Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 60,0%
  • erkek

OY: 2 40,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Kızlar sivilcelenme yaşıyorum çok fazla derecede normalde sivilceli bir insan asla değilimdir. Sizde de öyle mi ? Boynuma kadar indi sivilceler çok şaşırıyorum gebelikten kaynaklı sanırım
Bende de aynı durum var ya yüzüm de hiç sivilce yoktu şimdi bir sürü oldu gebelikten kaynaklıymış

Bende de aşırı burun tıkanıklığı var uyutmuyor gündüz hep uykuluyum gece uyku yok al bakalım deneyimlerini bizle de paylaş
Bende saç dökülmesi olmadı sivilcelenme oldu cildimde

Bende de aşırı burun tıkanıklığı var uyutmuyor gündüz hep uykuluyum gece uyku yok al bakalım deneyimlerini bizle de paylaş
Ya ben iştahsızlık yaşıyorum diye cevremde kontrole gitmem için baskı yiyorum. Suan aşırı korku içindeyim. Sanırım yarın acile gidicem

Kızlar sivilcelenme yaşıyorum çok fazla derecede normalde sivilceli bir insan asla değilimdir. Sizde de öyle mi ? Boynuma kadar indi sivilceler çok şaşırıyorum gebelikten kaynaklı sanırım
Benim de çok sivilcem oluyordu 9. haftaya kadar. Sonra geçti, şimdi de çıkıyor ama öncekisine göre çok çok az. Yüzüm de aşırı yağlıydı ilk başta:)
Selam kızlar, yeni yazabiliyorum ben de aranızdayım Mayıs 2024'ten sonra doğumum mart/nisan olabilir son adet tarihi 26 Haziran. Umarım hepiniz iyisinizdiiir. İlk kez anne olacaklar çok mu aramızda
Neredeyse aynı benim de 24 haziran, ilk kez anne olacağım sizin de benim gibi belirtileriniz tamamen geçti mi?

Kuzu burası Mardin. İyi bir hastane bulmak çok güç cokkkk. Sakarya'da olsam kızımdaki druma gdecektm evimin orda hepsi bir arada asla yok desem burada
Doğrudur kuzum o zaman tek ve en iyi seçenek içine sinen doktor. Güvendiğin doktora git.

Kızlar bugün ve yeni haftada 9 haftalık olanlar kimler nasıl geçiyor
benim bugün 9+1 sizle sat aynı sürekli bir öğürme halindeyim kusma yok ama bu halde olmak da çok rahatsız edici. en son 6+5te kontrole gittim şimdi salı günü 9+3te tekrar gidicem. 6+5te kalp atışı duymuştuk şükür ama son bir haftada ara ara kanamalarım oldu açık pembe renkte bi günlük ped doldurmaz insan panik yapıyor sürekli aklım orda doktora gitsem bi rahatlayacağım.

Kızlar bugün 8+5 oldum son 2 güne kadar inanılmaz kötüydüm hiç bir şey yiyemiyordum öğürüyordum sürekli ama 2 gün önce her şey geçti iştahım açıldı. Korkuyorum neden böyle oldu diye 12. Haftada doktora gideceğiz daha çok var.

Evet hatırladım umarım düzelir kanamalar iyileşir en yakın zamanda
Bir arkadaş bu haftada çeri domates kadarlarmış dedi mesela ben de dünden beri neye benziyor, benzer diyorum gülümsüyorum iyi geliyor güzel düşünelim

Son düzenleme:
Ya bu burun tikanikligi olayi bende de var, aslinda burnum acik ama sanki duvarlari sismis gibi nefes alinmiyo, nedir bu

Doğrudur kuzum o zaman tek ve en iyi seçenek içine sinen doktor. Güvendiğin doktora git.
Sadece 3 hastanecik var özel olarak. Genel şartları da devletten beter dyorlar 2 hastane için en iyisine de 3 Dr var ve onlar listemde degl Allah yardımcıları olsun burada kalıcı olanların

Korkma canm dalgalanma yediklermiz vs etkiler mutlaka benm de 12. Haftada kontrol sana dyorum ama ben de deli gbbmrak ediyorum 9+4 ultrasona göre. Sata göre de 9+2 şuan

Hayırla, sağlıcakla al kucağına inşallah bebeğini ilkinde midem aşşırı bulanıyordu bugebeliğimde o kadar bulantı yok yani çok , ama geçmedi hâlâ benim 14'te falan anca geçer. Ona rağmen 4 kilo verdim yine
Senin geçti mi, sürecin nasıl?

Herkese 9.haftadan selamlar! Benim hiç iştah sorunum olmadı ve 2 kilo civarı aldım maalesef, biraz da acıkınca midem bulanıyor diye sık sık atıştırıyorum mecburen. Bazen bir karın ağrısı geliyor adet ağrısına benzer, başka da belirti yok, 11+4’te randevum çok merak ediyorum inşallah her şey yolundadır, böyle beklemek de çok gıcıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…