Bende de aynı durum var ya yüzüm de hiç sivilce yoktu şimdi bir sürü oldu gebelikten kaynaklıymışKızlar sivilcelenme yaşıyorum çok fazla derecede normalde sivilceli bir insan asla değilimdir. Sizde de öyle mi ? Boynuma kadar indi sivilceler çok şaşırıyorum gebelikten kaynaklı sanırım
Bugün tam 9Kızlar bugün ve yeni haftada 9 haftalık olanlar kimler nasıl geçiyor
Bende de aşırı burun tıkanıklığı var uyutmuyor gündüz hep uykuluyum gece uyku yokBen bu aralar nefes darlığı çekiyorum. Sırt üstü uyuyamıyorum hep yuz üstü uyuyorum. Sanırım hamile yastığı alicam haftaya. Erken belki ama rahat uyuyamıyorum. Sağa yatınca midem bulanıyor sola yatınca rahatım ama bir yerden sonra ağrı yapıyor. Ve hanımlar sizde de var mi bilmiyorum ama saçlarım cok cansız ve dökülüyor
Ben Çin takvimine ve Rus takvimine baktım netten erkek çıktıKızlar batıl cinsiyet tahmini yapan var mı aranızda
Yaa benim de sata göre bugün 9Bugün tam 9çeri domates kadarmış uygulama öyle diyor kızlar
heyecanla 12. Haftayı bekliyorum en son 6. Haftada gitmiştim ne var ne yok hiç bilmiyorum
Ya ben iştahsızlık yaşıyorum diye cevremde kontrole gitmem için baskı yiyorum. Suan aşırı korku içindeyim. Sanırım yarın acile gidicemBende de aşırı burun tıkanıklığı var uyutmuyor gündüz hep uykuluyum gece uyku yokal bakalım deneyimlerini bizle de paylaş
Bende saç dökülmesi olmadı sivilcelenme oldu cildimde
9+2 den selamlarBugün tam 9çeri domates kadarmış uygulama öyle diyor kızlar
heyecanla 12. Haftayı bekliyorum en son 6. Haftada gitmiştim ne var ne yok hiç bilmiyorum
Ben de iştahsızım ben daha demeden doktor bu hafta iştahsız olcaksın çok normal dediYa ben iştahsızlık yaşıyorum diye cevremde kontrole gitmem için baskı yiyorum. Suan aşırı korku içindeyim. Sanırım yarın acile gidicem
Benim de çok sivilcem oluyordu 9. haftaya kadar. Sonra geçti, şimdi de çıkıyor ama öncekisine göre çok çok az. Yüzüm de aşırı yağlıydı ilk başta:)Kızlar sivilcelenme yaşıyorum çok fazla derecede normalde sivilceli bir insan asla değilimdir. Sizde de öyle mi ? Boynuma kadar indi sivilceler çok şaşırıyorum gebelikten kaynaklı sanırım
Neredeyse aynı benim de 24 haziran, ilk kez anne olacağımSelam kızlar, yeni yazabiliyorum ben de aranızdayım Mayıs 2024'ten sonra doğumum mart/nisan olabilir son adet tarihi 26 Haziran. Umarım hepiniz iyisinizdiiir. İlk kez anne olacaklar çok mu aramızda
Doğrudur kuzum o zaman tek ve en iyi seçenek içine sinen doktor. Güvendiğin doktora git.Kuzu burası Mardin. İyi bir hastane bulmak çok güç cokkkk. Sakarya'da olsam kızımdaki druma gdecektm evimin ordahepsi bir arada asla yok desem burada
benim bugün 9+1 sizle sat aynıKızlar bugün ve yeni haftada 9 haftalık olanlar kimler nasıl geçiyor
Evet hatırladımbenim bugün 9+1 sizle sat aynısürekli bir öğürme halindeyim kusma yok ama bu halde olmak da çok rahatsız edici. en son 6+5te kontrole gittim şimdi salı günü 9+3te tekrar gidicem. 6+5te kalp atışı duymuştuk şükür ama son bir haftada ara ara kanamalarım oldu açık pembe renkte bi günlük ped doldurmaz insan panik yapıyor sürekli aklım orda doktora gitsem bi rahatlayacağım.
Ya bu burun tikanikligi olayi bende de var, aslinda burnum acik ama sanki duvarlari sismis gibi nefes alinmiyo, nedir buBende de aşırı burun tıkanıklığı var uyutmuyor gündüz hep uykuluyum gece uyku yokal bakalım deneyimlerini bizle de paylaş
Bende saç dökülmesi olmadı sivilcelenme oldu cildimde
Sadece 3 hastanecik var özel olarak. Genel şartları da devletten beter dyorlar 2 hastane için en iyisine de 3 Dr var ve onlar listemde deglDoğrudur kuzum o zaman tek ve en iyi seçenek içine sinen doktor. Güvendiğin doktora git.
Korkma canm dalgalanma yediklermiz vs etkiler mutlaka benm de 12. Haftada kontrol sana dyorum ama ben de deli gbbmrak ediyorumKızlar bugün 8+5 oldum son 2 güne kadar inanılmaz kötüydüm hiç bir şey yiyemiyordum öğürüyordum sürekli ama 2 gün önce her şey geçti iştahım açıldı. Korkuyorum neden böyle oldu diye 12. Haftada doktora gideceğiz daha çok var.
Hayırla, sağlıcakla al kucağına inşallah bebeğiniBenim de çok sivilcem oluyordu 9. haftaya kadar. Sonra geçti, şimdi de çıkıyor ama öncekisine göre çok çok az. Yüzüm de aşırı yağlıydı ilk başta:)
Neredeyse aynı benim de 24 haziran, ilk kez anne olacağımsizin de benim gibi belirtileriniz tamamen geçti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?