- 28 Şubat 2025
- 100
- 53
- 13
- 30
- Konu Sahibi perdesizev
-
- #2.441
Canım benim de Sat: 8 temmuz ve PCOS başlangıcıydım döngüm 40 gündü ben de ona göre yumurtlama tarihimi hesaplayarak hamile kalmıştım. Ama doktorlar 6+2 diyor. 6 hafta geriye gittiğimde o tarihlerde bebek denemesi bile yapmamıştık. Yani diyeceğim olabiliyor galiba böyle şeyler.Hanımlar son regl tarihim 16 temmuz ovülasyon testi kullanarak hamile kalmıştım… Şöyle baştan anlatayım kafam allak bullak oldu biliyorum farklı doktorlar farklı cihazlar artık neyden ötürü bilemiyorum. Gebeliğimi ben 5 agustos beta hcg 41 ile öğrenmiştim çok başındayken. Her neyse sonra farklı hastanelerde kan verdim ettim biara lekelenmem oldu stresten kaynaklı olduğunu düşünüyorum 1 gece yattım hastane de kese de göründü karından progestona da başladım. Sonrasında özel de baktırdım ayın 29unda bir sonra ki kontrolüm bugün dü ama ben dayanamayıp kontrol günümü beklemeyip salı günü kese baktırmıştım o da 4+2 kese 12 mm dedi üzerinden 2-3 gün geçti bugün özeldeki kontrolüm de kese 12 mm 4+2 göründü yine yolk kesesi de oluşmuş doktor normalde daha artış beklerdim dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi şuan aşırı tedirginim 7 haftalık olması gerekmezmiydi sonuçta ovülasyon testi kullandım falan onu geçtim 2-3 günde kese de bir değişiklik olmazmıydı özel de daha yüksek diye çıkar ummuştum aşırı korkuyorum sürekli bir şeyler araştırmaktan düşünmeden edemiyorum yolunda gitmeyen bir şeyler mi var acaba lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var umarım yanlış biliyorumdur…
Benim sormama gerek kalmadan her şeyi söylemişti kendine ait ilişki yasağı vesaire bunları sorabilirsin
Tamam canlar çok teşekkürlerSen sorma doktor söylesinHenüz minik. Doktor belirgin şekilde gördüğü şeyleri söylüyor zaten.
Merhaba kuzucum, hiç bakmadım ama hava sıcakken battaniye alıp tireyerek üşüdüğüm oldu. Şuan serin burda hava yağmurlu, ölçmedim hiç. Ama dur ölçüp yazayım 36.7 şuan. Hava değişimi olmuştur sende. Doktora gittin mi oraya gidince?Kuzum merhaba senin de vücudunda dalgalanmalar oluyor mu ısında günlerce Alev Alevdim gerçi burada aşırı sıcaktı iki gündür hafifledi vücut ısım 2-3 derece düştü gibi. Senin nasıl ısında da dalgalanmalar oluyor mu hissediyor musun
Hayırr kontrolümün bir daha 1 ay sonra olduugnu söylemişti Sakarya'da doktorum. Ama sabredemyorum kızzz .. ateş dil altı mı benm de dil altı sbah 36 7 smdı 37 cktıı ama kolaltı 36.4 ckınca tribe girdimMerhaba kuzucum, hiç bakmadım ama hava sıcakken battaniye alıp tireyerek üşüdüğüm oldu. Şuan serin burda hava yağmurlu, ölçmedim hiç. Ama dur ölçüp yazayım 36.7 şuan. Hava değişimi olmuştur sende. Doktora gittin mi oraya gidince?
Ayy cidden ben öyle mıy mıy hamilelerden olmicam diyordumAy kıyamam aynı durumdayım daha hamile kalmadan hemen önce bayılarak aldığım parfümün kokusundan miden bulandı. Sadece kokular değil, bazı gördüğüm şeyler de midemi bulandırıyor. Ben kusmadım ama aynı şekilde öğürüyorum ve kussam rahatlıcam gibi oluyor. Ve vertigo olduğuna emin oldum göz hareketi yapınca bile başım dönüyor. Bugün yerimden kalkamadım. Napcaz böyle bilmiyorum. Umarım geçer
Dil altı baktım canım. Demek ki sabah daha düşükHayırr kontrolümün bir daha 1 ay sonra olduugnu söylemişti Sakarya'da doktorum. Ama sabredemyorum kızzz .. ateş dil altı mı benm de dil altı sbah 36 7 smdı 37 cktıı ama kolaltı 36.4 ckınca tribe girdim
Sorma bir de eşimin yanında doktor bir ay sonra deyince erkekleri bilirsin bizim gibi değiller Bana da bir bahane bulur musun kızzz gideyim. Hala doktor arayışı içindeyim biri ilçe dışı biri bulunduğum ilçede ssvd yapıyor Çok iyi bir doktor diyorlar ama maalesef sezaryen ameliyatta ikizlerin annesi ölmüş. Diğeri de devlet Hastanesi'nde takip ettiğim kendisinin de beni takip ettiği ve aynı zamanda ınstagram'dan mesajlaştığımız çok tatlı bir doktor. Bekliyorum mutlaka dedi hamileliğimi öğrenince ssvd yapıyor mu bilmiyorum. Hadi diyorum 3 hafta değil iki hafta sonra gitsem yine de uzun geliyor. Devlet hastanesi'nden randevu bakayım diyorum asla ama asla yok şaka gbiDil altı baktım canım. Demek ki sabah daha düşükama benim ateşim hemen düştü ya gebelikten sonra uzun düre yüksek olmadı gerçi ölçmedim de ama arada bakmıştım düşüktü. Benim cuma kontrolüm var tiroitten dolayı gidecem. 2 hafta bile çok geldi bana
