşke hap olsaydı
Evett yurtdışındayım türkiyede olsa en azından kese görmeye giderdim burada henüz gitmedim doktora bildirdim telefonla görüştük pazartesi tekrar telefonla arayacak sonra kontrole çağırır sanırım burada bir sürü soru soruyorlar öncesinde onun için görüştüm gebe kaydımı yaptırdımBen de tatil hazırlığı yapıyordum o yüzden aklıma bile gelmedi gitmeden 2 gün önce öğrendim. Olmasada rahat bir tatil ve yaz yaparım kafasındaydım açıkçası. Ovü takibi yapıyordum stres yapmayayım emin olayım o günden diye onun dışında cidden olmasada sıkıntı yok dedimdoktor ağrın sızın kanaman yoksa biraz geç gidebilirsin kalp atışını da duyarsın. Benim kalp atışını erkenden öğrenip kan sulandırıcı başlamam gerekiyordu o yüzden çok sık gittim. Yurt dışındaydın değil mi?
Merhaba, bende tüp bebek oldum. Hayırlı olsun bu aradaBenimde sadece oksapar da 7.haftDayım 1 kalp durması sebebiyle kürtajım var ocak ayında aşılamayla olmuştu, buda tüp bebek :) bir doktorum yeter dedi sadece iğne , tüp bebek doktorum da prof. Kullancaksan ikisini birlikte kullan aspirinle oksapar kombine kullanılır dedi. Kafam allak bullak oldu iki gündür coraspin de içiyorum kafama göre valla. İçmesem korkuyorum bişey olur diyeyetmez gibi, içsem kanama yapar diye korkuyorum iyice şaşırdım ondan sorayım dedimm
Benimde sadece oksapar da 7.haftDayım 1 kalp durması sebebiyle kürtajım var ocak ayında aşılamayla olmuştu, buda tüp bebek :) bir doktorum yeter dedi sadece iğne , tüp bebek doktorum da prof. Kullancaksan ikisini birlikte kullan aspirinle oksapar kombine kullanılır dedi. Kafam allak bullak oldu iki gündür coraspin de içiyorum kafama göre valla. İçmesem korkuyorum bişey olur diyeyetmez gibi, içsem kanama yapar diye korkuyorum iyice şaşırdım ondan sorayım dedimm
Öykümüz benzer ben de kalp atışı durunca yaptırmıştım testi. Şuan 8+4 kalp atışı da gayet iyidi geçen haftaPai 4/g 4/g homozigot
Mthfrc677t heterozigot geldi benim
Güzel haberlerini bekliyoruzEvett yurtdışındayım türkiyede olsa en azından kese görmeye giderdim burada henüz gitmedim doktora bildirdim telefonla görüştük pazartesi tekrar telefonla arayacak sonra kontrole çağırır sanırım burada bir sürü soru soruyorlar öncesinde onun için görüştüm gebe kaydımı yaptırdım
Amerikadayım ben burada çok farklı sabırls bekliyorum kanama lekelenmem hiç olmadı yerleşme kanamasıda olmadıGüzel haberlerini bekliyoruzhangi ülkedesin bilmiyorum ama sağlık sistemi her yerde farklı ilerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?