Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 60,0%
  • erkek

OY: 2 40,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Canım benim de Sat: 8 temmuz ve PCOS başlangıcıydım döngüm 40 gündü ben de ona göre yumurtlama tarihimi hesaplayarak hamile kalmıştım. Ama doktorlar 6+2 diyor. 6 hafta geriye gittiğimde o tarihlerde bebek denemesi bile yapmamıştık. Yani diyeceğim olabiliyor galiba böyle şeyler.

Merhaba kuzucum, hiç bakmadım ama hava sıcakken battaniye alıp tireyerek üşüdüğüm oldu. Şuan serin burda hava yağmurlu, ölçmedim hiç. Ama dur ölçüp yazayım 36.7 şuan. Hava değişimi olmuştur sende. Doktora gittin mi oraya gidince?

Hayırr kontrolümün bir daha 1 ay sonra olduugnu söylemişti Sakarya'da doktorum. Ama sabredemyorum kızzz .. ateş dil altı mı benm de dil altı sbah 36 7 smdı 37 cktıı ama kolaltı 36.4 ckınca tribe girdim

Ayy cidden ben öyle mıy mıy hamilelerden olmicam diyordum büyük konuştum herhalde. Bu arada tansiyon da olabilir gün içinde bikaç kez ölçün belki düşüyor farkında olmadan o da ani baş dönmesi ve mide bulantısı yapar. Allah bir an önce ilk trimester ı sorunsuz sıkıntısız tamamlamayı nasip etsin cümleten

Hayırr kontrolümün bir daha 1 ay sonra olduugnu söylemişti Sakarya'da doktorum. Ama sabredemyorum kızzz .. ateş dil altı mı benm de dil altı sbah 36 7 smdı 37 cktıı ama kolaltı 36.4 ckınca tribe girdim
Dil altı baktım canım. Demek ki sabah daha düşük ama benim ateşim hemen düştü ya gebelikten sonra uzun düre yüksek olmadı gerçi ölçmedim de ama arada bakmıştım düşüktü. Benim cuma kontrolüm var tiroitten dolayı gidecem. 2 hafta bile çok geldi bana

Son düzenleme:
Sorma bir de eşimin yanında doktor bir ay sonra deyince erkekleri bilirsin bizim gibi değiller Bana da bir bahane bulur musun kızzz gideyim. Hala doktor arayışı içindeyim biri ilçe dışı biri bulunduğum ilçede ssvd yapıyor Çok iyi bir doktor diyorlar ama maalesef sezaryen ameliyatta ikizlerin annesi ölmüş. Diğeri de devlet Hastanesi'nde takip ettiğim kendisinin de beni takip ettiği ve aynı zamanda ınstagram'dan mesajlaştığımız çok tatlı bir doktor. Bekliyorum mutlaka dedi hamileliğimi öğrenince ssvd yapıyor mu bilmiyorum. Hadi diyorum 3 hafta değil iki hafta sonra gitsem yine de uzun geliyor. Devlet hastanesi'nden randevu bakayım diyorum asla ama asla yok şaka gbi

ahahhah deli ya kendimi iyi hissetmiyorum bir kontrole mi gitsek de
Doktor konusunu iyi düşün taşın olmadı hepsiyle görüşmeye git. Ssvd için şartlar ne inan bilmiyorum. Ama sağlıklı olan hangisi ise ikiniz için onu seç. Riske girmezdim ben şahsen. Öngürülebilir bir şey değil sonuçta. Bebek nasıl geleceğini kendi seçermiş. Ben paket aldım 12 muayene ve tüm testler her şey dahil o yüzden 3 haftada bir bile gidebilirim

Ay bu arada diğer doktor devlet Hastanesi'nde degil şu an oradan ayrıldı onun bulunduğu da ilçe dışı Cherie
Doktor çok önemli evet ama yakın olması çalıştığı hastanenin koşulları yeterli mi o da önemli. Benim her türlü içime sindi doktor ve hastane. Evime arabayla 2-3 dk sürüyor ve çok kapsamlı bir hastane. Hepsini bir arada düşün yani kuzum. İçine sinenle devam et.

Merhaba bende 8 i bitirdim ikizlere hamileyim. Benimde bulantım olmadı çok şükür. Bazen sürekli açım bazen hissetmiyorum açlık kavramı biraz değişken galiba.

Ayy evet yaaaaa ben de istemiyordum ama öyle oldum galiba, tamam çok teşekkür ederim arada bir ölçeyim. Evet amiiinn hepimiz şu baş dönmeli, mide bulantılı dönemleri hızlıca atlatalımm

Endokrine gidip ilaç başladınız mı ilk 3 ay 2.5 altı istiyolar tsh değerini bende ilaç kullanıyorum sormak istedim. Henüz bende göremedim haftaya cuma gideceğim çok stres yapıyorum fazladan midem bulanıyor

Kuzu burası Mardin. İyi bir hastane bulmak çok güç cokkkk. Sakarya'da olsam kızımdaki druma gdecektm evimin orda hepsi bir arada asla yok desem burada

kızlar Fetal dna ile detaylı ultrason arasındaki fark ne peki ? Yani Fetal dna da down sendromu için yapılmıyor mu ona bakmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…