Sorma bir de eşimin yanında doktor bir ay sonra deyince erkekleri bilirsin bizim gibi değiller Bana da bir bahane bulur musun kızzz gideyim. Hala doktor arayışı içindeyim biri ilçe dışı biri bulunduğum ilçede ssvd yapıyor Çok iyi bir doktor diyorlar ama maalesef sezaryen ameliyatta ikizlerin annesi ölmüş. Diğeri de devlet Hastanesi'nde takip ettiğim kendisinin de beni takip ettiği ve aynı zamanda ınstagram'dan mesajlaştığımız çok tatlı bir doktor. Bekliyorum mutlaka dedi hamileliğimi öğrenince ssvd yapıyor mu bilmiyorum. Hadi diyorum 3 hafta değil iki hafta sonra gitsem yine de uzun geliyor. Devlet hastanesi'nden randevu bakayım diyorum asla ama asla yok şaka
Doktor çok önemli evet ama yakın olması çalıştığı hastanenin koşulları yeterli mi o da önemli. Benim her türlü içime sindi doktor ve hastane. Evime arabayla 2-3 dk sürüyor ve çok kapsamlı bir hastane. Hepsini bir arada düşün yani kuzum. İçine sinenle devam et.Ay bu arada diğer doktor devlet Hastanesi'nde degil şu an oradan ayrıldı onun bulunduğu da ilçe dışıCherie
Merhaba bende 8 i bitirdim ikizlere hamileyim. Benimde bulantım olmadı çok şükür. Bazen sürekli açım bazen hissetmiyorum açlık kavramı biraz değişken galiba.Allah yardımcın olsun canım. Ben de ikizlere hamileyim 8 haftama giriyorum hiç bulantım yok Bir iştahsızlık var özellikle de akşamları sabahları yiyorum ama akşamdan hiçbir şey yemiyorum yemek istemiyorum sizce normal mi
Ben fetal DNA yı, illerde de detaylı ultrasonu yaptıracağım inşallah.Selam kızlar Allah nasip ederse bende nisanda inş 10. Hafta çağırdı şimdi doktor bide 12 de gel direk Fetal DNA yapalım dedi siz Fetal mi 2 Li test mi yaptıracaksınız
Ayy evet yaaaaa ben de istemiyordum ama öyle oldum galiba, tamam çok teşekkür ederim arada bir ölçeyim. Evet amiiinn hepimiz şu baş dönmeli, mide bulantılı dönemleri hızlıca atlatalımmAyy cidden ben öyle mıy mıy hamilelerden olmicam diyordumbüyük konuştum herhalde. Bu arada tansiyon da olabilir gün içinde bikaç kez ölçün belki düşüyor farkında olmadan o da ani baş dönmesi ve mide bulantısı yapar. Allah bir an önce ilk trimester ı sorunsuz sıkıntısız tamamlamayı nasip etsin cümleten
2li testin yerine Fetal yapılabiliyor mu ki ya?Selam kızlar Allah nasip ederse bende nisanda inş 10. Hafta çağırdı şimdi doktor bide 12 de gel direk Fetal DNA yapalım dedi siz Fetal mi 2 Li test mi yaptıracaksınız
KızlarrrKızlar 6+3 kese boyu 19 mm embriyo gözükmüyor benim ilk hamileliğimde 18 mm iken kalp atışını duymuştum sizler kese boyu kaçken gördünüz hatırlıyor musunuz erken mi daha çok korkuyorumm
Ben de duyamadım henüz sadece kese yolk gözüküyor kese boyunuz kaç 25 mm sınırmış sanırım ayy bi duysak rahatlıycaz ya çok stresli bi süreçKızlar göğüs şişkinliğim dışında herhangi bir belirtim kalmadı. Bebeğin kalp atışını da duymamıştım. Sürekli endişeleniyorum.
Endokrine gidip ilaç başladınız mı ilk 3 ay 2.5 altı istiyolar tsh değerini bende ilaç kullanıyorum sormak istedimSAT 8 Temmuzdu yani 7+3 hamileyim ama bebek 5 haftalıkmış. Sadece kese göründü bebek görünmedi, kalp atışını duyamadım. 8 Eylül'de gel dedi. Tsh 4.1 miş bu yüzden Endokrine ve fazla kilomdan dolayı da diyetisyene yönlendirdi. Sizde nasıl durumlar arkadaşlar? Benim gibi olup bebişini gören var mı?
Kuzu burası Mardin. İyi bir hastane bulmak çok güç cokkkk. Sakarya'da olsam kızımdaki druma gdecektm evimin ordaDoktor çok önemli evet ama yakın olması çalıştığı hastanenin koşulları yeterli mi o da önemli. Benim her türlü içime sindi doktor ve hastane. Evime arabayla 2-3 dk sürüyor ve çok kapsamlı bir hastane. Hepsini bir arada düşün yani kuzum. İçine sinenle devam et.
Her beden , her hamilelik bambaşkaMerhaba bende 8 i bitirdim ikizlere hamileyim. Benimde bulantım olmadı çok şükür. Bazen sürekli açım bazen hissetmiyorum açlık kavramı biraz değişken galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?